12 DPO a na těhotenském testu jen duchové

4248
16.4.15 19:54

12 DPO a na tt jen duchové

Ahoj, vim že na toto téma jsou tu miliony příspěvků, ale u spoustu z nic chybí jak to dopadlo.Dnes jsme 12 dpo vim že jsme trubka, ale testuju už od 10 dpo. Dělala jsem si dohromady už 5 testů 2× obden z ranní moči test dr.max,jednou z ranní pepíno. A 2× k večeru dr.max.Na všech těch testech je duch, ale nesílí :-( je možný že může začít sílit až později? Nebo už to neni možný když 3 dny je jen duch? A čim by bylo možný že na každym testu je duch? Jinak bolej mě hrozně prsa, ale to může být z blížící se ms. Včera a dnes párkrát přes den bodavá bolest v podbřišku. Ale čípek pořádne otevřený :cert: :,( to asi spíš vypadá na falešný duchy že? Děkuju když napíše někdo kdo si taky prošel nesílicím testem a nakonec se přeci jen zadařilo. Jo a ms mám dostat v neděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.4.15 20:08

Mě duši nesílily ani u jednoho těhotenství (aktuálně třetí). Naposledy jsem test dělala 3 dny po vynechání menzes, byl na něm hezky viditelný duch a ten samý den hCG v krvi 72. Stejně tak jsem to měla i u předchozích. V krvi třeba i 500, na testu duch.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.15 20:10

8o ježiš taková hrubice.. nesílili samozřejmě :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.15 20:23

Já měla taky duchy na testech a nesilili a příští měsíc mám termín ;-) Takže držím palce :-)

• Citovat
  • Upravit
25243
16.4.15 20:57

I kdyby to bylo jasně pozitivní, tak nemá smysl testovat, prootže to může odejít s menstruací. Zbytečně se stresuješ :nevim:
Samozřejmě ti těhotenství přeju, ale počkej, co menstruace. Ještě je nízké HCG a každému to reaguje trošku jinak. Někdo má ducha i 2 týdny po vynechání. Hlavně neleť hned na krev. Jestli menstruace nedorazí, tak si udělej další testy a objednej se na cca 9.-10. týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
16.4.15 21:05

Jj já to vim že nemám testovat tak brzy, ale snažíme se už téměř dva roky a je to k nevydržení. Kdyby mi někdo před dvěma rokama řekl že testuje už před ms tak si budu klepat na čelo, tedkon dělám to samí a jsem schopná na to koukat ze všech uhlů jestli tam něco nevykoukám. A ted jsem znova koukala na ten co jsem si dělala dnes večer a teda přijde mi že i když je to furt jen duch tak je vidět líp jak včerejší. Fotit to moc dobře nejde mám tu nějaký blbý světlo nebo co.Ve skutečnosti mi přijde že je vidět líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.15 21:08
@Ivana 85 píše:
Jj já to vim že nemám testovat tak brzy, ale snažíme se už téměř dva roky a je to k nevydržení. Kdyby mi někdo před dvěma rokama řekl že testuje už před ms tak si budu klepat na čelo, tedkon dělám to samí a jsem schopná na to koukat ze všech uhlů jestli tam něco nevykoukám. A ted jsem znova koukala na ten co jsem si dělala dnes večer a teda přijde mi že i když je to furt jen duch tak je vidět líp jak včerejší. Fotit to moc dobře nejde mám tu nějaký blbý světlo nebo co.Ve skutečnosti mi přijde že je vidět líp.

Tak tady já vidím jasně růžovou čárku, ani bych to nenazvala duchem, který se musí hledat z různých úhlů. A něco přibližně takového jsem měla teď v to pondělí, kdy krev byla pozitivní.

• Citovat
  • Upravit
14336
16.4.15 21:33
@Ivana 85 píše:
Jj já to vim že nemám testovat tak brzy, ale snažíme se už téměř dva roky a je to k nevydržení. Kdyby mi někdo před dvěma rokama řekl že testuje už před ms tak si budu klepat na čelo, tedkon dělám to samí a jsem schopná na to koukat ze všech uhlů jestli tam něco nevykoukám. A ted jsem znova koukala na ten co jsem si dělala dnes večer a teda přijde mi že i když je to furt jen duch tak je vidět líp jak včerejší. Fotit to moc dobře nejde mám tu nějaký blbý světlo nebo co.Ve skutečnosti mi přijde že je vidět líp.

Ahoj máš krásnou viditelnou čárku a na 12dpo super a sílí většinou ob den tak jako Hcgroste ob den, takže klid a vypadá to moc dobře neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
17.4.15 07:13

Prosim o drzeni pesti na prvni fotce max je to 10 11 12 13 dpo na druhy fotce pepino a je to 11 a 13 dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
17.4.15 13:08

@Ivana 85 - podle mě sílí hezky, je to pěkně vidět :palec: srovnávej testy ob den ;-) držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
17.4.15 15:25

Tak jsem odpol dělala další test a tam už je regulární čárka, bože já jsem tak štastná, musí to klapnout znovu už zklamání nevydržim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.6.15 21:52

Duchové

Můžou být v limitu duchové falešně pozitivní? Minulý měsíc jsem měla mamatest comfort falešně pozitivní ale dost po limitu. Teď mám před sebou tři testy dr max comfort a mamatest 10 a všechny tři ukázaly ducha v limitu, ale až po pěti minutách. Je to možný??? Že by to bylo nadějný??? Mám dva dny do ms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
28.5.16 20:47

Ahoj vsichni, prosim jak je to s falesnou pozitivitou? Dnes sem to mela dostat. Vcera sem si delala jest. Vysledek i po 10 minutach negativni, ale dnes na ten test koukam znova a vidim tam maly naznak druhe carky. Prikladam fotku. Ve skutecnosti je to lepe videt. Dekuji za nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
28.5.16 20:49

Čárku vidím, mohla se ti i trochu posunout ovuace, zkus zítra nebo lépe pozítří další test, myslím si, že těhotná budeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
28.5.16 20:51

Dekuju. Byla by to velka nahoda, protoze sex byl jen dvakrat a partner nic moc spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí