Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se nerozepisu, ale radim zůstat
dobrý chlap se hledá velmi těžko. Na všem ostatním jde pracovat
myslím, že jednou by si litovala.
@Russet beru, prave od zacatku naseho vztahu
myslis, ze by to s tim mohlo souviset? I kdyz se to tyka jen jeho?
@Gabri.ela.ela dekuju, prave si toho hrozne moc vazim a nechci mu ani za nic na svete ublizit, protoze si to fakt nicim nezaslouzi
vubec nevim, co si pocit..
@Anonymní píše:
@Russet beru, prave od zacatku naseho vztahumyslis, ze by to s tim mohlo souviset? I kdyz se to tyka jen jeho?
@Gabri.ela.ela dekuju, prave si toho hrozne moc vazim a nechci mu ani za nic na svete ublizit, protoze si to fakt nicim nezaslouzivubec nevim, co si pocit..
A není něco co si uvedomujes, že ti na sexu s ním vadí? Něco co tě odrazuje ? Nebo je to nuda? Napadá te kde by mohl být problém ?
A co zkusit nejak vylepsit sexuální stránku, rict co by se ti libilo, i co by se libilo jemu. Zkusit něco noveho? A prece nejde aby te vůbec nepritahoval to bys s nim nevydržela 4 roky, ne?
@Anonymní píše:
@Russet beru, prave od zacatku naseho vztahumyslis, ze by to s tim mohlo souviset? I kdyz se to tyka jen jeho?
@Gabri.ela.ela dekuju, prave si toho hrozne moc vazim a nechci mu ani za nic na svete ublizit, protoze si to fakt nicim nezaslouzivubec nevim, co si pocit..
Zkus ji vysadit a uvidíš. Hlavně neotěhotni, to by teda byla docela komplikace ![]()
Jenom jedna rada - nechceš si sama zajít za psychologem? Píšeš o nepěkných sexuálních zážitcích z minulosti. Chtělo by to více rozvést - jiní partneři - tady mi to příliš nesedí, jsi mladá - nebo tě někdo znásilnil? To se pak musí projevit na tvé psychice.Já souhlasím s holkama - měla by jsi zůstat. ![]()
Pokud mas nejaky spatny předchozí zkušenosti muze to byt jen v tve hlavě. Ja si prozila osklivy rozchod, pak jsem mela nového pritele a po par měsících jsem mela pocit nevysvetlitelny ze se s nim musim rozejit, ale zároveň jsem brečela ze nechci. Tušila jsem že to není uplne normální a odhodlala jsem se jít k psycholozce. Pomohlo mi to, ty navaly úzkosti, že s nim nemůžu byt zmizely. Jsme spolu 6 let, a mame krásnou dceru.
@Anonymní píše:
Zdravim vsechny ctenarky
Vubec nevim, kam se se svym problemem obratit, proto pisu sem..
S pritelem jsme skoro 4 roky. Je to muj prvni “vaznejsi” vztah, je mi 22..
Je to snad ten nejhodnejsi a nejlepsi kluk na svete. Nema snad zadnou nerest, stara se o me, dela co mi na ocich vidi.. o to vic me to mrzi
Uz pres pul roku mam ten problem, ze me vubec nepritahuje. Absolutne nemam chut na nic s nim.. Tulim se s nim rada, vsechno, jen tohlepritom uz pomalu blaznim z toho, jak bych chtela.. ale s nekym jinym
Neni to vubec tim, ze bych se zamilovala jinde. Mam ho porad moc rada, vazne jsem nepotkala cloveka, kteremu bych verila vic. Proto je mi to tak strasne moc lito. Nechci to s nim skoncit, neumim si predstavit prijit domu (bydlime spolu) a nemoct si s nim popovidat..
Je pravda, ze co se tyce sexu, mam nepekne zazitky z minulosti (ne s nim..). Kdyz se tak zpetne zamyslim, tak me ten muj vlastne nikdy nejak nepritahovalzamilovana jsem byla poradne, jen ta fyzicka pritazlivost.. ted spolu spime tak jednou za tyden, ani to ne, ale ani to se mi nechce.. ne s nim
Strasne se bojim to s nim skoncit, protoze co kdyz je to ve mne, co kdyz to vsude dopadne stejne, co kdyz..
Premyslela jsem uz i nad parovoz terapii, ale nevim, jsem proste hrozne zmatena
Nemam poradne zadnou kamaradku, ktere bych verila natolik, abych se ji sverila, proto pisu sem.Budu rada za kazdou radu. Dekuji moc..
Zkusila bych zapracovat na psychice. Je dobře, že sis vybrala hodného kluka. Musíš asi zpracovat ty nepěkné zážitky. Sice třeba cítíš chuť na sex s jinými, ale kdyby na to došlo, na nic se nezmůžeš ![]()
Přesně zkusila bych si dat do kupy psychiku
hodni chlapi na stromech nerostou ![]()
Ahoj, já bych tomu určitě dala šanci. Vyčítala bych si, že jsem to nezkusila. Už to tady někdo psal a jenom se přidám, já popři užívání HA taky byla v tomto ohledu marná. Po vysazení se vše vrátilo do zajetých kolejí. Držím palce, ať se vše vyřeší bez zbytečných bolístek ![]()
Dekuji vsem za reakce, nebudu vas vsechny oznacovat, at vas neotravuji nejakym blikanim - nevim poradne, jak to tady funguje s tim oznacovanim.. ![]()
Ze by se neco zmenilo, to asi ne.. jako vyprchava ta zamilovanost, to je mi jasny, i kdyz me na jednu stranu desi, ze uz bych nikdy nemela zazit ty sladky zacatky
ale uvedomuju si, ze to je proste normalni.
Uplne presne nechci psat, co za zazitky to bylo, omlouvam se
ale spis nez jinym partnerum se to podoba tomu druhemu..
Nad tim vysazenim HA premyslim uz nejakou dobu, ale porad se nemuzu odhodlat
mela jsem a mam, i kdyz ted v mensi mire, problemy s akne, tak se uplne desim toho, co to napacha za paseku..
A za psychologem bych si asi mela zajit celkove
, trapi me tech veci vic, ale tohle asi nejvic. Ja se celkove jako nemam rada, jako svou telesnou schranku.. takze je to mozna i tim ![]()
@Russet dekuji za reakci a presne to si taky rikam! Ze treba fantazie jsou hezky, ale kdyby melo dojit na vec, nakonec by to bylo to same ![]()
@Anonymní píše:
Dekuji vsem za reakce, nebudu vas vsechny oznacovat, at vas neotravuji nejakym blikanim - nevim poradne, jak to tady funguje s tim oznacovanim..
Ze by se neco zmenilo, to asi ne.. jako vyprchava ta zamilovanost, to je mi jasny, i kdyz me na jednu stranu desi, ze uz bych nikdy nemela zazit ty sladky zacatkyale uvedomuju si, ze to je proste normalni.
Uplne presne nechci psat, co za zazitky to bylo, omlouvam seale spis nez jinym partnerum se to podoba tomu druhemu..
Nad tim vysazenim HA premyslim uz nejakou dobu, ale porad se nemuzu odhodlatmela jsem a mam, i kdyz ted v mensi mire, problemy s akne, tak se uplne desim toho, co to napacha za paseku..
A za psychologem bych si asi mela zajit celkove, trapi me tech veci vic, ale tohle asi nejvic. Ja se celkove jako nemam rada, jako svou telesnou schranku.. takze je to mozna i tim
To je určitě tím. Když nemáš ráda sama sebe a svoje tělo, těžko si užiješ sex.
Zdravim vsechny ctenarky

pritom uz pomalu blaznim z toho, jak bych chtela.. ale s nekym jinym 
zamilovana jsem byla poradne, jen ta fyzicka pritazlivost.. ted spolu spime tak jednou za tyden, ani to ne, ale ani to se mi nechce.. ne s nim 

Budu rada za kazdou radu. Dekuji moc..
Vubec nevim, kam se se svym problemem obratit, proto pisu sem..
S pritelem jsme skoro 4 roky. Je to muj prvni “vaznejsi” vztah, je mi 22..
Je to snad ten nejhodnejsi a nejlepsi kluk na svete. Nema snad zadnou nerest, stara se o me, dela co mi na ocich vidi.. o to vic me to mrzi
Uz pres pul roku mam ten problem, ze me vubec nepritahuje. Absolutne nemam chut na nic s nim.. Tulim se s nim rada, vsechno, jen tohle
Neni to vubec tim, ze bych se zamilovala jinde. Mam ho porad moc rada, vazne jsem nepotkala cloveka, kteremu bych verila vic. Proto je mi to tak strasne moc lito. Nechci to s nim skoncit, neumim si predstavit prijit domu (bydlime spolu) a nemoct si s nim popovidat..
Je pravda, ze co se tyce sexu, mam nepekne zazitky z minulosti (ne s nim..). Kdyz se tak zpetne zamyslim, tak me ten muj vlastne nikdy nejak nepritahoval
Strasne se bojim to s nim skoncit, protoze co kdyz je to ve mne, co kdyz to vsude dopadne stejne, co kdyz..
Premyslela jsem uz i nad parovoz terapii, ale nevim, jsem proste hrozne zmatena
Nemam poradne zadnou kamaradku, ktere bych verila natolik, abych se ji sverila, proto pisu sem.