Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito píše: Více
Někdo se tu celkem nevybíravě vyjádřil, že mě už těžko. Pamatujes? ![]()
A vskutku… ![]()
Příspěvek upraven 28.07.26 v 08:14
Dobré ráno,
tedy, kam se zase diskuze až dostala..
Proč při každé malinké příležitosti je potřeba do sebe rýpat? Jsou tu příspěvky, které jsou skutečně na ban.
Komunikuje vás tu tolik, buďte k sobě prostě jen slušní, nestojí to nic, možná jen trochu vlastního uvážení a úsilí.
Mějte fajn den
Eliška
@admin píše: Více
Mohu se tedy zeptat, jak bude naloženo s DivícíSeŽena?
Jednu sprosťárnu přejdu, ale takto trvající je u mě přes čáru jakékoliv slušnosti. ![]()
Navíc mám pocit, že může jít o duplicitní účet, což tedy je v této chvíli jen ten pocit. ![]()
Sice se tu z toho stala zase few-men show s nápomocí pár pick-me girls, ale probuzení stykem jsem taky jednou zažila. S partnerem, se kterým jsem tehdy byla v láskyplném nekonfliktním vztahu, zůstali jsme spolu pak ještě několik let. Ale i tak to bylo velmi nepříjemné a dodnes na to vzpomínám s pocitem ne úplně zneužití, ale hodně se tomu blížícím.
@M_Vladim píše: Více
Komu vadí snídaně do postele, nikdy ji nebude vnímat pozitivně. ![]()
No, mám pocit, že potřebuješ na všecko nějakou odpověď, cedulku, škatulku, co to je, proč to je… Holt, v jeho hlavě to byl prostě sex na „odchodnou“. Zkusil a tys povolila… Byla tam spolupráce? Byla… Nic dalšího v tom nehledej, jen aby ses neutopila v tom přemýšlení… Ber život, jaký je a jak přichází
@Diagnoza2 píše: Více…v plánu spontánní sex? Božínku
@Velryba černá píše: Více
Nemám snídani do postele zrovna v lásce. Budí ve mně pocit neohrabanosti a připomíná nemoc.
![]()
Ale zas, pokud by byla dobrá.
A teď mám pocit Deja vu…
@misabalu píše: Více
@King4 píše: Více
Zastavme tu situaci před tím, než došlo k sexu. Zakladatelka spí, on do ní strká prsty, ona mu opakovaně řekne, ať to nedělá, že to nechce. On pokračuje. Je to v pořádku?