Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
pred mesicem jsem zmenila gynekologa z duvodu stehovani, ten mi bohuzel
nesedl, je mozne se registrovat u jineho? Menila nejaka dvakrat lekare v tak kratke dobe?
Dekuji moc!
@moofy Ja cetla na internetu, ze se musi cekat 3 mesice, ale co by se jinak stalo? Nebo to neplati pro soukrome kliniky?
Novému gynekologovi neproplatí pojišťovna peníze. Takže tě prostě nezaregistruje, neudělá vyšetření… Leda bys všechno platila sama. Platí to pro všechny registrující poskytovatele zdravotních služeb, tedy praktického lékaře, gynekologa a zubaře.
@moofy píše: Více
Myslim si to same.
Me bylo receno 3 mesice.
@LP4 Dekuji, a to jsi teda pockala opravdu ty tri mesice nebo zustala u stavajiciho?
Já nakonec zůstala, vadila mi hlavně sestra, objednávám se tak, že se s touto potkávám minimálně. Do budoucna o změně uvažuji, ale zatím jsem nenašla takovou ordinaci, kde by mi vyhovovalo vše a zároveň měla smlouvu s mou pojišťovnou. Tady mi sedí doktor, tak ostatní vydržím
@honey K ja nemenila v tak kratke dobe. Ale zjistovala jsem si to jak to chodi nez jsem ho vymenila a mela jsem obavu co kdyz mi nesedne ten novej kam pak „zdrhnu“ preci jen s obtizemi jsou 3 mesice dlouha doba. No tak jsem si to zjistovala a na pojistovne mi rekli ty 3 mesice. Nastesti doktor je super a zdrhat neni treba
Ano, změnit gynekologa můžeš kdykoli, i když to je v krátké době. Pokud ti nevyhovuje, není důvod váhat s hledáním někoho jiného, kdo ti bude lépe sedět.