12 DPO a na těhotenském testu jen duchové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.1.18 08:56

Tak druhy jsem asi namocila moc, zazloutl, houbelec videt..fakt na 2 veci. Bud pockam na cervenou nebo investuji do digi testu. Ale mam pocit spis, ze tetka bude. Jen to byla takova nadeje :-D

• Citovat
  • Upravit
21311
29.1.18 09:09
@Anonymní píše:
Tak druhy jsem asi namocila moc, zazloutl, houbelec videt..fakt na 2 veci. Bud pockam na cervenou nebo investuji do digi testu. Ale mam pocit spis, ze tetka bude. Jen to byla takova nadeje :-D

Digi test ma citlivost 25. Pokud nic není na papírových, tak je to Skoda peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6776
29.1.18 09:19

Zkus Mamatest, měla jsem ho u obou těhotenství a jsou spolehlivé. Čárka se mi ukázala už jeden den před očekávanou MS. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.18 09:23

Ja na tom digi mela vysledek 3 dny pred MS kdy na papirkovych (2015) byla slaba carka..kazdopadne zkusim jeste mamatest..a sezenu ho kde? Benu lekarna ne..ze. Dr.max ma ty sve.

A nebo je to biochemka proste. Jen chci vedet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.18 09:33

Jinak bazalni teplotu merim, mam okolo 37st..jak kdy v noci vstavam na zachod ci pro piti diteti. A mam husty hlen. Dost hlenu ktery ze me tece. Bez zapachu..normalni bily. Coz pry byva i pred MS. To ja si moc nepamatuji jak jsem to mela..vzdy jsem mela problemy s cyklem a nejak jsem to nesledovala.

Bazalni teplotu merim dlouhodobe ale diky kojeni mam vykyvy. Tez proto, ze se budim s rozdilem 1h a prave vstavam casto, tak na to nekladu duraz

• Citovat
  • Upravit
42
29.1.18 11:20

Testy po IUI

Ahoj holky, cca tři roky se snažíme o miminko, teď jsem po třetí IUI a zítra mám jít na krev. U dvou předchozích pokusů jsem se udržela a vůbec jsem netestovala až do kontroly, ale teď mi to nedalo, protože mám příznaky, které jsem nikdy za poslední tři roky neměla, a od neděle testuju. První fotka je z neděle ráno 12 DPO/DC 26, druhá fotka dneska ráno 13 DPO/CD 27… IUI bylo 15.1. (13 DC), ovulace zřejmě 14 DC, injekce ovitrelle 13.1. (11 DC). Nemám s testováním po IUI zkušenosti, tak jsem chtěla moc poprosit o názor, jak to vidíte?? Za ty tři roky jsem nikdy na testu neměla ani náznak ducha, vždycky sněhobílo, takže když jsem tohle v neděli našla, tak mě málem trefil šlak! A nerada bych, aby mě trefil doopravdy, kdyby mi po téhle naději zítra řekli, že to je negativní :zed: 8o
Předem díky za radu!!! Jo a testy jsou mamatest..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
29.1.18 11:36

@enkeli7 tohle fakt negativní není :potlesk: chystej kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.18 11:44
@enkeli7 píše:
Ahoj holky, cca tři roky se snažíme o miminko, teď jsem po třetí IUI a zítra mám jít na krev. U dvou předchozích pokusů jsem se udržela a vůbec jsem netestovala až do kontroly, ale teď mi to nedalo, protože mám příznaky, které jsem nikdy za poslední tři roky neměla, a od neděle testuju. První fotka je z neděle ráno 12 DPO/DC 26, druhá fotka dneska ráno 13 DPO/CD 27… IUI bylo 15.1. (13 DC), ovulace zřejmě 14 DC, injekce ovitrelle 13.1. (11 DC). Nemám s testováním po IUI zkušenosti, tak jsem chtěla moc poprosit o názor, jak to vidíte?? Za ty tři roky jsem nikdy na testu neměla ani náznak ducha, vždycky sněhobílo, takže když jsem tohle v neděli našla, tak mě málem trefil šlak! A nerada bych, aby mě trefil doopravdy, kdyby mi po téhle naději zítra řekli, že to je negativní :zed: 8o
Předem díky za radu!!! Jo a testy jsou mamatest..

To je tehu. To jsem po IUI mela prave ja a mam rok a pul stare ditko u sebe. A prave v tuto dobu jsem si kupovala digi test a ukazal 2-3 +.

Takze ty urco jo.

• Citovat
  • Upravit
42
29.1.18 11:44
@karkarka píše:
@enkeli7 tohle fakt negativní není :potlesk: chystej kočárek.

Myslíš???:-) Já se tomu uplně bojím uvěřit :-) Říkala jsem si, jestli to třeba nemůže být nějaký falešný duch nebo to není moc slaboučké nebo já nevim :)) Každopádně dneska to myslím vůbec nezesílilo od včera… A taky po zaschnutí už ta čárka není skoro vůbec vidět :-( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
29.1.18 11:46

@enkeli7 sílit by měl ob dva dny, ale záleží i na koncentraci moče. Tohle není duch, ale regulérní růžová čárka. takže je to jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
29.1.18 11:46
@Anonymní píše:
To je tehu. To jsem po IUI mela prave ja a mam rok a pul stare ditko u sebe. A prave v tuto dobu jsem si kupovala digi test a ukazal 2-3 +.Takze ty urco jo.

To se tak krásně čte…Mám husí kůži až na zadku! 8o :palec:
A ten digitální sis dělala jaký? ClearBlue? Jakou citlivost?
A taky se ti stalo, že po zaschnutí ty čárky téměř nebyly vidět??… Zkusím ten digitální zítra ráno, než pojedu na krev, ať jsem psychicky připravená… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
29.1.18 11:51
@karkarka píše:
@enkeli7 sílit by měl ob dva dny, ale záleží i na koncentraci moče. Tohle není duch, ale regulérní růžová čárka. takže je to jasný.
:dance: :dance: :dance: :hug: Jééžiš, kéž by to byla pravda! :srdce: Děkuju moc za názory, holky…Akorát mě to nějak neuklidnilo, nejradši bych letěla z kanclu do lékárny a počůrala deset testů :-D :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.18 14:55

Tak ja MS dostala. Tudiz u me tedy jak jsem predpokladala pred MS test detekoval ze prijde. Asi se mi nejak vyplavuji hormony ktere jde zachytit na testu…

• Citovat
  • Upravit
42
30.1.18 10:48

:-)

Ahoj holky, tak dneska mi to z krve fakt potvrdili!!! Já tomu pořád nemůžu uvěřit… Po těch třech letech mi to nějak ne a ne dojít :) :dance:
Doktor mi řekl, že určitě jsem těhotná…:))…Ale neřekl mi vůbec, kolik jsem měla HCG v krvi…? Je to normální? :-) Mám dojem, že tu holky vždycky hlásily, kolik měly…Já jsem byla v takovém šoku, že jsem se zapomněla zeptat…:-)
Ale asi je to jedno…prostě budu věřit, že se všechno bude vyvíjet dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.4.18 16:07

Taky duch

Ahoj holky, také se přidávám. Dnes 12 DPO a je tam vidět duch. Může to ještě sílit nebo už je pozdě? Mám za sebou dvě ZT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí