Změna menstruace

75
10.1.17 10:53

Změna menstruace

Zdravím, asi 4 roky neberu antikoncepci a po celou dobu jsem měla ukázkovou menstruaci po 30 dnech, první 2 dny silnější, poté postupně slábla - celkem cca 6 dní. Teď v listopadu jsem měla zpoždění asi týden a přišlo asi 5 denní špinění, poté následoval 1 den opravdu velmi silně a bolestivé menstruace a nasledovalo opět asi 4 denní špinění. Nebrala jsem to nějak vážně, říkala jsem si, že se to srovná, ale další menstruace v prosinci i teď v lednu byly také takové, i když už bez zpoždění. Je to prostě 10 denní lehké špinění, kdy někdy uprostřed přijde velmi silné a bolestivé jednodenní krvácení. Je to dost obtěžující a za 3 týdny jsem objednaná k dr. Jen mě tak napadlo, jestli jste se s tímto třeba některá nesetkala. Zvláštní je, že zhruba od toho listopadu jsme přestali praktikovat přerušovaný styk a tak trochu necháváme volný průběh snaze o miminko, akorát mi nepřijde, že by to mělo mít na toto nějaký vliv. Díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
10.1.17 10:56

No kdyby to byla jednorázová akce, tak řeknu, že to mohlo být biochemické, ale takhle… Nějaký zánět? Těžko říct no… Ale normální to úplně není, uvidíš co na to doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí