Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Má kámošku s výhodami, ale ta nemá čas s ním mluvit. Tak má druhou výhodnou kámošku na pokec.
Dokud neskončí s tou první, tak asi nic nebude. Ŕekla bych, že váhá a rozoduje se, co udělá.
Dej mu ještě nějaký čas, ale nemusí to dopadnout. Sama ho neuháněj, nech to finální rozhodnutí na něm.
Má jinde jinou, je to gay, nelíbíš se mu jako ženská. spousty důvodů.
Myslim si to same…jen nechapu,proc se kolikrat na me tak dlouho diva a usmiva se…me se pak podlamuji kolema…
@scarlet1988 píše:
Ahojte holky, jdu si kvam pro radu, uz nevim jak dal a co si otom myslet…Vedle nas skoro bydli soused (dojizdi z bytovky),v lete jsme si potykali,…vzdy kdyz potkame me vzdy pozdravy a usmiva se, nekdy jde i za mnou, kdyz jsem pred domem a povidame si, obcas jdeme spolu na kafe,(nekdy ja k nemu, nekdy on ke me)ale vzdy sedime na dvorku, dovnitr jit nechce, kdyz jde treba do auta tak pozdravi a i chvilku na sebe koukame a usmiva se na me…nabidl mi pomoc, kdyz budu cokoli potrebovat, obcas mi budi a vypravuje dite do skoly, kdyz se rano zdrzim v praci…kdyz se spolu bavime, tak si docela rozumime a porad se na sebe nasmivane…obcas si i piseme pres mesenger,…clovek by rekl, ze ma zajem, ale kdyz udelam nejaky naznak, tak nic…clovek se vnem nevyzna…tak nevim co si mam otom vsem myslet, on je sam…ma jen kamaradku s vyhodami…
Nevi. Vaha. Treba se boji, ze uz mas zavazek. Je toho spostu.
a jak vypadá ten náznak?
Chlapi jsou tupí, náznaky nechápou (nic proti, pánové
), pokud ten náznak není tvoje ruka v jeho klíně, tak to nejspíš vůbec nevidí
![]()
No a nebo ho prostě jen baví tě trochu provokovat, ale jinak je naprosto spokojený s kamarádkou s výhodami a nemá potřebu se zatěžovat starostmi plynoucími z vážnějšího vztahu (který ty bys zřejmě chtěla?)
Muže byt taky jen vahavý střelec
Náznaky nefungují. Musis zvolit přímý útok ![]()
@scarlet1988 zažívám něco podobné . Dlouhé pohledy, úsměvy že jsem si byla jistá , že se té osobě líbím, když ale udělám krok v před druhá osoba najednou krok vzad
snažím se být nad věcí, nějak to dopadne je to ale sakra těžký ![]()
Deti ma moc rad…ze pry se nebrani vztahu ikdyt tam budou deti…nabidla jsem mu,kdyz mu nesel doma kotel a mrzlo,ze se muze prijit na chvilku zahrat,pokecat a on se omluvil,ze to jeste nejak prezije…mam strach,kdyz udelam razny utok,ze se zalekne a uz o nej uplne prijdu…
@Anonymní píše:
@scarlet1988 zažívám něco podobné . Dlouhé pohledy, úsměvy že jsem si byla jistá , že se té osobě líbím, když ale udělám krok v před druhá osoba najednou krok vzadsnažím se být nad věcí, nějak to dopadne je to ale sakra těžký
Moje rec,uz nevim jak dal… ![]()
@scarlet1988 Může být jen přátelský, můžeš mu být sympatická, ale nechce vztah, může být nesmělý, může mít špatné zkušenosti…
Možností je moc. Jste dospělí lidé, někdy h místo kafe vem na panáka a vybal to na něj.
Nevim, ale myslim si, ze pokud by byl zamilovany, tak by takoveto okolky asi nedelal. Cili, nejake intenzivni city tam asi nebudou.
@scarlet1988 píše:
Deti ma moc rad…ze pry se nebrani vztahu ikdyt tam budou deti…nabidla jsem mu,kdyz mu nesel doma kotel a mrzlo,ze se muze prijit na chvilku zahrat,pokecat a on se omluvil,ze to jeste nejak prezije…mam strach,kdyz udelam razny utok,ze se zalekne a uz o nej uplne prijdu…
Je mozne,ze si dava vetsiho bacha,vaznou znamost mel pred cca 2lety a od te doby je sam…nebo jsem na nej moc mlada…je o 20let starsi…kdyz mu reknu jen z legrace,ze mi dite vypravi kamos,tak se dost rozciluje…ze ho stvu,ze jsme byli domluveny.,tak proc hledam na vypravovani nekoho jineho…a je i dost nastvany
@Malina7 píše:
Dělej nedostupnou. Já bych ho teď s úsměvem pozdravila a žádnou debatu s ním dál nerozváděla. Na kafíčka nezvala a na zahřátí už vůbec ne. Kdyby byl na zahradě, přehlížela bych ho a jela si svou. Děcko bych si vypravovat také nenechala. Takový nezájem ženy chlapa dost zaskočí a začnou přemýšlet, co se to děje. Dáváš mu podle mého dost najevo přízeň, chyba. Ať loví on. Když nezabere Tvůj nezájem, nechala bych ho ladem. Hodně štěstí.
Taky jsem to zkousela…ani jsem ho nezdravila…pak kdyz me videl pred barakem,tak hned zamnou sel,usmal se a ja samozrejmne roztala a zacala se snim bavit
@scarlet1988 píše:
Je mozne,ze si dava vetsiho bacha,vaznou znamost mel pred cca 2lety a od te doby je sam…nebo jsem na nej moc mlada…je o 20let starsi…kdyz mu reknu jen z legrace,ze mi dite vypravi kamos,tak se dost rozciluje…ze ho stvu,ze jsme byli domluveny.,tak proc hledam na vypravovani nekoho jineho…a je i dost nastvany
co mas na mysli tim vypravovanim ditete presne?
Jinak o 20 let starsi? Neblbni, najdi si nekoho normalniho. (mozna mu uz nestoji a proto se snazi oddalit cokoliv intimniho).