Co na zkrácení cyklu?

13177
19.4.15 18:13

Mě o pár dní zkrátil jeřáb ptačí, když jsem brala na srovnání cyklu, hned první cyklus byl kratší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6244
20.4.15 11:44

Inofolic, zkrátil mi cykly na 28 dní. Výsledky cca po 2-3 měsících braní. Ale teď jsem ho nasadila znovu, tentokrát 2 pytlíčky denně a zafungoval hned ten první měsíc, ovulace se mi posunula a cyklus znovu zkrátil.

Jinak ten kontryhel, cca 2 šálky denně a pije se od prvního dne do ovulace.
Taky čaj maliník (ostružina malinová) ten se pije stejně, od prvního dne cyklu do ovulace).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
20.4.15 12:27

@ejbinka me srovnala cyklus hormonalni joga. Jestli rada cvicis, tak moc doporucuju.Ja to cvicila kazdy den 3 mesice a menstruace chodi jako hodinky. Jestli chces tak mrkni www.hormonalni-joga.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.4.15 12:30

@ejbinka tak já ti nevím, jestli to zase nepřeháníš…pokud bereš Nosifol, je blbost brát ještě Inofolic.

A pokud bereš femigard i v lékárně mi říkali, že je pak blbost brát k tomu Nosifol i Inofolic.

A přítel to má na co? Na zlepšení spermia? Má s tím nějaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.4.15 12:46

Tak si dej bacha aby jsi ten inofolic pila v rozmezí několika hodin od kafe.
Snižuje to snad jeho účinek.

Já už jsem toho zkusila dost, když nevyjde ani další IVF, zkusím izoflavony (isoflavony).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.4.15 12:58

TAk držím palce, aby se vám brzy povedlo!!

Ještě může přítel cca 30 minut před sexem zkusit vypít kafe nebo redbull. To spermie nabudí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
23.4.15 08:26

@ejbinka tak možné to je…mně se menstruace zkrátila po laparce, teda spíš mám pocit, že se mi zkrátila jen pokud pracuje levý vaječník…když pracuje pravý, mám ji hodně dlouho, silnou a bolestivou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí