Zneužívané dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
5.3.06 12:49

Leničko pokud opravdu chceš přijet tak přijed budu velmi ráda. Staršně jsem vděčná za tak obroskou ochotu pomoci mému synovi a mě. Holky ani nemáte tušení jak moc mi pomáháte moc děkuji všem za to že v tom světě nejsem sama, připadala jsem si poslední dobou dost opuštěná.Ale ted vím že svět je plný moc hodných lidíkteří mě v tom nenechajísamotnou, všem díky :lol:

• Citovat
  • Upravit
5555
5.3.06 19:58

Drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
15.3.06 08:16

ahoj holky, tak mi pan doktor oznamil že asi čekáme dvojčátka, vůbec si to nedokážu představit, jsem v šoku stopro to budu vědět příští týden kdy jdu na ultrazvuk. No uvidíme. Moc vás všechny zdravim, ze soudu ještě nic nepřišlo stále čekám už bych to chtěla mít za sebou, všichni se ale hrozně dií že mu vlastně vůbec nic nehrozí. Vlastně nedostane žádný trest. Rodiče mi akorát napsali že jsem nehorázná lhářka a že děti jsou chudáci že maj mámu lhářku. už nevim oco jim jde. Děkuju za všechno Jana.
P.S. Holky co jste chtěli přijet ozvěte se mi? Založila jsen si vaše čísla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
15.3.06 08:53

Jani79 Dvojčátka jsou jistě šok,ale zvládneš to! Buď silná.Posílám mooc energie a síly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
15.3.06 09:38

Jani, čekáš dvojčátka? To je krásné… Neboj, Ty vše zvládneš! Bude to dvojtá radost :)
A bratrovi nic nehrozí? Jak je to možné? Nějaké léčení a trest přece by měl být! Vždyť to přiznal a je to lékařsky potvrzené 8O
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
15.3.06 20:05

Ahoj Jani. Jasně, teď se bojíš, co bude, ale zvládneš to, určitě. Bude to dvojnásobná radost. Teta má dvojčátka, taky má už dvě starší dítka, pak dvojčata, zezačátku je to teda celkem hukot, ale manža ti určitě pomůže. A pak, až si to trochu „zažiješ“, tak bys neměnila… Tak držím palečky, ať už je to jedno, nebo dvě miminka. Kdy je vlastně čekáš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
16.3.06 08:12

Holky nevim jak je možné že nedostane žádný trest, vyšetřovatelka mi řekla že dostane maximálně ústavní léčení a zakázaný přístup k Dominikovi. Bohužel je to tak a mě navíc když tady o něm mluvím hrozí postih protože je nezletilý a tímpádem se o něm nesmí mluvit jako o zločinci.

POMLENKO bohužel ti nemohu odepsat na telefon nemám kredit mám sklerozu už měsíc si ho kupuju a ještě jsem si ho nekoupila, vůbec se tím že nemůžeš přijet netrap protože já to úplně chápu mám ty cipísky doma dva a znám moc dobře jak je to nepříjemné když jsou takhle uknouraný. Termín porodu mám 11.10.2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
16.3.06 09:17

Ahoj Jani, vse uz tu bylo receno, se vsim souhlasím, pryč, co nejdál od bratra i rodiců, je to hrůza, jak se zachovali.Posílám také velikánský kus síly a držím pěsti , ať se to pro vás vyvíjí co nejlépe a pro ně co nejhůře. Myslím, že je víc než jisté, že jsi zachránila další dítě od něčeho podobného.Jsi moc statečná.Když čte člověk takové příběhy, tak si teprve uvědomí, jak se má dobře, a že si nemůže na nic stěžovat, i když třeba moje rodina taky není 100 %.Jsem moc ráda, že máš alespoň jako oporu hodného manžela.A netrap se , že jsi to nepoznala dříve. Věřím, že opravdu nebylo vůbec nic poznat.V mém okolí se přihodilo něco trochu podobného. Já dělám společně s manželem a dalšími několika kamarády vedoucí dětského oddílu. Měli jsme klubovnu v budově, kde sídlilo několik oddílů vedle sebe. Představ si, že tam byl chlap, který vedl oddíl jen pro chlapce. A ty kluky na nějaké chatě zneužíval, natáčel nějaké kazety a prodával to se svým kumpánem. Ten vedoucí mi byl vždycky hrozně nesympatický už od pohledu, já bych mu nedůvěřovala ani trochu. Ale u dětí měl docela úspěch i rodiče těch dětí tam často chodívali a vypadalo to tak idylicky. No a nakonec tohle vyšlo najevo. Nás je v našem oddíle asi 6 dospělých ale ani jednoho z nás tohle ani ve snu nenapadlo. Vždycky jsme si říkali, že je to naprostý idiot, ale že až takový ,to prostě není vůbec k uvěření. A taky jsme si pak vyčítali, že jsme na to třeba nějak nepřišli, docela často jsme se s ním potkávali. Možná zpětně mohlo být pár okamžiků, kdy nás mohlo něco trošku naťuknout, ale bohužel, už se to nedá vzít zpět. Teď už naštěstí sedí v base a doufám, že si to tam pořádně vyžere. Byl to takový velký připad, probíhalo to i několikrát tiskem, možná si na to vzpomenete.Je to hrůza, že se něco takového děje. Naštěstí my už máme klubovnu úplně jinde a nemusíme se k tomu vracet.

Jenom uvažuju, co by asi tomu bratrovi udělal můj manžel. A nejen on, ale i kamarádi - chlapi, všichni se shodli, že stát se něco takového jejich klukovi(jako v tom oddíle), tak si na toho úchyláka někde počíhají. Ono je to asi bohužel jediné řešení, když naše soudy nic neřeší.

Tak ještě jednou, moc moc síly a držte se celá rodinka. Pohlazení miminkům v bříšku. Kdybych bydlela blíže, určitě bychom vás přijeli také podpořit a trošku rozveselit. Takhle alespoň posíláme podporu po internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.3.06 10:20

nejak jsem si nevšimla odkud jsi, ale vim, ze kdybys to stěhování myslela vazne, ze kamaradka v Praze bude pronajimat od leta sidlistni byt 3+1 za cca 10000(zhruba tak kolem, vic to asi nebude) minimalne na 5 let, kdybys mela zajem muzu se poptat ci ti predat kontakt (1 stanici autobusem od metra, je tam skolka, skola, vse) neprihlasena Sutka

• Citovat
  • Upravit
3165
16.3.06 10:31

Jani ještě jsem ti nepslaa, neměla jsem sílu reagovat.
Je to šílené že jsou v naší zemi tak děravé zákony a postihy tak šílených věcí skoro neznatelné.
Moc gratuluji k objevu Dr. A přeji křásné mimoušky.
Obdivuji tě za tvoj sílu, musíš být skvělá máma když majáí děti k tobě tolik důvěry. Z rodičů si nic nedělej, snad si časem uvědomí že se nechovají jako lidé.
Ty buď i nadále silná a milující máma.
Přeji ti pevné nervy, pa Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
17.3.06 10:31

ahojky Jani

normálně mám pěkný vztek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: . Tvoji rodiče jsou snad ještě horší než tvůj bratr. Fakt mám takovou zlost, jak někteří lidé jsou zabednění tupci … Najednu stranu chápu že brání svého syna - ale jak se na to mohli probůh koukat? Copak tvé dítě za něco může? A ty snad nejsi jejich dcera? Vidím to asi tak, že tvůj bratr byl doma vždycky ten malý mazánek, a ty ta, která za vše mohla a tak je to i teď. A děda je to samé jako tvý rodiče.
Vůbec se jimi nezabívej. Ať si děda nacpe všechno kamsi a rodiče ať se nechají s povedeným synáčkem vyfotografovat! Nesahají ti ani po kotníky. Vím, asi píšu zmateně, ale snad se to dá pochopit. A to že tvůj bratr nedostane skoro žádný trest je proto, že je nezletilí. Já bych jim dala nezletilí, když mají dost rozumu na takovýhle věci, tak mají být podle mě souzeni jako zletilí! :twisted: :twisted: :twisted:
Posílám Dominikovi pohlazení a tobě taky, a přeju pevné nervy.
Jinak jak ses ptala na to odkuk kdo je - já jsem z Děčína … To jsme od sebe skoro kousek :) .

Pa Andělka

• Citovat
  • Upravit
4610
19.3.06 13:19

Holky moc vám všem děkuju za neustálou podporu poslední dobou toho je na mě nějak moc.Ve středu jdu na ultrazvuk kde mi bud potvrdí dvojčátka nebo tam je jen jedno ale nevim to přesně.
Co se týče soudu zatim se nic neděje největší šok pro mě byl když jsem se dověděla že můj otec na policii u výslechu dělal děsný scény že chtějí radkovi zničit celý život , že začal chodit na průmyslovku, a že kvůli jedný lhářce, mu zničí život, prej tam hystericky křičel. Díky tomu jsem se vlastně dozvěděla že mu vlastně vůbec nehrozí žádný trest, je mi z toho zle klukovi zničil život a jim je to naprosto jedno.
ještě jednou díky za všechno. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.3.06 14:37

Ahoj Jani,
přečetla jsem si Tvůj příběh a je mi z toho strašně smutno :cry: , myslím, že tohle je opravdu něco, co nemůžeš nikdy svým rodičům a bratrovi odpustit :cry: . Taky bych viděla jisté řešení v tom, přestěhovat se neznámo kam a nikdy už se s Tvojí rodinou nesetkat…
Jak se cítí malý Dominiček, jak to zvládáš Ty? Strašně moc Vám přeju aby jste zase mohli žít poklidným životem, aby se Vám narodila(o) :wink: zdravé mimi a Dominiček si nenesl následky po celý život…

Vím, cítíš se určitě zklamaná z toho, že jsi zůstala sama, ale máš svojí vlastní rodinu a ta Tě miluje doopravdy!!!

Drž se!!! :)

Irena + kluci

• Citovat
  • Upravit
4610
22.3.06 07:52

tak holky za chvíli jdu na ultrazvuk tak se dovim jestli je jedno nebo dvě pak se ozvu. Hlavně aby bylo vše v pořádku, třeba at je jich 10 jen když budou zdraví. Hrozně se pořád o to mimi v bříšku bojím jsem v neustálim stresu a to na miminku nechá určitě následky. Tak mi držte palečky hned jak dorazim napíšu papa Jana :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
22.3.06 08:02

Jani,
držím palce ať je u Dr. vše v pořádku.
Budeme čekat na zprávičky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek