Zoubky??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1334
21.5.09 15:07

Holky děkuju.. Situace je stále stejná, jen ty noci, to je někdy k nevydržení, ale naštěstí se většinou uklidní u prsa a usne, ale za chvíli zase :roll: .Zdá se mi, že má dásničky trochu zarudlé, tak uvidíme, jestli se z toho něco vyklube :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
21.5.09 17:42

Misutko, na tohle noční buzení od zoubků pomáhají Lucince homeo čípky Viburcol. Dávám jeden na noc, když má bolavé období a prospí celou noc ani nepípne.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
21.5.09 19:55

Romik, děkuju za typ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
21.5.09 23:24

Jenom pozor, mala se nam po Calgelu osypala koprivkou a otekl ji jazyk, ze nemohla dychat a volali jsme rychlou - brat to jako LECIVO, ja to brala jako bylinny gel co ji nic moc nepomuze ani neuskodi, no co by se nam mohlo z toho stat…a stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
22.5.09 09:04

popodopo: to je hrůza, to si raději ani nepředstavuju. Ještě že to dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
22.5.09 10:20

popodopo: Oj, díky. Jak píše Romik, ještě, že se nestalo nic vážného..

Zdá se mi, že má dole dásně červené, takové „odulé“, rostou zubky nejdřív nahoře, nebo je to individuální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
28.5.09 13:03
Kykoušek píše:
Packo , je to možný. Už jsem se taky setkala s maminkou, co na tento gel nadávala. Ale u nás je zatim klid. A ten Calgel koupim taky. Dekuji za radu :)

Holky taky jsem chtěla koupit ten Babydent a řekli mi že se už nevyrábí,docela mě to štve byl super.Tak jsem koupila ten Calgel a zdá se mi taky fajn no uvidíme,zatím jsem potárala jen2×.tak zatím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
8.6.09 10:35

Odpoveď

Moje Sofie taky slintá od 3.mesiaca a všetko má v ústach čo sa len dá a keď ma kúsne do bradavky tak je to teda sila dasná už má bielučké tak som zvedavá kedy to príde.

Mojej kámoške dcéra má první zub až na roce a tiež všetko strkala do pusi a slintala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
17.6.09 13:56

Ahoj maminky, píši po měsíci, na chvíli se to uklidnilo, ale teď jsem si naprosto jistá, že se Barunce klubou zoubky. V noci už vůbec nespí, pláče, ručičku má v pusince, zvýšená teplota, vzteká se, protivná je… Na horních dásních má viditelnou bílou tečku, oteklé dásně okolo, ale co mě zaráží, že to nejsou jedničky, ani dvojky, ale trojky (špičák?), je to možné?? 8O Máte některá zkušenost? Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí