Zpátky do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21823
13.8.26 16:07
@Margery píše: Více

Taky a není o co stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
13.8.26 16:12
@KalamityJohn píše: Více

My jsme v Prince William a skola zacina az snad za dva tydny co ja tusim. Z jakeho okresu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21823
13.8.26 16:16
@Salwbca píše: Více

Jj, 24. Ale PW typicky začínal až po Labor Day.

Fauquier county, ale škola se nás už dávno netýká, jen školní autobusy co otravujou na silnicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9739
13.8.26 16:16

Mládež má velké plány. Pojedou na letní kina. Ještě si budou užívat volno, trajdat s kamarády někde. Zatím si drží letní režim. Sama sobě jsem přikázala, když muž příští týden odjíždí do práce. Tak zapnu počítač, tiskárnu a budu se chystat. Přečtu si, co je třeba. Opráším přístupová hesla. Včera volala uklízečka, ať si vyberu nový koberec do třídy. Současný je někde prořezaný. Tak se tam příští pátek půjdu podívat. A budu muset udělat pracovní výjezd, ať si vyberu koberec.
Moje děti zatím nemají seznam, jaké sešity si mají koupit. Tak buď budeme kupovat větší zásobu podle loňského seznamu nebo počkáme do přípravného týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6108
13.8.26 16:17

Jn, taky jsem nedávno mazala data na serveru a říkala si, že už jsou zase o chlup starší. Že příští rok začnu řešit i školku pro nejmladší dítě.

My plánujeme ještě několikrát brusle (dětem vyrostla noha a starší dostaly nové). Zoo, Národní muzeum, různé atrakce po okolí… Je toho poměrně dost a nudit se nebudou. Teď byli nemocní a tak stihli alespoň dva dny příměšťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.26 16:22

Depky máme všichni, kromě nejstaršího dítěte.
Jsme učitelská rodina :lol: takže nástup do školy nás čeká krát 4. My s mužem máme už jen týden volno, ale já už si začínám chystat věci.
Depky máme z toho, že naše miminka už nejsou miminka a obě jsou už mimo město.
Mladší dítě mění školu, jde do primy, takže změna školy a bude dojíždět. Aktuálně se začíná bát, v červnu bylo nadšeni, že už nebude ve třídě se stávajícími „blbečky“, ale aktuálně přiznává, že to nebylo tak hrozné a už o nich zase mluví jako o spoluzacich.
Výbavu pro mladší jsem zadala staršímu, budou na stejné škole, tak jsem mu řekla, ať koupí vše dvakrát.

• Citovat
  • Upravit
11558
13.8.26 16:45

Už nemame moc velke plány. Fotbalové soustředění, nejaky výlet a oslavy narozenin kamarádů. Taška je vyprana od června, vyklizeny stul, spíš dokupuju oblečení, musim dokoupit boty komplet. Seznam pomůcek dostava syn az prvni školní den, raději bych, aby to bylo dřív a nemusel člověk hned 1. září jet na nákupy. Do školy se netěší, užívá prazdninovy režim naplno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4996
13.8.26 17:01

My už máme SŠ pouze jednoho a tomu je to naprosto buřt :-)
Lítá někde a užívá prázdnin. Zatím tedy nic nekupuje, maximálně si koupí lítačku n a celý školní rok.
Batoh jsem neviděla, nějaké oblečení si kupoval před odjezdem na dovolenou (chtěl sám), u kadeřníka už byl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4996
13.8.26 17:03

Ale pobavilo mě, dneska mi přišla informace od školy na bakaláře od dítěte co letošní rok odmaturovalo… :-) Tak i technika někdy selže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4996
13.8.26 17:06

@Ploskutáček Tak já nedávno měla depku, že to dítě co nedávno šlo do první třídy a skoro bych se vsadila, že to zase tak nebylo dlouho, má diplom z VŠ a manžel ji vedl k oltáři. No ono ani ta oslava 50 nebyla tak náhodou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29935
13.8.26 17:09

@Snopy123 ono to zas tak dlouho není :) utíká to hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4996
13.8.26 17:14

@Margery Mám pocit, že věkem se to nějak neustále zrychluje a zrychluje. Sice člověk si umí užít daný okamžik a neřeší nepodstatné věci, ale zase je to jak rychlík…

Jinak je to 21 let co šla do první třídy, :-) A ono jako by to bylo včera :-) Nebo aspoň v té hlavě a na papírové fotografii :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.26 17:35

U nás jde starší do první třídy, těší se, ale ještě chce jít na pár dní do školky…mladší nastupuje nově do školky a největší depku mám já, že budu muset po 12letech podepsat nadbytečnost, takže nejdu do práce a bojím se to v rodině přiznat, jinak nás to nepoloží, těším se na chvíli volna…možná ještě za ten měsíc někdo otěhotní nebo na listopad něco najdu…ale září, říjen budu doma

• Citovat
  • Upravit
11317
13.8.26 17:35

Boty koupeny (několik) - to byl nejhorší a nejtěžší úkol, batohy oprány.
Od neděle mají holky soustředění, pak aklimatizace a velka víkendová návštěva.
Další co má byt nevíme, tak čekáme.
Nejake obaly jsou z loňska a výtvarné potřeby taky, takže to uz se jen dle potřeby přeskládá.
Starší dcera hned první týden adapťák v přírodě, naštěstí vše koupeno dříve na červnový vodák, takže ok.
Mladší dcera potom škola v přírodě, to už jsem se dívala na oblečení včera, to nejak polepím.
Snad celé léto dělám debordelizaci domu a na školní rok snad bude hotovo.
Zároveň peru i podzimní a zimní bundy :lol: jsem sama se sebou spokojená :mrgreen:
Dovolená byla v červenci, tak možná ještě nějaký výlet v srpnu.
Depku nemám, snažím se to v létě dělat průběžně, protože vím, že za týden to nedáme.
Me praní je stihnout umyt okna :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11317
13.8.26 17:37

Starší dcera nastupuje na gymnázium, těší se.
Mladší dcera má mit po třech letech zmaru novou oblíbenou paní učitelku, těší se.
Začne jim podzimni závodní sezona v gymnastice. To se těší obě, mání nové dresy, náčiní, vše je na dobré cestě :)

Příspěvek upraven 13.08.26 v 17:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky