Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, měla jsem podobný problém s partnerem (bývalým), hodný kluk jen chyběla jiskra, pak už mě moc nepřitahoval a spát se mi s ním nechtělo a on na tom tak byl už od začátku, že sex tolik nevyžadoval. Ze začátku mi to tolik nevadilo, ale po třech letech mi to chybělo. Za mě si myslím, že sexuální chemie tam být trošku musí. My jsme měli problém ten, že jsme si o tom nebyli schopný promluvit, ostatně jako i o jiných problémech a na tom jsme skončili. Naštěstí dříve, než jsme si pořídili miminko. Teď jsem s přítelem se kterým sme si různé důležité věci vyříkali hned na začátku a chemie tam taky je. Je pravda, že hodný kluci se těžko hledají, horší zkušenosti mám jen s jedním bývalým, tak z tohoto pohledu nemůžu soudit. Ale každopádně si myslím, že si to člověk musí vyřešit v sobě (bohužel). Když jsme s bývalým přítelem měli problémy, také jsem přemýšlela nad párovou terapií atd.. Ale ve vztahu jsou dva a musí to řešit spolu i když se do toho člověku nechce. A když bude přístupný k diskusi tak uvidíš jak se ti uleví
a bude zase vše ok ![]()
@Russet dobre, zkusim se na to konecne poradne zamerit, nejak se dat do poradku celkove. Ono na tom asi stoji vazne uplne vsechno
tak se omlouvam za hloupe dotazy a dekuju za Vas cas, i tak mi moc pomohlo se nekomu sverit, konecne
dekuju!