Změnit práci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.2.21 14:02
@Anonymní píše:
Ale houby zvládají. Vždy musí jít něco stranou. Tady matky, které pracují na plný úvazek s takto malými dětmi, tak si platí hlídání a mají paní na úklid. ;) Já mám také třičtvrtě úvazku, a to až od tak 8 let mladší dcery. To co vložíš do dětí, to se ti několikanásobně vrátí. Čas rychle utíká, pak už tě děti nebudou potřebovat a budou samostatnější. Kdyby si měla práci v místě a nemusela nikam dojíždět, tak i tak je to hukot. S dojížděním by si se úplně vyčerpala a pak doma nebyla schopná ničeho zvláště pokud nejsi hyperaktivní. Každý musí znát své limity. Já nejsem superžena a ani jí nechci být. :lol: Ať si manžel říká co chce, pokud se nechce více zapojit, tak by měl smůlu. Co to jako je? Po tobě chce plný úvazek a k tomu komplet děti a domácnost. Pokud budeš mít plný úvazek jako on, tak jedině půl napůl. Ale tomu bych ve Vašem případě nevěřila, ani kdyby to slíbil.

Na sliby moc nevěřím. Před prvním OCR jsem se taky chtěla občas střídat - s tím, že bude pouze hlídat a škola bude pak na mne. Nedopadlo to. Určitě by to nebylo půl na půl. Škola by byla na mne, kroužky by se zrušily. To by nešlo. Prarodiče teď nepomáhají - předtím mi i dítě vyzvedli a odvezli a já pak třeba vyzvedla - i jednou za měsíc to byla super pomoc a já mohla zůstat o 1.5 h. déle v praci. Vzdala jsem to teď. Dneska po ránu jsem letěla na velký nákupní pak rychle oběd. Takhle by to bylo každý víkend. Ale děti jsou teď venku s tatínkem a já odpočívám. Za chvíli jdu něco upéct. Úkoly jsou hotové. Pak prádlo, vyluxovat. Já bych to nezvládla ten plný úvazek, je to nad moje možnosti. Bohužel. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat