změna gynekologa?

21
10.4.09 14:55

změna gynekologa?

Zdravím všechny maminy a těhu,chtěla jsem se zeptat-jsem v 6tt a pořád se mi dost motá hlava,jsem děsně unavená a vyčerpaná a celkově je mi mizerně.Dělám v Penny marketu,kde každou chvíli taháme těžký věci a honěj nás tam,jak pitomý.Když jsem to řekla včera gynekoložce,tak mi řekla,že mi do práce nic napsat nemůže,když ještě nemám těhotenskou průkazku a že stejně 40% takhle ranných těhoteství se neudrží,když má plod jen 2mm a že uvidí,jestli to poroste a pak by mi vystavila těhotenskou průkazku a možná i něco napsala do práce,ale já to zvládám těžce už teď a bojím se,abych o to maličký nepřišla a nebo někde nezkolabovala.Neměla bych radši změnit gynekologa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
10.4.09 15:00

Honem pryč. Mě tyhle doktoři fakt děsí, asi už maj tak hroší kůži, že přes ní nic necítí.

Zkus zatím ještě obvoďáka, ten by ti mohl napsat neschopenku alespoň do té doby než dostaneš průkazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
10.4.09 15:17

Tedy Mišáku77, to je síla!!! Tvoje dr. umí opravdu povzbudit… Já se ze začátku těhu docela dřela, makala jsem na baráčku a v 5tt skončila na pohotovosti a pak 2 týdny ležet, jen na WC!! Můj dr. mě pak do práce v 7tt poslal, vše bylo v naprostém pořádku. Poslal mě ale s tím, že pokud budu cítit, že to není ono, mám druhý den ihned přijít a napíše mi neschopenku. I v 7tt i bez průkazky. Tu jsem dostala až později… Přístup Tvé dr. je dost zvláštní, když Ti řekne, že 40% ranných těhotenství se neudrží, tak proč tomu nepomoct, ať udržíme statistiku :evil: Já bych určitě dr. měnila. Než to vyřešíš, v práci se zatím zašívej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
10.4.09 15:18

Byla jsem cca v 8 tt, a šla jsem na nemocenskou. A zůstala na ni až do porodu. Hodně jsem zvracela. Nevidím důvod, proč by ti ji nedala. Navíc pokud ti není dobře. Vždyť můžeš být za pár týdnu dobrá do práce se vrátíš.
MUDři jsou někdy zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.4.09 15:22

Pokud tam tahas tezke veci jako ze v obchode urcite.Tak by ti mela okamzite napsat neschopenku.Zmen doktora

• Citovat
  • Upravit
5579
10.4.09 15:30

Pryc od takovyho doktora !!!!

Ja mela v prvnim tehu taky problemy, hned nekdy v 6tt jsem skoncila ve spitale s krvacenim, cekalo se na srdicko, nakonec to dobre dopadlo, doktorce jsem rekla, ze chci neschopenku, protoze co hodinu bliju, je mi spatne a delala jsem tehdy v Globusu, 12 hodin smeny za kasou (zacla jsem tam krvacet), doktorka rekla, ze na UTZ neni videt, ze by bylo neco spatne a poslala me zpatky do prace.
Okamzite jsem sla k jinemu doktorovi, ten se zeptal jak dlouhe mam smeny a pak se podivil, co to je za doktorku, ze me chtela nechat v praci. A to jsem za kasou nic velkyho netahala, max. balik mattonek.
A z tech kecu, ze se tehu neudrzi si nic nedelej, ja byla tehdy zase na pani dr. prilis mlada (20let) a nez jsem stacila cokoli rict, mela pro me vypsanou zadanku ci co na potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
10.4.09 15:32

Menit doktora, protoze nechce vystavit neschopenku kazde tehuli, ktere neni dobre, je snad moda. Pokud ji nevystavi na pozadani, je necita a nevimcovsechno… 8O Doktorka ma pravdu, tehotenstvi se takhle brzo nemusi udrzet a lezenim doma pravdepodobnost uspechu nezvysis (pokud tedy nemas jine problemy nez nauzeu).
Zkus se domluvit v praci, at nemusis tahat tezke veci nebo si vem na par dni dovolenou. Neschopenka by mela byt pro ty, ktere to opravdu potrebuji.
Tyhle nevolnosti ma 80 % tehuli a vsechny na neschopenku nechodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
10.4.09 15:41

si myslim, jestli je ti blbe a tehotenstvi je zatim nejiste. ze by ti neschopenku mel napsat obvoodak ..... je fakt, ze jestli se na praci necitis, tak co by ses tam trapila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.4.09 16:25

Pisatelka pise ze tam tahaji tezke veci.Takze vzhledem k omu co dela za praci by ji meli premistit treba akorat na kasu ale i tam se tahaji tezke veci.A pokud to nejde tak doktor by mel vystavit neschopenku.Tehotna nemuze tahat tezke veci.nesmi delat nocni a prace se musi prisbusobit jejimu stavu.Jo ak tematu ja skoncila na pohotovosti ve 13tydnu se spinenim.A po te co me doktorka vysetrila se me ptala jestli sem neco netahala tezkeho.no a vzhledem k tomu ze jsem byla na kase tak i tam se tahaji tezke veci.Takze jsem dostala klid.A od te doby byla na neschopence.Kamaradka je tez od 8tydne na neschopence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
10.4.09 16:49
Baba píše:
Neschopenka by mela byt pro ty, ktere to opravdu potrebuji.

No, to je pravda, až potratí, tak na ni klidně může jít, to už si ji zaslouží, co? :evil:
Nikdo neříká, že musí být celé těhu na neschopence, ale pokud se člověk necítí, tak se necítí a nemusí machrovat, jak všechno vydrží, když vydržely jiné. Je to zbytečný risk, který nestojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
10.4.09 16:57

Doktor je stopro na ho***, ALE problém je, že jsi těhotná, protože většina gynekologů nechce přijmout novou pacientku, pokud je už těhotná a je v evidenci u někoho jiného.
Ovšem určitě to zkus :!
Naštěstí jsi ještě v ranném stádiu těhotenství a průkazku ještě nemáš, takže by tě ještě mohla nějaká dr. přijmout.
Držím palce, protože být u špatné dr celé těhotenství, to je o nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
10.4.09 17:14

hele me zrovna dneska v pohode objednali k novemu gyndrovi- prestoze jsem v 22 TT a navic porad jeste vedena v CAR a jeste tam budu chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
10.4.09 18:00

Já jsem ve 20.tt měnila doktora, pár jsem jich obvolala (oni někteří chtějí za „nadstandard“ automaticky třeba 2 tisíce za těhu :evil: ) a našla jsem gyndr, ke které chodím. Rozhodně s tím neměla žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
10.4.09 18:04

jo tak o poplatcich sestricka nic nerikala a ja se neptala… snad nebude nic chtit… na podzim se tam nic nevybiralo, to jsem overovala, snad to nezmenili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
10.4.09 18:33

Tak to je jedině dobře, že už to doktoři neřeší. Moje sestřenka takhle odtrpěla jedno těhotenství, protože teprve, když byla těhu, zjistila, jak je ta její dr hrozná a nikde jinde ji nechtěli vzít s tím, že když něco zanedbala ta její dr. tak by to pak přešlo na ně a byli by za to zodpovědní oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí