Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máte některá zkušenost se zmenšením a modelací prsou v Ostravě a okolí? Kterého lékaře a zařízení doporučujete/nedoporučujete a na kolik vás případná operace vyšla? Budu ráda za všechny postřehy a zkušenosti, děkuji ![]()
Mamka byla na zmenšení ve fakultce v ostravě přímo u primáře plastické chir. mudr. Bronislava Vřeského a je moc spokojená. Primář je taky fajn chlap.
Vím, že výborný lékař je Lucák - má soukromou kliniku a operace cca 40tis. A rozhodně patří k těm, kdo ti raději řekne jak to je a jestli v tvém případě operace ano, enbo ne…a nebo jestli ty jizvy za to nestojí, že lépe vypadají prsa takhle jak jsou…
No právě na Lucáka jsem slyšela samou chválu, takže pořád přemýšlím. Asi se k němu objednám aspoň na konzultaci, ta stojí 200Kč jak jsem koukala na ceník, takže to mě nezabije a uvidíme co mi poví
Nevíte někdo, jak jsou u něj dlouhé čekací doby na operaci?
@Michaela23 píše:
No právě na Lucáka jsem slyšela samou chválu, takže pořád přemýšlím. Asi se k němu objednám aspoň na konzultaci, ta stojí 200Kč jak jsem koukala na ceník, takže to mě nezabije a uvidíme co mi povíNevíte někdo, jak jsou u něj dlouhé čekací doby na operaci?
14dnů? ani to ne, jsem tam byla a ukazovali mi že tehdy a tehdy můžeme ![]()
a řeknu ti knihu měl narvanou operací
Jenom 14 dnů???
tak to čučím teda, jsem čekala že budou mnohem delší ![]()
@Michaela23 píše:
A ty jsi byla taky na zmenšení nebo na něco jiného?
Chtěla jsem zmenšit a pan doktor mi to vymluvil. Takže si nemyslím, že je to jeden z těch, že bude řezat za každou cenu, jen ať vydělá
Já jen, že se mě to taky týká mám velikost osm nebo H. Jinak ale za sebe Lucáka ne, protože jsem si četla na něho hodnocení, na www.znamylekar.cz a tam teda nic moc. Jinak bych chtěla aby mi to hradila pojiš. ze zdravotních důvodů.
mám páteř celkem bolavou.
No já mám vel. 70F (G), podle typu podprsenky. na to že mám 160cma 48kg tak je to i tak dost ![]()
Uhrát to přes pojišťovnu jsme taky uvažovala, ale odradilo mě, že chcou doporučení od jiných doktorů (ortoped, gynda, neurologie, případně i psychiatrie,..) a já nikam k žádnému doktorovi nechodím a ani žádného známého neznám, který by mi to napsal jen tak ![]()
Ortoped to napíše bez diskuse a neurolog také, gyndař snad také a psychiatra to slyším poprvé, ale možný to je já to budu chtít každopádně přes pojiš.
Tak to není co řešit, začnu oběhávat tak na jaře, malá má jedenáct měsíců a je moc akční, tak by ji babička nezvládla, tak ještě počkám ![]()