Změna gynekologa v kratké době

9
20.8.24 20:01

Zmena gynekologa v kratke dobe

Ahoj holky,
pred mesicem jsem zmenila gynekologa z duvodu stehovani, ten mi bohuzel
nesedl, je mozne se registrovat u jineho? Menila nejaka dvakrat lekare v tak kratke dobe?
Dekuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9293
20.8.24 20:18

Ano. Je to možné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.8.24 20:28

Jde to až po třech měsících, letošní zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.8.24 20:36

@moofy Ja cetla na internetu, ze se musi cekat 3 mesice, ale co by se jinak stalo? Nebo to neplati pro soukrome kliniky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.8.24 20:41

Novému gynekologovi neproplatí pojišťovna peníze. Takže tě prostě nezaregistruje, neudělá vyšetření… Leda bys všechno platila sama. Platí to pro všechny registrující poskytovatele zdravotních služeb, tedy praktického lékaře, gynekologa a zubaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1365
20.8.24 20:44
@moofy píše: Více

Myslim si to same. :) Me bylo receno 3 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.8.24 20:53

@LP4 Dekuji, a to jsi teda pockala opravdu ty tri mesice nebo zustala u stavajiciho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.8.24 20:59

Já nakonec zůstala, vadila mi hlavně sestra, objednávám se tak, že se s touto potkávám minimálně. Do budoucna o změně uvažuji, ale zatím jsem nenašla takovou ordinaci, kde by mi vyhovovalo vše a zároveň měla smlouvu s mou pojišťovnou. Tady mi sedí doktor, tak ostatní vydržím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1365
20.8.24 21:44

@honey K ja nemenila v tak kratke dobe. Ale zjistovala jsem si to jak to chodi nez jsem ho vymenila a mela jsem obavu co kdyz mi nesedne ten novej kam pak „zdrhnu“ preci jen s obtizemi jsou 3 mesice dlouha doba. No tak jsem si to zjistovala a na pojistovne mi rekli ty 3 mesice. Nastesti doktor je super a zdrhat neni treba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
21.8.24 07:52

Ano, změnit gynekologa můžeš kdykoli, i když to je v krátké době. Pokud ti nevyhovuje, není důvod váhat s hledáním někoho jiného, kdo ti bude lépe sedět.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky