Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nejde o mě ale o moje děti, paradoxně je mají rádi. Bratr si našel přítelkyni s kterou v březnu čekají mimco
@jana79 No mohli by mít rádi, koho by chtěli, tohle bych prostě neodpustila, už bysme se nikdy neviděli.
@Monchichik taky neodpustila, komunikace pouze to co je nutné, já k nim nejezdím a oni k nám tak jednou za měsíc na hoďku.
@Monchichik píše:
@sediza No to nechápu, tohle bych odpustit nedokázala teda ani náhodou. Už bych je nechtěla nikdy v životě vidět. Zmetek se přiznal a oni stejně stojí za ním. Tak o takové rodiče bych teda fakt nestála. A fajn vědět, že se tady za zneužití a znásilnění dávají podmínky.
to je strašný, podmínky v takovém případě, nechápu ![]()
@jana79 Mně by práh nepřekročili, žádná komunikace fakt nutná není, já bych je prostě škrtla a hotovo. A že to dokážu, to vím, u nás je škrtnutá tchyně ![]()
U nás taky tchýně, už čtyři roky, rozhodnutí bylo manželovo a bylo to to nejlepší, co jsme mohli po dvaceti letech nezájmu o naše děti a návštěv, jen když něco potrebovali udělat
nejmenší vyrůstá v klidu, bez smutku a dotazů proč mě babi nemá ráda, nemá potuchy, že někdo takový existuje…Jani, chápu, že je to těžké to dětem vysvětlit, ví, že existují a mají je rádi ![]()
@jana79 píše:
Nejde o mě ale o moje děti, paradoxně je mají rádi. Bratr si našel přítelkyni s kterou v březnu čekají mimco
A ta přítelkyně a její rodina vědí, co je její vyvolený zač? Naprosto šílená představa, že si moje dcera najde odsouzeného pedofila
.
To je jí to i celé rodině úplně jedno? By myslím měli vědět, že je potřeba si na rodinných oslavách hlídat děti a nenechávat je se strejdou o samotě.