Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katuba mymu duchovi kterej byl 12 dpo uz je skoro 2 a pul roku
drzim pesti
Díky moc! Každá pozitivní zpráva potěší
Budu věřit, že to tentokrát dobře dopadne ![]()
Ozvu se. Zatím to vypadá dobře… dnes jsem si test dělala znovu a čárka sílí. Už jsem se objednala za týden k dc.na gyndu.
@Katuba jj mi povidej.Ja byla po ZT, skoro 2 roky jsem pak nemohla otehotnet a kdyz jsem pak videla jen duchy tak jsem silela.
To se ti vůbec nedivím, že jsi šílela. Hlavně, že to dobře dopadlo! Říkala jsem, že až bude příště těhotná, tak to budu brát v klidu. No ale neberu! Test si dělám každé ráno a dnes čárka nezesílila a já opět trojčím…
Takhle to vypadá po zaschnutí. Vždy dělaný ráno a večer. Poslední dva dole jsou včera ráno a dnes ráno. Žádná změna ![]()
@Katuba ale od prvniho testu to sili. A vcera a dnes, hcg by melo rust ob den tak zitra by mel bejt silnejsi nez vcera.
@Katuba Změna tam určitě je
Ony ty čárky nesílí tak rychle, jak bychom si přáli
Proto je zbytečné testovat každý den, natož několikrát denně. Viditelně za den zesílila, v rozmezí dvou týdnů by měla být ta druhá čárka stejně sytá. Sama vím, jak se to táhne, ovšem je lepší testovat ob den. ![]()
Děkuju holky. Budu se snažit být víc v klidu. Ve čtvrtek jdu na gynekologie, tak se po té ozvu. Mějte se krásně a kdyby něco, tak píšu. ![]()
@Katuba Já si myslím, že je ještě i na gynekologii moc brzy. Na ultrazvuku ještě nemusí být nic vidět, počítej s tím, ať potom nejsi zklamaná. Jinak přeji, ať se miminko vyvíjí jak má ![]()
Děkuji, vím, že je to brzy. Jenže už mám za sebou dvě ZT a zaváděla jsem hormony, tak jdu spíš pro doporučení a nechat si nabrat kontrolní HCG. Budu věřit, že tentokrát vše dobře dopadne
![]()
@Katuba ja mela jen jedno ZT a pak jsem sla k dr hned po pozitivnim testu a nasadil mi pro jistotu utrogestan.
Také jsem utrogestan měla ale i přes to to nedopadlo. Proto jdu na gynekologii takhle časně. No už aby byl čtvrtek…