Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hancahana223 Pomalinku se to rýsuje. Gratuluji a držím palce, ať vše pokračuje, jak má ![]()
Ahoj, mam po limitu 12 DPO, ovu 14 Dc (sex 3 dny pred ovu..asi moc dlouho uz :/).
Duch tam je, ale nic moc…ze by ciste pres Ms hladinka hormonu..?
V minulem tehotenstvi jsem mela test uz dost viditelny touto dobou. Cyklus mam kratky. Minuly byl 26 dni, pak 24 dni..ted cekam. Aktualne jsem mela dostat Ms dnes/zitra.
Ahoj! Většinou na testech nic nevidím, ale tady je to jasné, to není duch, ale rýsující se čárka.
Držím palce, ať to vyjde!!! ![]()
A nemuze to byt u Dr.Maxe test falesny zkresleny?
Kor takto po limitu..ze by pred krvacenim ukazal carku. Kazdopadne zitra test delat nebudu a az pozitri..pokud se nerozkrvacim.
Delala jsem test z odpoledni moci ale v noci chodim hodne curat.
12 dpo nemusi taky neco vubec byt videt…evidentne se u tebe neco rysuje
![]()
No uvidime..uvidime. Mam strasne rozhazene cykly…a LF moc kratkou. Pred 4 mes.jsem mela LF jen 7 dni a po opozdene MS jsem krvacela a omdlevala, mohlo to byt brzke tehotenstvi, krvacela jsem na me silne.
@Anonymní píše:
No uvidime..uvidime. Mam strasne rozhazene cykly…a LF moc kratkou. Pred 4 mes.jsem mela LF jen 7 dni a po opozdene MS jsem krvacela a omdlevala, mohlo to byt brzke tehotenstvi, krvacela jsem na me silne.
Ja si vzdycky myslela, ze vadi kratka LF…ale mam kamaradku, ktera miva ovulaci kratce pred MS (meli s partnerem problem s tehotenstvim, ale chyba byla u partnera)…a nekolik dr ji reklo, ze to nema vliv, ze na zahnizdeni neni treba tolik dni, kolik si lidi mysli, tak nevim
kazdopadne ducha vidim, ja mela rysujici se carku den po zpozdeni MS a pak silila
tak drzim palce ![]()
De facto podle minulych cyklu muzu mit MS take az 30.1…
Ja kojim, takze nevim kdy a jak bude..od porodu jsem mela uz asi nyni 7.cyklus a ani jeden nebyl stejny. Az na pravidlo OVU 7 dni pres Ms. Coz se zlomilo pred 3 mesici kdyz jsem brala na prodlouzeni LF bylinky a nasledne Duphaston 1 cyklus od potvrzene Ovu aby se prodlouzila aspon na 10 dni…
Predesle tehotenstvi jsem podstupovala inseminaci na klinice pod davkou hormonu. Ted se snazime zatim bez.
Cetla jsem nyni nejake recenze na Maxe testy a od prosince 2017 negativni ohledne falesnych duchu.
Mam dojem, ze prosvita barvivo nebo neco. Asi jsou testy vadne. Z ranni moci by mel byt vysledek lepsi ale na mokrem testu neni nic a urcite se opet objevi po limitu naruzovela. Coz u 13DPO by bylo viditelne.
Za me testy dr.max hruza. udelaji celkem vyrazne druhe carky i když se těhotenství nekoná.(potvrzeno i z krve ze hcg bylo 0)