Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kde v náhledu??Jako otočit ji otočím o to mi nejde.
Já ji potřebuju takhle
Ale mám ji nafocenou například takto .
No a potřebuju ji mít tak jako tu první s kočárkama, ale aby postavy zustaly tak jak jsou nafocené v origoši.
Potřebuju ji dostat do rámečku, která je na šířku a když v gimpu škáluju fotku, nejde to tam dostat bez ujmy fotky.
Loki..to nejde..to se ty postavy vždy změní, - zloustnou, ztenčí se a tak..nikdy nezustanou v té podobě jako mají být..
smurfka píše:
Loki..to nejde..to se ty postavy vždy změní, - zloustnou, ztenčí se a tak..nikdy nezustanou v té podobě jako mají být..
Jít by to mělo, jen nevím jak.
aha..tak me se to nikdy nepodařilo.. ani ve photoshopu ani v jiných programech které doma používám na upravu fotek.. ![]()
Jedině oříznout… jakoby usekneš horní kus fotky, spodní kus a zůstane ti středovej pás, jakoby fotka na šířku. ALe jestli máš po celý ploše fotky „důležitý věci“ tak to fakt nijak nejde..... ![]()
barbanek píše:
Jedině oříznout… jakoby usekneš horní kus fotky, spodní kus a zůstane ti středovej pás, jakoby fotka na šířku. ALe jestli máš po celý ploše fotky „důležitý věci“ tak to fakt nijak nejde.....
No moc toho neuseknu. Právě je to celé, co potřebuju na vysoko.
Jo takhle, tak to nevím, podle mě to taky nejde, protože se pak ten obrázek zdeformuje, možná jen v nějakym spec. programu, normálně spíš ne ![]()
barbanek píše:
Jedině oříznout… jakoby usekneš horní kus fotky, spodní kus a zůstane ti středovej pás, jakoby fotka na šířku. ALe jestli máš po celý ploše fotky „důležitý věci“ tak to fakt nijak nejde.....
Nebo přidat bílé kraje, ale to taky vypadá divně
Ahojky
Holky prosím nutně bych potřebovala poradit.
Mám fotku, která je focená na výšku a já ji potřebuju nějak překopat tak, aby byla na šířku.
Dá se to někde??