Zmenšení a modelace prsou - Ostrava

3234
6.11.12 18:53

Zmenšení a modelace prsou - Ostrava

Máte některá zkušenost se zmenšením a modelací prsou v Ostravě a okolí? Kterého lékaře a zařízení doporučujete/nedoporučujete a na kolik vás případná operace vyšla? Budu ráda za všechny postřehy a zkušenosti, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.11.12 19:09

Mamka byla na zmenšení ve fakultce v ostravě přímo u primáře plastické chir. mudr. Bronislava Vřeského a je moc spokojená. Primář je taky fajn chlap.

• Citovat
  • Upravit
7332
6.11.12 19:20

Vím, že výborný lékař je Lucák - má soukromou kliniku a operace cca 40tis. A rozhodně patří k těm, kdo ti raději řekne jak to je a jestli v tvém případě operace ano, enbo ne…a nebo jestli ty jizvy za to nestojí, že lépe vypadají prsa takhle jak jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
6.11.12 19:36

No právě na Lucáka jsem slyšela samou chválu, takže pořád přemýšlím. Asi se k němu objednám aspoň na konzultaci, ta stojí 200Kč jak jsem koukala na ceník, takže to mě nezabije a uvidíme co mi poví :mrgreen: Nevíte někdo, jak jsou u něj dlouhé čekací doby na operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
6.11.12 19:45
@Michaela23 píše:
No právě na Lucáka jsem slyšela samou chválu, takže pořád přemýšlím. Asi se k němu objednám aspoň na konzultaci, ta stojí 200Kč jak jsem koukala na ceník, takže to mě nezabije a uvidíme co mi poví :mrgreen: Nevíte někdo, jak jsou u něj dlouhé čekací doby na operaci?

14dnů? ani to ne, jsem tam byla a ukazovali mi že tehdy a tehdy můžeme :-)
a řeknu ti knihu měl narvanou operací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
6.11.12 19:47

Jenom 14 dnů??? 8o 8o 8o tak to čučím teda, jsem čekala že budou mnohem delší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
6.11.12 19:48

Jo, bylo to v pohodě, jak jsem tam byla… Fakt žádný děs ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
6.11.12 20:07

A ty jsi byla taky na zmenšení nebo na něco jiného? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
6.11.12 20:09
@Michaela23 píše:
A ty jsi byla taky na zmenšení nebo na něco jiného? ;)

Chtěla jsem zmenšit a pan doktor mi to vymluvil. Takže si nemyslím, že je to jeden z těch, že bude řezat za každou cenu, jen ať vydělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
6.11.12 20:12

A jakou máš velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.12 20:35

Já jen, že se mě to taky týká mám velikost osm nebo H. Jinak ale za sebe Lucáka ne, protože jsem si četla na něho hodnocení, na www.znamylekar.cz a tam teda nic moc. Jinak bych chtěla aby mi to hradila pojiš. ze zdravotních důvodů.
mám páteř celkem bolavou.

• Citovat
  • Upravit
3234
6.11.12 20:41

No já mám vel. 70F (G), podle typu podprsenky. na to že mám 160cma 48kg tak je to i tak dost :mrgreen:
Uhrát to přes pojišťovnu jsme taky uvažovala, ale odradilo mě, že chcou doporučení od jiných doktorů (ortoped, gynda, neurologie, případně i psychiatrie,..) a já nikam k žádnému doktorovi nechodím a ani žádného známého neznám, který by mi to napsal jen tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.12 20:43

Ortoped to napíše bez diskuse a neurolog také, gyndař snad také a psychiatra to slyším poprvé, ale možný to je já to budu chtít každopádně přes pojiš.

• Citovat
  • Upravit
3234
6.11.12 20:50

Nemusí být všichni, myslím, že jim stačí 2-3 doporučení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.12 20:56

Tak to není co řešit, začnu oběhávat tak na jaře, malá má jedenáct měsíců a je moc akční, tak by ji babička nezvládla, tak ještě počkám :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty