Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To já na MS ještě čekám. Holky, co máte za sebou revizi, po jak dlouhé době od revize Vám dorazila MS? ![]()
@karkulka1283 ahojky, přes net na otehotnet.cz, maji tam buď kapky nebo sypaný..ale myslím, že kapky jsou lepší, vstřebávají hned do krevního oběhu, stačí nechat chvíli v puse a pak spolknout..
vzala jsem si tam rovnou i ten kontryhel na 3 měsíce..
@nadeeee ahoj, já jsem se revizi vyhnula, vše odešlo samo, tak asi neporadím, ale mudr povídal, že je to u obou případů do 6 týdnů..mě došla za 3 týdny a hned jsme se mohli pokoušet znovu ![]()
Jak dlouho máte takhle po revizi čekat?
@nadeeee ahojky, kontryhel docela chutná, jsem zvyklá na neslazený čaje, dá se to ![]()
jj snažíme se, ale ještě je problém v té krátké luteální fázi, zase jen 10 dní
než by se vajičko stihlo uhnizdit, tak už se hlásí červená..dnes jsem si o tom hodně hledala a je to fakt problém, prý může prodloužit cyklus i B6 a velký nášup céčka, tak asi vyzkouším, za to nic nedám.. ![]()
Přeji ať ti ms brzy dorazí a hurá na to ![]()
@karkulka1283 čoveče, nijak výrazně, taková jemná bylinková příchuť, víc je cítit ta tinktura - 40% alkohol. Ale to ničemu nevadí, kape se od prvního dne cyklu do ovulace, pak pauza.
A vy už se opět snažíte? ![]()
@Nela1986 jojo snažíme, ani šestinedělí jsme nedodrželi, jsem už po první ms a teď už se snažíme pořádně
jsem 17 DC a čekám stále na ovulku, dnes jsem mela plodný hlen tak snad každým dnem přijde
dělám ovu testy a měřím bazální teplotu a piju kontryhelový čaj
do toho papkam kyselinu listovou a ještě zobu nějaký vitamíny ![]()
@karkulka1283 tak držím pěsti, ať se zadaří
! Dnes jsem udělala taky nákup ovu testů a i těhu, já vždycky od 9 DPO pak už testuju
Ale je mi to prd platný, když následně 11 DPO už špiním že jo..ale třeba se mi postupně cyklus prodlouží a půjde to. Musíme věřit, že se každá dočkáme. Snažíte se o první?
@nadeeee Ahoj mě ms po revizi došla přesně za 4 týdny
a cyklus se mi nerozházel ![]()
@MartinaL87 no ono je to složitější, já si teda myslím, že jsem to poznala
mám ovu dost bolestivou a píchalo me na pravé strane, ze jsem si chvilkama musela i čupnout..takže tak..
akorát ze jsem asi tedy ovulovala na míste kde mi vzali vejcovod..takze jedeme dál
@Nela1986 kéž by mi to nerozházelo cyklus. Poslední rok jsem ho měla po 28-29. Ovu jsem nikdy netestovala. U nás je tulení dost časté, pořád je chuť, někdy i třikrát denně.
Takže jí testovat zatím ani nebudu. Teď v pátek budu mít tři týdny po revizi. Tak snad příští týden ta mrcha dorazí. ![]()
Holky, tak tu kontryhelovou nat si mam zacit varit uz ted nebo az dostanu po revizi prvni MS? Na baleni je napsano uzivani 2-3× denne. Neni to moc?
@ndkv můžeš klidně hned. já začala hned a doktorka říkala, že je to ok
Příspěvek upraven 29.04.15 v 14:17
@mmatys píše:
@ndkv můžeš klidně hned. já ji začala hned a doktorka říkala, že je to ok
Tak ja zacnu od 1.5. A mam to pit 3× denne nebo ted staci 1×?