Zneužívané dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
3.3.06 13:02

Ahoj Jani,
držím palce ať to zvládáš a jsi silná.
Mě ještě napadlo, že bys mohla rodičům i dědovi napsat dopis, kde bys bez okolků napsala vše co tvůj bratr malému dělal (jestli na to nebudeš mít sílu, tak ti třeba může pomoci manžel), i to, že se k tomu přiznal. Napiš to tak jak to bylo, nic nezlehčuj, jen ať to vidí černé na bílém. A taky, že tím že ho brání je vina i na nich. Že se nestydí!! Zastávat se devianta!! Záleží na tom, co chceš, jestli se s nima chceš ještě bavit dál nebo už si je odepsala i ty. Elda to sice napsala hezky, že jim máš nechat zadní vrátka, ale po něčem takovém bych to já asi už nedokázala. Tady to je životní situace, kdy se má člověk jednoznačně rozhodnou na které straně stojí a oni už si vybrali. A trestem pro ně bude to, že jim zbyde pedofilní syn. Nic víc, o další rodinu z tvé strany přijdou.

Možná jsem moc radikální, ale mě to hrozně vzalo, obrečela jsem to, proboha jak se může něco takového na světě dít…
Buď statečná a taky si myslím, že bys měla vyhledat psychologa pro sebe. Určitě ti pomůže.

Mnoho sil do budoucna
Komka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
3.3.06 13:13

Jani,
moc me to mrzi!!!Nejprve jsem se musela trochu vydychat,nez jsem mohla neco napsat..
A jsem rada,ze to holky napsaly tak hezky,nezne,uvazlive,protoze ja byla v te chvili schopna napsat jen,ze BYCH HO ZABILA!!!A napisu to i ted,tohle prece nemuze byt ani pravda.
Elda to napsala hezky,libilo se mi to,i s temi vratky,ale ja bych to asi nedokazala :( Porad si prehravam,kdybych ve stejne situaci byla ja,takove chovani od rodicu bych jim nedokazala odpustit.I jejich milovany syn muze selhat,je to tragedie,ale musi to videt realne.Co takhle milovany vnuk?Ten jim nestoji za to?Radej budou hajit temer dospeleho cloveka,kdyz ublizuje malemu diteti tim nejbrutalnejsim zpusobem???Ani pokus porozumet,videt pravdu…proste jejich syn nelze,dcera a vnuk ano???!
Jsem opravdu velmi rozhorcena,pisu ve vzteku,uplne mi busi srdce a je mi to tak strasne lito :cry: :cry: :cry: ..

Holcicko,drz se.Musis byt ted silna i pro sveho syna,ale souhlasila bych,ze obratit se na odbornou pomoc(pro tebe)nebude vubec na skodu..

Nevim,co ted napsat vic,vidim vcelku rude.. :oops: :( :cry:

Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
3.3.06 13:17

Janičko, moc ti držím palce, abys co nejdřív všechno zvládla. Myslím na tebe a posílám ti zbytky své energie, která mi zbyla po stěhování. Potřebuješ ji víc než já :wink: . Myslím, že žádná z nás si neumí představit to, čím sis už musela projít, čím procházíš a čím si ještě projdeš. Mám slzy v očích, když si představím to bezbranné stvoření. Mám slzy v očích, když si představím tebe (i když jsem tě v životě neviděla), jak ti muselo být, když ses celou věc dozvěděla.
Přes to všechno bych však byla trochu víc „při zemi“ při hodnocení a odsuzování rodičů a dědy. Já si totiž trochu myslím, že Tvoji rodiče mají teď určitý pocit viny, který se snaží schovat. Mají pocit, že Tvého bratra vychovali špatně, že si oni sami ničeho nevšimli. Nechci, aby tohle vyznělo tak, že se zastávám lidí, kteří zneužívají malé děti. Ale, Janičko, Tvůj bratr je „nemocný“ člověk. A já si myslím, že Tvoji rodiče sami prožívají šok z toho, že jeho „nemoc“, „ochylku“, „úchylku“, či jak to mám nazvat, neodhalili dřív. Myslím, že i oni mají Dominička rádi a kdyby mohli, zabránili by tomu dřív, než se to stalo. A že oni sami si nyní vyčítají, že k tomu došlo. Ten obrovský šok, který prožili (a ne, že neprožili), ale prezentují jinak. Postavili se na stranu Tvého bratra, protože se tím postavili na svoji vlastní stranu. Nevím, jestli jsem se vyjádřila dost jasně. Ale nic na světě není černé nebo bílé. Myslím, že Tvoji rodiče mají sami strach, že jim budeš všechno vyčítat.
Ty byses ale teď měla zaměřit sama na sebe. Neboj se a vyhledej pomoc psychologa, zaměř se na své děti, svého manžela. Co bude ve vztahu k tvým rodičům nech zatím „koňovi“, ten má větší hlavu.
Jen jsem chtěla napsat, že všichni to máte teď těžké. Myslím na Vás.
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
3.3.06 13:25

Jani,
holky Ti napsaly asi vše, taky to tady drsně rozdýchávám! Stůj si za svým synem, za svým přesvědčením, za svojí rodinou (manžel+děti)! Já myslím, že je jasné, že takto malý chlapec si nějaké zneužívání nemůže vymyslet, postoj celé rodiny k Tobě je hodně tvrdý a slepý, možná si to nikdy nepřipustí, ale nenech se zlomit.

Je to opravdu strašné, obdivuji Tě , jak to zvládáš!!!
Já si někdy přpadnu, že jsem v koncích, ale uvědomuji si, že řeším malichernosti…

Tak hodně sil a více štěstí a porozumění k Tobě…!!!

Theo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.3.06 14:24

Ahoj Jano,

protože jsem diskusi otevřela až teď přidávám se už jen jako další morální podpora, nic nového už asi dodat nemohu.
Stůj si za svým!
A když to oni nepochopí, jejich chyba, ne Tvoje.
A brácha?
Nech ho poslat za mříže, jestli to u sedmnáctiletého spratka náš trestní řád dovoluje. Nenech na sebe tlačit a už vůbec ho, dojde-li k soudu, neomlouvej a nehledej polehčující okolnosti, abys usmířila rodiče, či své „svědomí“. Jsi především máma a máma musí bránit své dítě. Brácha patří za mříže a co se mě týče, dala bych mu doživotí.
Ty nejsi špatná máma, jenom bratříček se jaksi nevyved … Nemůžeš si vyčítat, že jsi s ním svého syna nechávala. To je normální. Nelze přece dopředu kalkulovat s tím, že strejček je zvrhlý nadržený prase. Můj manžel za svobodna také vozil v kočárku své neteře bez „dozoru rodiny“ a rozhodně je neprznil.
A na druhou stranu, dobře, že už to prasklo. Jen ať ho zavřou, až zčerná. Vím, je to Tvůj bratr a o to je to horší, ale především je to společensky nebezpečný živel, který patří za mříže.
Omlouvám se za poněkud drsný slovník, ale když čtu něco takového tak se mi pění krev v žilách a dostávám bojovnou náladu.
Jani, Ty se teď dívej hlavně dopředu, soustřeď se na to, co bude. Těš se na nové mimi a klukovi pomoz, aby se s tím vším co nejdříve vyrovnal a začali jste všichni žít normálním životem. Já vím, hezky se to píše a hůř udělá, ale když už se ten hnus stal, není třeba se v něm utopit, ale ustát to se ctí.

Hodně sil a pevné nervy.

Evča

• Citovat
  • Upravit
1723
3.3.06 14:25

Janičko - to je ironie osudu, tebe a tvou rodinu vydědit a vše nechat bratrovi, který to způsobil. Tedy popravdě nevím proč ho tak brání, jediné co mě napadá jak už tu někdo psal to, že třebas nezasáhli, ale i tak by měli být na tvé straně.
Pokud máš jen trošku sil, tak jim opravdu napiš dopis- ty se z toho vypíšeš a oni jestli jsou maličko rozumní si ho přečtou a alespoň se dozví o něco víc:-)
Kočičko drž se a myslím si to, co psychologové, že chlapeček z toho nemá rozum a že na vše zapomene. Napadá mě ještě jedna možnost, existuje „věda“ jmenuje se kineziologie a tím se dá vše,když to zjednoduším odbourat- nevím od jakého věku je to pro děti reálné, ale dělá to opravdu divy, u někoho odstraní koktání, někomu jeho strachy atd. myslím, že by to byla možnost jak mu třeba ještě víc pomoci, není to o probírání co se stalo oni to nějako čtou(nejsou to čaraddějové, píšu to blbě, hýbou rukama- klientů a ty jim vlastně odpovídají) v rukách. Když bys měla zájem dala bych ti kontakt na jednu paní doktorku, která se tomu věnuje a třeba by ti dokázala poradit někoho v tvém blízkém okolí:-)
Držím palečky a hodně sil Hana a Lukášek:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.06 14:30

ahoj

Ahoj Jani,
chtěla jsem ti jenom říct, že jsi moc statečná a že ti držim palce, ať ti všechno dobře dopadne a ať se ti už nikdy nic takového nepřihodí. Jinak holky už napsaly všechno, co se k tomu dá napsat. Ahoj Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
3.3.06 14:34

holčičky moje jste strašně hodné,že mě takhle psychycky pomáháte ani nevíte jaký je to balzám na duši. Ale musím podat doplnující informace o tom aby jste věděli co si ten cjapeček musel prožít, nehledě na to že když byl malý u výslechu (mymochodem hrozný zažitek, natáčeli ho na kameru, v místnosti kde bylo 6 cozích lidí a před kterými musel vše co mu bratr dělal ukazovat na 2 panenkách, tam jsem se poprvé psychycky zhroutila) vyšlo najevo že moji rodiče o všem již delší dobu vědělia zakázali Domčovi o tom mluvit. Dozvěděla jsem se u výslechu že bratr před Dominikem onanoval, nutil ho aby mu jak to malý sám nazval, lízal kulky a po následné ejakulaci to musel malý utírat. Je mi zle to jen psát ale zasloužíte si vědět jak to bylo. Rodičům jsem dala najevo od začátku jak mi strašně ublížili, ale jediné co dokážou tvrdit oni je že já jsem zkazila jejich synovi život a svou matku dovedla na psychyatrii. Nikdo z nich se nezajímal o to jakje na tom malej nebo já. Slyšela jsem jen Radeček chudáček. Brečím musím končit je mi z toho zle :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.3.06 14:46

Jano,
tvi rodice o tom VEDELI???? A ty jeste vahas, zda nejsi spatna? Ty blaho…
Ne ty NEJSI vinik, vinikem JE tvuj bratr a tvi rodice!!!!
Prosim, bud klidna, snaz se zit i s detma dal a snaz se to prekonat. Myslim, ze pokud ztracis tuto rodinu, tak neni snad ani ceho litovat.
Broucek maly Dominik, kez by to na nem nezanechalo zadne nasledky, kez by na vsechno zapomel!!!!

Ja chapu, ze je tezke si pripustit, ze tvi nejblizsi takto dokazali ublizit dceri a vnouceti, i jejich ztrata te musi bolet. Navic to, ze te obvinuji… Musis byt silna a musis byt oporou tvym detem!

A ten soud dotahni az do konce!!! Prosim!

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
3.3.06 14:47

8O 8O Aha. Takže to věděli - podej na ně trestní oznámení za napomáhání. Přerušit styky a nebrečet kvůli rodičům… jsou to stejný prasata, jako povedený syneček.
Vzpamatuj se - jak můžeš být zklamaná z toho, že tě odsuzují a nařkávají ze lži, když tomu sami napomáhali? Vidím rudě a mám tendenci ti poradit, abys to hezky rozmázla po sousedech, ukázala na ně prstem a odstěhovala se pryč. A zadní vrátka NENECHÁVEJ - POŘÁDNĚ JE NAOPAK PŘIBOUCHNI.
Tebe doma nezneužívali?......

elda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
3.3.06 15:03

Ne mě nezneužívali ale ted si tak připadám zneužíta doslova znásilněná od vlasních rodiču. Bratr je z dvojčat jedno ale zemřelo, a matka i otec Radka od narození strašně rozmazlovali. Asi 14 dní po ohlášení na policii jsem zjistila že mu koupili počítač to asi za odměnu, ted si tak říkám, že mu budou za chvilku kupovat děti. Ani nevíte jak moc jste mi pomohli je to pro mě těžkézvlaště proto že jsem byla dřív zvykla chodit k rodičům, bohužel i s dětmi, prakticky obden. Vysedávali jsme u kafe zatím co můj braztr venku s mym synem dělal bůhví co. Začala jsem je nenávidět, at už jsou to rodiče nebo ne.Díky vám jsem si spoustu věcí uvědomila a zato vám všem patří můj dík. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.3.06 15:09

Ježišikriste,tak z TOHOHLE je mi fakt sprominutím na blití :evil: .S rodičema bych okamžitě skončila,protože tohle je teda trochu silný kafe!!!!!!Výborná babička a děda :evil: .Být tebou,tak o žádných zadních vrátkách ani neuvažuju.
Moc vám přeju,ať se s tím vy i váš chlapeček co nejlíp vyrovnáte a tvým rodičům a bratrovi přeju,ať si to,co provedli,pořádně vyžerou.Já bych je snad zabila.Úplně se tady klepu.
Se sebeobviňováním se netrap,ty jsi dobrá máma.To tvá rodina jsou hnusný úchyláci :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
3.3.06 15:13

Na nenávist máš plné právo. To je totiž děs…
nemám slov…
ale mám dvouletou dceru a čekám chlapečka.....dozvědět se, že je někdo zneužívá a rodiče o tom ví a nezasáhnou, byla bych nepříčetná :evil:
Hodne sil.

elda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
3.3.06 15:25

Jani - holčičko - nevím co napsat. Po přečtení toho všeho mi došly slova! Je to fakt strašný! Holky přede mnou už snad napsaly vše co se dalo.
Vůbec nechápu jak rodiče, kteří ví, že jejich syn zneužívá vnuka od dcery můžou takhle jednat???? To jde absolutně mimo mě........ :evil:
Copak tohle si může vymyslet malé bezbranné šestileté dítě??????

Život se se mnou taky nemazlil a zažívám snad nejhorší období svýho života, ale Jani, věř mi - stále na Tebe myslím a slzy, které mi teď tečou jsou lítostí nad tím čím vším si musíte projít - Ty, Tvůj Dominik, Tvá rodina!!! Modlím se za Vás a posílám obejtí a pohlazení!!!!!!!
 S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
3.3.06 15:42

rodiče si myslí že jsem dominika navedla já, protože na něj prý žarlim, já jsem ale od začátku říkala že pokud jim na něm tolik záleží at ho nechaj léčit že je vlastně nemocnej. ale to jsem se dočkala jen toho že me můj otec řekl že mi až mě někde potká rozbije hubu.Holčiny nejste náhodou některá z české lípy a oklí? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí