Snažilky 2015 po revizi, zam. potratu, nebo mimoděl. těhotenství

364
18.4.15 19:03

Snažilky 2015 po revizi zam.potratu nebo mimoděložní těhu..

Tak Vás tu vítám :)
Najde se tu nějaká snažilka, po revizi, co čeká na ovulaci a už se těší až se bude moc snažit? :mrgreen: Ráda bych někoho takového našla a pokecala a třeba dojdeme až k // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.4.15 20:53

Ahoj, já už mám za sebou i mimoděložní a v prosinci jsem byla na revizi v 10 tt. Ve středu mě čeká poslední KET, asi už 6. nebo 7. pokus :-(.

• Citovat
  • Upravit
364
19.4.15 18:53

Ahoj já mám za sebou už zamlklý potrat a teď mimoděložní, třetí den už mám menstruaci :dance: :dance: :dance: takže po níí se začínáme intenzivně snažit :srdce: tobě to už výjde :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.15 13:07

Ahoj holky :mavam: můžu se k Vám přidat? Jsem po zamlklém těhu bez revize. Byla jsem v 6tt. Nejradši bych začala se snažením hned, podle mudry bych měla počkat do další menstruace. Když jsem přestala krvácet,( bylo to někdy minulý čtvrtek, krvácela jsem asi týden, v pondělí jsem byla na kontrolním ultrazvuku a dle mudry vš o. k.)začala jsem si zase měřit BT, ale pořád je strašně dole, klesá. Nevíte, jak je to s ovulací a menstruací po zamlklém těhu? To krvácení během čištění zaml. těhu se asi nedá považovat za menses, že? a ovulaci asi taky tenhle měsíc mít nebudu?! :think: Co myslíte, kdy bych měla dostat menstruaci? Je mi už 39let, bude(snad) :srdce: to moje první mimčo, tak chci začít znovu se snažilkováním co nejdřív. Ráda bych si s Váma občas pokecala, aby jsme se mohly podělit o zkušenosti, pocity a zážitky se snažilkováním. Doufám, že brzo objevíme // a tentokrát to všechno dopadne O. K. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
24.4.15 17:16

Ahojky, můžu se taky přidat?
@Brundibárek mám hodně podobnou zkušenost z února. Měla jsem taky SP bez revize na konci 5tt. Doktorka řekla, ať se začneme snažit po první MS. Ta přišla po 38 dnech (před tím jsem měla cyklus pravidelný), tak následovalo snažení a včera jsem to zase dostala, takže už mám druhou MS…no zklamání největší, ptže poprvé se to povedlo hned, ani jsme se nijak nesnažili :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
24.4.15 17:54

Ahojky holky :mavam:, mohu se k Vám přidat? 10.dubna jsem byla na revizi po zamlklém těhu v 11+2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
24.4.15 19:35

Ahooj jsem Karolína a je mi 20. 9.března jsem byla na revizi dělohy kvůli zamlklému těhotenství v 10tt. Revize proběhla bez komplikací a už mi proběhla i první porevizní ms a s přítelem jsme se začali snazit :-) ted jsem 13DC a ovulka se pomalu ale jistě blíží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
24.4.15 19:50

Jééé, ty se máš. :) Já mám teď šestinedělí a už se nemůžu dočkat až bude po něm. Jak dlouho ti doktor radil počkat s dalším těhu? Mě chvilku před zákrokem (když už jsem měla v ruce kanilu :D ) říkal v rozmezí 2 - 3 cyklů. Když jsem zjistila zamlklé těhu, tak jsem o dětech nechtěla ani slyšet. :( Teď je to to jediné na co dokážu myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
24.4.15 20:02

@nadeeee mě žádnej doktor o těhotenství nic neřekl asi si mysleli že když mi bylo čerstvě 20 takže asi další děti nechci nebo já nevím :) tak jsme si řekli že po první ms prostě začneme! :) a jinak mě šestinedělí skončilo ted v pondělí :D a snažili nechráněný sex jsme měli už 3 tydny po revizi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
24.4.15 20:12

@karkulka1283 A nebojíš se to tak brzo od revize zkoušet? Mě od toho doktor po revizi odrazoval, prý je krátký čípek a otěhotnět tak brzo by znamenalo riziko spontánního potratu. Minulý týden jsem byla na kontrole po revizi, a měla jsem tam ještě „zbytky“, strašil druhou revizí. Začala jsem pít kontryhelový čaj, v pondělí jsem byla znovu na kontrole a „zbytek“ se zmenšil. Takže druhé revizi jsem se vyhnula, i když už bych do ní stejně nešla a počkala až to odejde s MS. Hcg mi ještě úplně nekleslo, minulý týden 90, tenhle týden 30. Jinak čaj mi moc chutná, přestalo mě bolet i břicho. A dám si teď tři týdny kúru, každý den piji litr, pak dám týden pauzu, aby se tělo samo snažilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
24.4.15 20:15

@nadeeee já sem byla po 14 dnech od revize na kontrole a dr říkal že tak pěknou dělohu ještě nikdy neviděl :D a hcg jsem měla na nule už 3 tydny po revizi :) a nebojím se..aspon mi pak třeba udělají hormonální profil a zjistí se jestli neni chyba někde jinde ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
24.4.15 20:19

Já šla na tu kontrolu po týdnu, protože jsem v tu dobu měla jít na kontrolu ve 12+2, tak mi ten termín nechal. A to bylo tvoje první těhu? Jsi mladá, určo už se příště zadaří. ;) Mě doktor říkal, že nejideálnější věk z fyziologického hlediska je mezi dvacátým až třiadvacátým rokem. Takže u tebe ideál. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
24.4.15 20:49

@nadeeee ano první, po 3 měsíčním snažení :-) tak sem zvědavá jak rychle nam to pujde ted :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.15 08:17

Ahoj holky přidam se k vam, já jsem po revizi -zamlkle tehu v 7 tydnu, delali mi ji 26.3.stale cekam na MS, po vykonu jsem vubec nekrvacela. Radi bychom uz videli // na testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
26.4.15 05:42

Ahoj holky, muzu se taky pridat? Co se tyce revize, tak jsem tady asi nejcerstvejsi kousek. Ted v patek 24.4. jsem musela na revizi z duvodu samovolneho potratu v 5tt. Mam uz jednoho 15m. syna, chteli jsme uz druhe mimi a takto to dopadlo. :( Ale psychycky jsem na tom v pohode. Vam se to muselo snaset hure v tech vyssich tydnech tehotenstvi. :? Za 14 dni jdu na kontrolu a uvidim, co mi Dr. rekne. Snad bude vse v pohode a budeme se s manzelem zase moct brzy snazit o dalsi miminecko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí