Zpoždění menstruace 5. den

12
11.3.16 23:02

Zpoždění menstruace 5. den

Ahoj,
už je to 5 den co mám zpoždění. S přítelem používáme kondom, ale nikdy se žádná nehoda nestala, jedině jednou v listopadu, kdy jsem brala i postinor, ale od té doby jsem měla MS pravidelně. Tak teď mám nahnáno, proč se ještě MS nedostavila.. pravda, že tenhle a minulý měsíc jsem byla ve stresu a shonu a jsem pořád unavená. A teď se do toho jestě přidaly obavy z toho, jestli nejsem v tom a nemůžu je dostat z hlavy. Celý týden kdy jsem měla MS mít, jsem měla příznaky jako když ji doopravdy mám. Nevím co dál. Díky za radu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
254
11.3.16 23:11
@adel106 píše:
Ahoj,
už je to 5 den co mám zpoždění. S přítelem používáme kondom, ale nikdy se žádná nehoda nestala, jedině jednou v listopadu, kdy jsem brala i postinor, ale od té doby jsem měla MS pravidelně. Tak teď mám nahnáno, proč se ještě MS nedostavila.. pravda, že tenhle a minulý měsíc jsem byla ve stresu a shonu a jsem pořád unavená. A teď se do toho jestě přidaly obavy z toho, jestli nejsem v tom a nemůžu je dostat z hlavy. Celý týden kdy jsem měla MS mít, jsem měla příznaky jako když ji doopravdy mám. Nevím co dál. Díky za radu :zed:

Ahoj, pokud jste nezjistili např. prasklý kondom nebo jste neměli nechráněný styk, nejspíš se zbytečně strašíš. Stres dokáže udělat hodně, já kdysi měla asi týden zpoždění a také jsem měla nahnáno :D

Držím palečky ať vše dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
11.3.16 23:21

Udelala bych si tehotensky test pokud si nejsi jista :) ja ted mela zpozdeni 2 tydny a umirala sem hruzou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
11.3.16 23:31

Jedině test. Tady ti nikdo asi nepomůže ;) akorát vím, že jsou lidi co komdomy v obchodech propíchávají. A jiný způsob než těhotenstký test neznám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
11.3.16 23:34

Moje sestra otěhotněla přes kondom, zjistila to až byla na začátku 3měsíce..ted už má 5letou holčičku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3230
11.3.16 23:36

Vzhledem k ostatním diskuzím této zakladatelky už asi nemá smysl se vyjadřovat. Jde vidět, že máš z toho opravdu fobii a zakládat každý měsíc diskuzi jestli nejsi těhotná to být tebou bych se chránila víc než kondomem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
12.3.16 00:00

Test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
12.3.16 00:22

@Mexie máš pravdu a stále se opakuje :zed:

• Citovat
  • Upravit
42775
12.3.16 01:05

@adel106 zkus test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
12.3.16 10:38

@maminka201 jojo. Zbytečné radit. Příští měsíc založí zase novou diskuzi na stejné téma :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí