Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě o pár dní zkrátil jeřáb ptačí, když jsem brala na srovnání cyklu, hned první cyklus byl kratší
Inofolic, zkrátil mi cykly na 28 dní. Výsledky cca po 2-3 měsících braní. Ale teď jsem ho nasadila znovu, tentokrát 2 pytlíčky denně a zafungoval hned ten první měsíc, ovulace se mi posunula a cyklus znovu zkrátil.
Jinak ten kontryhel, cca 2 šálky denně a pije se od prvního dne do ovulace.
Taky čaj maliník (ostružina malinová) ten se pije stejně, od prvního dne cyklu do ovulace).
@ejbinka me srovnala cyklus hormonalni joga. Jestli rada cvicis, tak moc doporucuju.Ja to cvicila kazdy den 3 mesice a menstruace chodi jako hodinky. Jestli chces tak mrkni www.hormonalni-joga.cz
@ejbinka tak já ti nevím, jestli to zase nepřeháníš…pokud bereš Nosifol, je blbost brát ještě Inofolic.
A pokud bereš femigard i v lékárně mi říkali, že je pak blbost brát k tomu Nosifol i Inofolic.
A přítel to má na co? Na zlepšení spermia? Má s tím nějaký problém?
Tak si dej bacha aby jsi ten inofolic pila v rozmezí několika hodin od kafe.
Snižuje to snad jeho účinek.
Já už jsem toho zkusila dost, když nevyjde ani další IVF, zkusím izoflavony (isoflavony).
TAk držím palce, aby se vám brzy povedlo!!
Ještě může přítel cca 30 minut před sexem zkusit vypít kafe nebo redbull. To spermie nabudí. ![]()
@ejbinka tak možné to je…mně se menstruace zkrátila po laparce, teda spíš mám pocit, že se mi zkrátila jen pokud pracuje levý vaječník…když pracuje pravý, mám ji hodně dlouho, silnou a bolestivou. ![]()