Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nevím kam zařadit, tak prosim když tak o přeložení:-)
Prosím neznáte někdo tento obchod?
http://skladdolu.cz/cs/
Chci tam nakoupit dražší zboží které mají výrazně levnější než jinde, ale ani jedna recenze. Nerada bych přišla o peníze, tak budu ráda když se někdo ozve s recenzí na obchod:-)
Díky
Kouknu se ti k dodavateli o kolik mají nižší ceny, než já nákupku, to by mohlo být podezřelý
Cena zboží je levnější od nejlevnějšího produktu téměř o třetinu, teda jinde mají nejlevnější za 9000 tady za 7000,ale jinde stovky recenzí a tady nic ![]()
Za ty ceny co tam mají, to ani nenakoupím. Tu firmu vlastní nějací rusáci, nakupují pravděpodobně v Německu. Trochu divný je, že na ně není registrovaná doména, evidentně zaplatili někomu, aby jim postavil web, který je ovšem na Prestashopu
a je špatně přeložený (viz slovensko-česko-anglický popisky). Obchodní podmínky jsou v pořádku. Pokud budeš kupovat NTB, tak si hlídej českou klávesnici, to samý u fotáků atd., aby to mělo český menu.
A IMHO (ale je to fakt jen můj dojem) se přes to perou prachy, takových webů jsou stovky ![]()
pokud bude budou produkty počeštěný, tak bych tam asi nakoupila.
Jde o vysavač philips, takže myslím že reklamace by se když tak dala řešit i přes philips kdyby se ze zbožím něco stalo, teda doufám ![]()
http://www.okay.cz/…-7070-01/.To je on a i v okey ho maj o hooooodně dražší
ne, reklamaci musíš uplatnovat u nich. Jinak bys to musela (pravděpodobně) platit- teda, neměla bys, ale kolikrát se to stane a sud se pak s nima ![]()
@Allons-y píše:ne, reklamaci musíš uplatnovat u nich. Jinak bys to musela (pravděpodobně) platit- teda, neměla bys, ale kolikrát se to stane a sud se pak s nima
tak tos mě moc nepotěšila
tak ted už jen mohu doufat že napíše někdo co tam nakupuje už roky a je spokojenej, proto že takové ušetření by se mi nemuselo vyplatit ![]()
Ahojky, právě jsem narazila na ty jejich stránky. Chceme pro kluka notebook a mají ho o 3500,– levnější. Taky se mi to zdá podezřelé. Manžel by chtěl sjet do Pahy a nakoupit přímo na adrese, kterou uvádějí. Tak nevím… mám z toho smíšené pocity. Už jste něco podnikli? Koupili? Zjistili?
Vypadá to dost divně. Radši bych se podívala na Heureku, jestli je tam něco jine ![]()
Už jsme objednali jinde a taky levněji. Sice jen o 2000,– ale ty taky na zemi nenajdeme. Dík za info. Pa
Tak já tam nakonec poslala pražskou kamarádku a prodejnu nenašla
,takže nejspíš koupim sice op pul dráž ale z ověřeného obchodu ![]()