Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den,
navstevuji E-mimino vetsinou pres mobil a pozivam k tomu zobrazovani stranky pro mobily. Pri pohybovani v diskuzich jsem si vsimla, ze v horni casti stranky zmizela ‚cesta‘, coz komplikuje navrat do diskuzniho okruhu. Tou cestou myslim např. Diskuze-Vztahy-Manzelstvi a partnerstvi. Tato prakticka informace vypadla a v diskuzi se spatne listuje. Diky ![]()
Tak toho samého jsem si také všimla a také mi to listování v diskuzích přijde složité..
Dobrý den,
tuto službu jsem v mobilní verzi zrušili.
Mějte se hezky, ![]()
Dominika
@admin píše:
Dobrý den,tuto službu jsem v mobilní verzi zrušili.
Mějte se hezky,
Dominika
Je to skoda a krok zpatky. Neni to uzivatelsky prijemne.
Dobrý den,
chápu, že vám navigace sloužila. Pro řadu mobilních zařízení byla ale uživatelsky méně příjemná, protože zabírala příliš mnoho prostoru na displeji.
Do původní se dá klasicky vrátit funkcí zpět, což není úplně stejně, nicméně poslouží ve většině případů, kdy prohlížíte eMimino.
Děkuju za pochopení,
Monika ![]()
@admin fce zpet nefunguje, pokud listuju v nejake diskuzi a sjizdim vic stranek. Musela bych zmacknout zpet treba 10×. To uz je pak lepsi jit slozite do Diskuze, vsechno prerolovat a najit si diskuzni okruh napr. Manzelstvi a partn. Nevim, na jak malickych displejich navigace zabirala misto, ale fakt je ten, ze uz je to v celku jedno a pujdu resit dulezitejsi veci, nez nepohodli na E-miminu. To jsou opravdu male veci. Mejte se ![]()