Zneužívané dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
3.3.06 18:12

Janičko,

moc mě to mrzí,ale v neděli máme bohužel dlouho dopředu hlášenou celodenní návštěvu-„oslava“narozenin-nikoliv nápojová,ale „žrací“-pořádám hostinu pro těhotnou kamarádku a jejího prcka stejně starého jako je ten náš a to bohužel kdybych zrušila,tak by byli kluci moc nešťastní :?
Bohužel další 2 víkendy máme povinně 1 u tchánovců a 1 u rodičů-nebyli jsme tam od vánoc :cry:
Nicméně zatím si můžeme alespoň psát.
 Lucka

• Citovat
  • Upravit
1200
3.3.06 18:13

Jani,
já sice bohužel dítě ještě nemám, i když se snažíme, ale nedá mi to, abych nereagovala… Všechno už bylo napsaný, jen chci říct, že Ti přeju moc síly, protože ji budeš potřebovat Ty i malý Dominik. A mysli na to, že děláš správnou věc - bráníš svoje dítě!!! Ty nejsi špatná, Ty ji naopak ta nejodvážnější a nelepší máma!!!!! Drž se!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.3.06 18:17

Jani, nejlepší by bylo se přestěhovat a přerušit s rodiči kontakt. A ten nájem je teda dost hrůza, my pronajímáme jeden byt jedna plus jedna v Děčíně za 4.500.
Ještě jsem ti chěla říct, abys zkusila ty i Dominiček absolvovat tu kineziologii, jak psala Čokoládková. Mojí mamce se totiž stalo něco podobného, i když ne tak strašného. Nedávno se mi svěřila, že když byla malá - tak do těch 10 let, tak se jí pokoušel zneužívat její strýc (švagr mého dědy), který byl pedofil. Bylo to v 60. letech, takže se o tom vůbec nemluvilo. Mamka teda věděla, že on jí chce dělat něco špatného, tak se nedala, ale bála se k nim jezdit. Dělal jí třeba to, že když u nich spala, tak v noci přišel k ní k posteli, dal ji přes hlavu plenu a onanoval a ejakuloval na tu plenu. mamka se s tím nikdy nikomu nesvěřila, jenom se pak pořád vymlouvala, aby tam nemusela jezdit, což bylo těžké, protože bydleli ve vedlejší vesnici a často se navštěvovali. Pak když už byla v učení, tak se dozvěděla, že její sestřenice, která k nim taky jezdila na prázdniny, tak že už k nim nechce jezdit, ale nikomu neřekla proč, v rodině se o tom mluvilo, že co jí to chytlo za rozmar. Akorát mamka věděla, proč tam asi nechce.
Ale proč to píšu, mamka na to nikdy nezapomněla, a nikomu se s tím nesvěřila. Teď má částečný ID na nervy, těch důvodů bylo víc, ale normálně na ní není vůbec nic poznat. A právě jedna kamarádka jí doporučila kineziložku, mamka tam nechtěla jít, že to jsou akorát vyhození peníze - asi 700 Kč, ale nakonec tam šla a ta paní jí hned řekla, že má v životě 3 kritické body, z čehož ten první je v 6 letech, kdy se ji pokusil někdo zneužít. mamka z toho byla úplně paf, že to ta paní věděla, ona jí udělala nějaké odblokování, teď musí doma cvičit, ale říkala, že už je to o hodně lepší, že to je zázrak. Taky se s tím chce konečně svěřit svojí matce - mojí babičce. Právě nevím, jestli to je dobrý nápad, přece jen oni žili na vesnici, všichni věřící, nevím, jak by to babi ve svém věku vzala. Aby si to ještě nějak nevyčítala, že nic neudělala, přitom nemohla, když to nevěděla. Mamka si je jistá, že ani jeho manželka nic netušila. Strýc zemřel, když jsem byla malá.

• Citovat
  • Upravit
695
3.3.06 18:21

Jani,
než jsem sepsala svojí reakci jak román, odpojil se mi internet…
Tak znovu.
Jednoznačně odsuzuji chování tvého bratra a tvých rodičů. Chovají se tak, jako by pro ně nebyl problém udělat Dominikovi to samé, co provedl tvůj bratr.
Proto pryč od nich!
Není jednoduché někde začít znovu, ale pokud by manžel našel dobrou práci v Praze mohli byste třeba najít levnější bydlení v okolí Prahy. Ale chápu, že levné to úplně nebude.
Držím pěsti, ať je soud spravedlivý. Někdy mám pocit, že v našem státě mají situaci jednodušší pachatelé než jejich oběti.
 Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
3.3.06 18:56

Jani, hlavně si nic nevyčítej, že jsi to nepoznala dřív, jak jsi psala, už tak je dobré, že máš se synkem takový vztah a on je taková povaha, že ses to vůbec dozvěděla, děcka to někdy prostě neřeknou, i když své rodiče moc milujou, prostě ten pocit, že něco je hodně špatně, nebo hanba atd. je příliš silný, i když ještě úplně nechápou, oč jde.
Cizím lidem do toho nic není, je to prostě zajímavý drb, neohlížej se na ně. S tím odstěhováním mají asi holky pravdu; i přes ty komplikace by to pro vás asi bylo lehčí jinde.
Věřím, že Dominik bude mít celý život jednu jistotu: že ho moc miluješ a že je pro tebe hodně důležitý, že se na tebe může spolehnout. To se pak s kdečím vyrovnává líp.
Přeju hodně síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
3.3.06 19:23

Odvolávám - pokud o tom rodiče věděli a nic nedělali, patří do krimu stejně jako bratr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Janičko - drž se !!!!!!!!!!!!!!!!!! Myslím na tebe. Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
3.3.06 20:17

Tak já se taky musím ozvat ještě jednou, souhlasím s tím, že do vězení bych poslala všechny, to je fakt hnus!! Myslím, že to moc dobře vědí, musejí mít nahnáno, vyhrožují…

Jani, vím, že je to pro Tebe těžké, ale jak si na to přišla??

Drž se!!!

Theo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.06 21:25

Ahoj Jani!
Rozhořčených komentářů je tu mnoho a oprávněně.Nějak se pozapomíná na to maličké v bříšku.Možná je to váš velký dar za to utrpení, kterým jste museli projít, a znamení vašeho nového dobrého života.Soustřeď se na lásku ke svým dětem, protože ty velice dobře rozeznávají napětí, stresy a smutek, který z nás dospělých někdy vyzařuje.Všechno zlé odejde jako rychle tekoucí voda, ty zůstaneš pro své děti jako pevná skála, které se mohou vždy zachytit.Přeji ti, ať tvou mysl nepohltí nenávist, která k ničemu dobrému vést nemůže.

Morti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.3.06 21:31

Ahoj Jano,

ozývám se ještě jednou, protože tohle ve mně vzbudilo ne bojovnou, ale přímo vražednou náladu. Jestliže o tom skutečně věděli a nezakročili, tak bych okamžitě, bez diskuzí a bez výčitek, podala trestní oznámení i na rodiče. Ať jdou do basy i se svým zvrhlým parchantem. Nic jiného jim nepatří. Vždyť je to spoluúčast na zločinu!
Když jde o takové věci, člověk nemůže brát na nikoho ohled. To by byla falešná loajalita a falešná úcta. A hlavně - podraz na Tvého syna.
K tomu trestnímu oznámení jednu vlastní zkušenost - můj býval otec pruďas, dobrák, ale pruďas. Čas od času mne surově zfackoval, a to i ve dvaceti. Při posledním incidentu mi div nezlomil vaz. Bez emocí jsem mu oznámila, že udělá-li to ještě jednou, bude to naposled, protože pak podám trestní oznámení. Zřejmě jsem se zatvářila tak, že mu to došlo. Od té doby na mne nesáhl.
Jistě, pádnější facka je něco jiného než sexuální zneužívání, ale člověk se musí bránit. A když někdo něco spáchal, musí za to nést odpovědnost. A spáchal-li trestný čin, musí nést trestní odpovědnost.
Prznili jste mi dítě, tady máte přes držku!
Jano, neváhej a vymáchej jim v tom huby, a už se s nima nebav jinde než u soudu.

Buď silná. Musíš, kvůli klukovi, jednou to ocení.

Evča

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.3.06 21:38

Jani,

ještě k jednomu z předchozích příspěvků:

Samozřejmě, musíš myslet také na svého prcka v bříšku. A právě kvůli němu musí kreatura, co ubližovala Tvému klukovi, i rodiče, kteří tomu svou opičí láskou de facto napomáhali, za mříže. To není o nenávisti, to je o bezpečnosti.
 Evča

• Citovat
  • Upravit
4610
3.3.06 21:58

Holky tak vám strašně moc děkuju. Moc jste mi pomohli je mi ted tak nějak lépe u srdíčka. Moc děkuju za rady a psychyckou pomoc kterou mi dáváte budu vás informovat o všem co v naší rodině nastane snad už půjde vše jen k lepšímu.

Lucinko to nevadí že nemůžeš přijet, přijedeš až budeš moct.
Morticiana taky to maličké které ve mě roste beru jako takový sluníčko nad tou zamračenou oblohou.
Teo přišla jsem na to tak že si dominik sedl ke mě na klín a řekl mi prostě jen tak že ho Radek šuká.
Any ty se nerozčiluj nebo se ti ještě něco stane vy všichni se nerozčilujte mám vás všechny moc ráda holky držte mi palečky protože bohužel budu muset jít k soudu jako svědek. Tak zatím dobrou jdu k mužíčkovi se potulit mám vás ráda a ještě jednou DĚKUJU DĚKUJU!!!!!!!!!!!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
3.3.06 23:13

Ahoj Jani.
Tak jsem přečetla celou diskuzi a je mi hrozně, jak se někteří rodiče - prarodiče dokážou zachovat…

Určitě, jak píšou holky, nejsi špatná máma. Jsi moooc dobrá máma, protože se ti Dominik svěřil, ví, že má v tobě oporu.

Na rodiče podej trestní oznámení za napomáhání k trestnému činu, vydrž soud až do konce. Bude to těžké, ale pro svého syna udělá každá matka všchno.

Posílám energii a držím paleky Tobě, ať to zvládneš, i malému, ať brzy zapomene. Narodí se mu sourozenec, tak brzy bude mít spoustu tážitků kolem něj…

Držte se.

P.S.: Pokud se fakt cítíš na dně a manžel je celé dny v práci, tak bych mohla přijet někdy v týdnu já, když Lucka nemůže, jestli by ti to pomohlo.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
4.3.06 00:37

Holka, určitě si nevyčítej,žes na to nepřišla dřív. Naopak, to že se ti s tím tvůj synek svěřil svědčí o tom, že jsi dobrá maminka a synek ti velmi důvěřuje. Na svoje rodiče podej jednoznačně trestní oznámení a pokud ti bude otec ještě vyhrožovat, tak i za to. Jak je to s tvým bratrem, to nejlíp posoudí odborníci jestli patří spíš do kriminálu nebo na léčení. Ale tvý rodiče, kteří jsou jistě „normální“ patří do kriminálu za napomáhání takové věci zcela nepochybně. A v každým případě se odstěhujte. Tam u vás to nějakým způsobem stejně praskne a zůstane to v „povědomí veřejnosti“ a nikdy nebudeš vědět, kdy a proč to nějakej kretén tvému klukovi připomene protože lidi jsou občas pěkný hyeny :cry:
Bludička a děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
4.3.06 08:52

Ahoj JANI,
Chtěla jsem napsat už včera,ale bylo mi z toho tak zle,že jsem nebyla schopná :evil: :evil: :evil: :evil:
Jsi velmi statečná a já ti držím mooooc palce,ať už je to za vámi.
Kdyby bylo na mě nechala bych zavřít i tvé rodiče.O všem věděli a ještě ho brání :?: :evil: :?: :evil: Mají na tom spoluúčast :! :! :! :!
Tohle nejsou lidi 8O ,tohle ani zvíře neudělá :evil: :!
Drž se holka,jsme tu s tebou!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
4.3.06 15:13

Milá Jano,
je hrozně smutné, co se vám stalo. Já vím, že je hodně těžké přestat se stýkat s vlastní rodinou a nejspíš to chce čas, ale myslím, že v tomto případě moc na vybranou nemáš. Děláš to pro své děti a ty jsou nejdůležitější ze všeho na světě! Tvoje rozhodnutí je správné!

Držím ti moc palce, abyste to dokázali překonat, a Dominikovi, aby mohl své dětství prožívat šťastně. S tebou to určitě dokáže!

Přeju vám hodně štěstí a myslím na vás!
Inka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí