Změna u aplikace pro mobily

5759
27.5.18 09:07

Zmena u aplikace pro mobily

Dobry den,
navstevuji E-mimino vetsinou pres mobil a pozivam k tomu zobrazovani stranky pro mobily. Pri pohybovani v diskuzich jsem si vsimla, ze v horni casti stranky zmizela ‚cesta‘, coz komplikuje navrat do diskuzniho okruhu. Tou cestou myslim např. Diskuze-Vztahy-Manzelstvi a partnerstvi. Tato prakticka informace vypadla a v diskuzi se spatne listuje. Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
226
28.5.18 12:52

Tak toho samého jsem si také všimla a také mi to listování v diskuzích přijde složité..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21042
29.5.18 11:51

Dobrý den,

tuto službu jsem v mobilní verzi zrušili.

Mějte se hezky, :kytka:

Dominika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5759
30.5.18 20:44
@admin píše:
Dobrý den,

tuto službu jsem v mobilní verzi zrušili.

Mějte se hezky, :kytka:

Dominika

Je to skoda a krok zpatky. Neni to uzivatelsky prijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21042
13.6.18 15:16

Dobrý den,
chápu, že vám navigace sloužila. Pro řadu mobilních zařízení byla ale uživatelsky méně příjemná, protože zabírala příliš mnoho prostoru na displeji. :( Do původní se dá klasicky vrátit funkcí zpět, což není úplně stejně, nicméně poslouží ve většině případů, kdy prohlížíte eMimino.

Děkuju za pochopení,
Monika :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5759
14.6.18 22:56

@admin fce zpet nefunguje, pokud listuju v nejake diskuzi a sjizdim vic stranek. Musela bych zmacknout zpet treba 10×. To uz je pak lepsi jit slozite do Diskuze, vsechno prerolovat a najit si diskuzni okruh napr. Manzelstvi a partn. Nevim, na jak malickych displejich navigace zabirala misto, ale fakt je ten, ze uz je to v celku jedno a pujdu resit dulezitejsi veci, nez nepohodli na E-miminu. To jsou opravdu male veci. Mejte se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová