Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj snažilky, těhulky, maminky… ![]()
Mám jeden dotaz, minulý týden mi nasadili antibiotika na zánět močového měchýře a v sobotu se měla dostavit menstruace (mám ji vždy pravidelnou), ale nedostavila se. Je to vlivem antibiotik takhle rychle? ![]()
Děkuji Vám za odpověď a krásný den.
@Michaela295 No a je možnost, že by se nedostavila? Pokud ano, udělej si pro jistotu test, ale zatím bych 3 denní zpoždění nějak nehrotila ![]()
Nehrotím, jen mi jde o to, že se mi to opravdu nikdy nestalo. Vždy mám menstruaci přesně tak jak ji mít mám.
Ještě počkám i tak moc děkuji za odpověď ![]()
Kamarádka to tak má běžně. Vždy po antibiotikách se jí menstruace zblázní, buď se opozdí nebo přijde nečekaně.
@MateaFitz
Já tím, že e s přítelem snažíme o mimi tak to taky právě hrotím ![]()
Spíš doufám, že to není antibiotiky, ale tím, že se nám tam tvoří fazolka ![]()
@Tynkycat2
No uvidíme, zkusím to v týdnu otestovat, pokud se MS nedostaví ![]()
Já to měla tento měsíc. Zpoždění po ATB 8 dní, o to potom menstruace přišla silnější
.
@Michaela295 to by ale bylo krasny zpozdeni ![]()
Ja tehotna urcite nejsem, ale za 14 dni jedu za pritelem a rozhodne tam nechci menstruaci :
Zrovna v únoru jsem prodělala zánět středouší, dostala jsem ATB. A také se mi zpozdila o 3 dny MS. Avšak nevím, zda kvůli prodělané nemoci nebo zrovna kvůli ATB. Ale také mě souvislost napadla.
Dobrý den, před cca 14 dny jsem dobrala antibiotika. A už mám 6 dní spozdeni. Snažíme se o mimi. Můžou mít antibiotika až takový vliv na spozdeni??? Děkuji.
Ahoj, je mi 17let
A mela jsem dostat menstruaci 15.6-21.6
A nedostala jsem ji
Počasí toho jsem mela 2×nechraneny pohlavní styk
Další týden jsem dostala antibiotika.. I počasí toho jsem mela 3×nechraneny pohlaví styk.
Dnes což je 1.7 -je to 16dni co jsem neměla menstruaci.
Je možné ze jsem těhotná, či antibiotika mi změnila čas.
Mám nafouklé bříško, někdy tak trozku za bolí
Co s tím?
Předem dekuju ❤️ 🧸