Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
už je to 5 den co mám zpoždění. S přítelem používáme kondom, ale nikdy se žádná nehoda nestala, jedině jednou v listopadu, kdy jsem brala i postinor, ale od té doby jsem měla MS pravidelně. Tak teď mám nahnáno, proč se ještě MS nedostavila.. pravda, že tenhle a minulý měsíc jsem byla ve stresu a shonu a jsem pořád unavená. A teď se do toho jestě přidaly obavy z toho, jestli nejsem v tom a nemůžu je dostat z hlavy. Celý týden kdy jsem měla MS mít, jsem měla příznaky jako když ji doopravdy mám. Nevím co dál. Díky za radu ![]()
@adel106 píše:
Ahoj,
už je to 5 den co mám zpoždění. S přítelem používáme kondom, ale nikdy se žádná nehoda nestala, jedině jednou v listopadu, kdy jsem brala i postinor, ale od té doby jsem měla MS pravidelně. Tak teď mám nahnáno, proč se ještě MS nedostavila.. pravda, že tenhle a minulý měsíc jsem byla ve stresu a shonu a jsem pořád unavená. A teď se do toho jestě přidaly obavy z toho, jestli nejsem v tom a nemůžu je dostat z hlavy. Celý týden kdy jsem měla MS mít, jsem měla příznaky jako když ji doopravdy mám. Nevím co dál. Díky za radu
Ahoj, pokud jste nezjistili např. prasklý kondom nebo jste neměli nechráněný styk, nejspíš se zbytečně strašíš. Stres dokáže udělat hodně, já kdysi měla asi týden zpoždění a také jsem měla nahnáno ![]()
Držím palečky ať vše dobře dopadne ![]()
Udelala bych si tehotensky test pokud si nejsi jista
ja ted mela zpozdeni 2 tydny a umirala sem hruzou ![]()
Jedině test. Tady ti nikdo asi nepomůže
akorát vím, že jsou lidi co komdomy v obchodech propíchávají. A jiný způsob než těhotenstký test neznám ![]()
Moje sestra otěhotněla přes kondom, zjistila to až byla na začátku 3měsíce..ted už má 5letou holčičku ![]()
Vzhledem k ostatním diskuzím této zakladatelky už asi nemá smysl se vyjadřovat. Jde vidět, že máš z toho opravdu fobii a zakládat každý měsíc diskuzi jestli nejsi těhotná to být tebou bych se chránila víc než kondomem ![]()
@maminka201 jojo. Zbytečné radit. Příští měsíc založí zase novou diskuzi na stejné téma ![]()