Změna podoby fotky

kofola3
2.1.12 08:39

Změna podoby fotky

Ahojky

Holky prosím nutně bych potřebovala poradit.
Mám fotku, která je focená na výšku a já ji potřebuju nějak překopat tak, aby byla na šířku.
Dá se to někde??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
2.1.12 08:43

Přímo v náhledu jsou dole šipky na otáčení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
2.1.12 09:10

Kde v náhledu??Jako otočit ji otočím o to mi nejde.
Já ji potřebuju takhle

• Citovat
  • Upravit
kofola3
2.1.12 09:12

Ale mám ji nafocenou například takto .
No a potřebuju ji mít tak jako tu první s kočárkama, ale aby postavy zustaly tak jak jsou nafocené v origoši.

Potřebuju ji dostat do rámečku, která je na šířku a když v gimpu škáluju fotku, nejde to tam dostat bez ujmy fotky.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
2.1.12 09:17

Loki..to nejde..to se ty postavy vždy změní, - zloustnou, ztenčí se a tak..nikdy nezustanou v té podobě jako mají být..

• Citovat
  • Upravit
kofola3
2.1.12 09:18
smurfka píše:
Loki..to nejde..to se ty postavy vždy změní, - zloustnou, ztenčí se a tak..nikdy nezustanou v té podobě jako mají být..

Jít by to mělo, jen nevím jak.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
2.1.12 09:20

aha..tak me se to nikdy nepodařilo.. ani ve photoshopu ani v jiných programech které doma používám na upravu fotek.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6153
2.1.12 09:22

Jedině oříznout… jakoby usekneš horní kus fotky, spodní kus a zůstane ti středovej pás, jakoby fotka na šířku. ALe jestli máš po celý ploše fotky „důležitý věci“ tak to fakt nijak nejde..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
2.1.12 09:22
barbanek píše:
Jedině oříznout… jakoby usekneš horní kus fotky, spodní kus a zůstane ti středovej pás, jakoby fotka na šířku. ALe jestli máš po celý ploše fotky „důležitý věci“ tak to fakt nijak nejde..... :nevim:

No moc toho neuseknu. Právě je to celé, co potřebuju na vysoko.

• Citovat
  • Upravit
3478
2.1.12 09:23

Jo takhle, tak to nevím, podle mě to taky nejde, protože se pak ten obrázek zdeformuje, možná jen v nějakym spec. programu, normálně spíš ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
2.1.12 09:25
barbanek píše:
Jedině oříznout… jakoby usekneš horní kus fotky, spodní kus a zůstane ti středovej pás, jakoby fotka na šířku. ALe jestli máš po celý ploše fotky „důležitý věci“ tak to fakt nijak nejde..... :nevim:

Nebo přidat bílé kraje, ale to taky vypadá divně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová