Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Andre9875 píše:
Dobry den poradte mi mam dceru 2 mesice a tejden a zavala porad brecet a strkali si porad najednou ruku do pusy, muze to but uz zoubek? Please poradte
Můžou jí bolet dásně, že se to tam připravuje - slintá hodně? Mému synovi to taky začalo tak brzy a týden před 3.měsícem mu vylezly dva zoubky najednou… Zkuste dávat chladivé kousátko. ![]()
Dobry den dekuju Za radu trochu Jo ale ne hodne ze by slintala kazdopadne diky moc!!
Kdyz sme ji zkouseli strkat ruku do pusinky tak uz sme cejtily zoubek ale zdalo se nam to brzo.
@Andre9875 píše:
Kdyz sme ji zkouseli strkat ruku do pusinky tak uz sme cejtily zoubek ale zdalo se nam to brzo.
no nejlepší zkouška je normální lžička (kovová) do pusinky a jestli cinkne je tam zoubek ![]()
Ahoj maminky, kousátka moc nezabírali na rostoucí zoubky. Vlékárně jsem kupila mastičku na zoubečky Kamiistad. Má to sice 10 g stojí něco přes 100,–kč vydrží dlouho. Stačí na místo kde rostou zoubečky malinko. Já jí používám i u druhého dítěte. Sama jsem to skoušela na bolavý zub a zabralo to.
Ahoj, synovi jsou právě ted 3mesice, už asi 3dny hrozne slinta, je nevrly ale v noci spi normalně. Má ted rýmu a trochu kašel. mohly by to byt už zoubky? A jak dlouho tak tyto obtíže obvykle trvají?
Tak to my jsme měli podobné, pak byl protivný ještě dlouho.
Zubky mu narostly v 6 měs. a hned 4. Dva hned a dva do 14 dní. ![]()
A teď se asi derou další. ![]()
Našemu první vyrostl v 7 měsíci, teď mu je 10 měsíců a má 4, nevidět zoubky v pusince, tak ani nevíme, že mu narostly - nebrečí, bez teplot, není protivný ![]()
Ahoj, nasemu malemu vyrostl prvni zoubek ve trech mesicich, takze to klido zoubky byt muzou
…dost slintal a cpal si rucicky do pusinky, ale jinak to bylo v pohode…jenze kazde ditko to snasi jinak a podle deti kamaradek, jsou vetsinou deti nevrle a ubrekane…
Pockej par dnu a budes to vedet ![]()
Dceři vyrostl první zub někdy mezi 4 a 5 měsícem a vůbec nic jí nebylo, prostě se na mě ráno blejskal. Další už daly zabrat, ale vůbec neslintala.
Dobry den poradte mi mam dceru 2 mesice a tejden a zavala porad brecet a strkali si porad najednou ruku do pusy, muze to but uz zoubek? Please poradte