Zneužívané dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
31.3.18 15:01

Buď mu oporou

Ahoj, hlavně mu buď oporou, protože tvůj syn si ponese zážitek celý život. Vím to, je mi 40 let a ještě dnes chodím k psychoterapeutovi a bojuji s tím jako o život. Mě zneužíval otčím a když to má matka zjistila, našla si milence a já se stal zárukou toho, že jí to otčím nikdy nebude vyčítat, protože jsem byl náhrada za její zálety. Neměl jsem nikoho, kdo by mě vyslechl a bojoval s tím sám. Demonstrativní pokusy o sebevraždu, problémy ve škole a hlavně stud před svými vrstevníky. Dnes jsem ženatý a přiženil jsem tři děti. Své vlastní nemám, ale dýchám ze ně a pokouším se jim dát to, co já nikdy neměl.
Tvého syna je mi moc líto a ten tvůj bratr by potřeboval šlápnout do úsměvu. Hlavně se nesmíš sesypat ty a opravdu stát za svým synem. Když o tom začne mluvit a svěřovat se, tak ho vyslechnout a nevalit na to embargo. Držím vám oběma palce a hlavně tomu špuntovi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
31.3.18 15:40

Dnes je tomu klukovi už 18, tak doufám, že si nenese žádné následky.. moc by mě zajímalo jak se rodina má a jak to nakonec všechno dopadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
31.3.18 17:35

Také pravda, nějak jsem si nestačil všimnout, že je ten příspěvek takhle starý. Ale i tak, snad i když je mu 18 si neponese nic z toho co musel prožít. Ale jak to utíká co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.18 15:00

@Kejklir @murkyf dostal podmínku.

• Citovat
  • Upravit
50
2.4.18 17:39
@Anonymní píše:
@Kejklir @murkyf dostal podmínku.

to je hodně slabý no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32077
2.4.18 17:46

@Kejklir To se bohužel dalo čekat. Podmínku dostávají i dospělí chlapi za znásilnění dětí, takže mě to nepřekvapuje. Je to katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
2.4.18 18:03

Podminka je dost malo :-(
A co syn, kdyz uz je tak velky? Styka se s babickou nebo dědou? A jaky vztahy ted panuji mezi tebou a rodicema?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
28.7.18 22:26

Ahoj,zakladatelko,
vím,že už je to dávno,ale zajímá mě,jak to tenkrát dopadlo,s Domčou,miminkem…
Koukám,že dětí máš už pět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
29.7.18 01:53

Uf… Dočetla jsem a je mi z toho zle… Zajímalo by mě jak se vám po těch letech daří? Co dominicek a nové dětičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
29.7.18 08:22

Zdravím, deticek už je 6 teď mám chlapečka skoro 2 měsíce. Domcovi je 18 pryč, dodělává učňák. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
29.7.18 08:26
@jana79 píše:
Zdravím, deticek už je 6 teď mám chlapečka skoro 2 měsíce. Domcovi je 18 pryč, dodělává učňák. :P

Tak to je nádhera. Blahopřeji k velké rodině! Napište prosím, jak zafungovalo české soudnictví. Jak dlouho trval celý proces?… a především by mne zajímalo, jestli jste se usmířili s rodinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
29.7.18 09:23

@sediza Soud byl do půl roku, bratr dostal podmínku, jedno stání a bylo rozhodnuto. S bratrem se doteď nestykam a nebavím, s rodiči po téměř 4 rocích ano ale už ty vztahy nejsou takové. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.7.18 11:07
@jana79 píše:
Ahoj všechny vás zdravím.Potřebovala bych poradit. Jsem potřetí těhotná. Mám doma dvakluky. Jednomu je 6 a druhému 21 měsícu. Bohužel je to půl roku co jsem zjistila že můj bratr kterému je 17 let mi pohlavně zneužíval mého 6ti letého syna. Dominik se mi sám svěřil před tím jsem vůbec nic nepozorovala. Vyšli najevo věci o kterých jsem myslela že jsou tabu i pro některé dospělé, chudáček si prožil toco bych nikdy nikomu nepřála. Byla jsem s nim u psychologa a hned na to bylo podané trestní oznámení na mého bratra. Rodiče se k tomu postavily tak že mě a syna definitivně odsoudily, že jsme lháři, neznají se ke mě a to bydlí jen o sídliště dál. Je potvrzené od psychyatra a sexuologa že to opravdu bratr udělal navíc se k tomu sám přiznal, přesto mě rodiče neustále napadají že jsem lhářka. Nevím co si počít jen chráním své dítě. Jsem na dně a navíc těhotná prosím poradte co dělat. Jana :cry:

proboha, vykastrovat toho ****. I kdybych si to měla pak odsedět, uštípla bych mu koule a basta!!! :cert:

edit admin - odstraněn nevhodný příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
29.7.18 11:26
@Gabi375 píše:
proboha, vykastrovat toho hajzla. I kdybych si to měla pak odsedět, uštípla bych mu koule a basta!!! :cert:

Já nevím, já bych to viděla trošku jinak asi. Podle mého to nemůže mít v hlavě v pořádku. Nikdy bych ho už nechtěla vidět a nedopustila bych kontakt s mými dětmi, ale horší by snad pro mě bylo to, ze ho rodiče brání a navíc kryjou!!! Obdivuji zakladatelku, že je schopná s nimi komunikovat. Opravdu máte můj obdiv. Dokážete odpoštět. Ne každý má tu schopnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32077
29.7.18 11:35

@sediza No to nechápu, tohle bych odpustit nedokázala teda ani náhodou. Už bych je nechtěla nikdy v životě vidět. Zmetek se přiznal a oni stejně stojí za ním. Tak o takové rodiče bych teda fakt nestála. A fajn vědět, že se tady za zneužití a znásilnění dávají podmínky :poblion: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí