Zkušenosti se zmenšením krčních mandlí u dítěte

1
3.11.24 10:49

Zmenšení krcnich mandli v modranech

Dobry den,
Syn 4 roky musi podstoupit odstraneni nosni mandle ALE i zmenseni krcni mandle, protoze se mu temer dotykaji???? uvazovala jsem o soukrome klinice fortmedica v modranech, je tu nekdo kdo to podstoupil se svym ditkem? Jak to probihalo, nejake komplikace? Jo a chtela bych tou plazmou… predem dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.11.24 08:37

Ještě bych zkusila jiného doktorát, syn od miminka velké krční mandle, a často bylo slyšet že vynechá i nádech jakoby, pak jako straší byl hodně nemocný (od 3-4let) a doporučovali mi na pohotovostí i u doktorky odstranit mandle, už je měl hodně u sebe a hlavně po čepech z angín děravé. Přišel ale jiný dětský ortoped a nechtěl o vyndávání ani slyšet, že je kluk malej a že nemoci do těch 10-12 let jsou úplně normální i když jdou časté. A že pořád ty mandle zachytávají všechny bacily, kdyby se dali odstranit, vše by šlo na průdušky rovnou. Takže jsme nakonec nechali a pravdou je že od 11let jako by se utly nemoci. I když v 10 letech kvůli streptokokovým anginam které měl v kusee každý měsíc či ob měsíc nám udělali vakcínu že stěru, už 2roky ani nachlazení :palec:

• Citovat
  • Upravit
8
4.11.24 22:41

Ano, já s dcerou jsem to podstoupila v Motole a taky plazmou. Odstranění nosní a zmenšení krčních mandli. Krční ji chtěli vzít celé, ale to jsem nechtěla, takže bylo jen to zmenšení.
Před zákrokem byla neustále nemocná, neustále rýmy. Od té doby je klid. Ano rýmu i kašel chytne, ale není to v takové míře. Dcera byla klidně nemocná i tři týdny.
Za mě můžu jen doporučit!
A co se týče plazmy, neměnila bych. Dcera neměla žádný problém s krvácením po zákroku. Dvě děti co s námi byli na pokoji, to měli normálně a obě měli velkou krvácivost z nosu. Asi 14 dní nesměla smrkat a musela mít kašovitou stravu. Bylo důležité, aby po probuzení neplakala. Po té narkóze měla velkou žízeň, ale ještě hodinu nesměla pít. Zvládla to a narkózu krásné vyspala. Zákrok trval cca 45 minut.
Já doporucuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+