Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem tu nova a mam na Vas dotaz. Mohu mít slabé pozitivni testy a den poté negativni? Boli me v podbrisku, jako by mela přijít MS. Zitra se tedy chystám udělat dalsi test
včera mi doktor bral krev, byla jsem 6dpo a připsal HCG,
ale bylo negativni. Což by bylo stejně brzy na prokázání tehotenstvi
mate některá stejnou zkušenost? Předem dekuji
7DPO je skutečně brzy, v krvi se HCG objevuje kolem 9DPO, takže na testu dřív určitě ne. Počkala bych tak týden a pak to teprve zkusila. A měla jsi slabě pozitivní test? Jestli to byl Mamatest, tak ten bych hodila do koše, ukazuje falešné duchy dost často, kvalita se v poslední době dost zhoršila…
Přesně tak, mamatest a pak i Dr. Max slaba, pak jsem delala včera Maxe a byl neg.
@Lukyna86 vajíčko hnízdí od 9-12DPO takže si též myslím, že 7 dpo je fakt brzy.to by musela být ovulka dřív než sis myslela.
@Liskynka To není pravda, že se vajíčko hnízdí od 9-12dpo, ale začíná od 5-6dpo po 10dpo. A 7dpo není zase až tak brzo
7 dpo je kolik dni po styku? Ja to nikdy neresila, tak nevim, ale pozitivni test jsem mela uz tak tyden pred ocekavanou MS, to nevim, kolik dni po oplodneni bylo ![]()
@Lukyna86 píše:
7dpo je 7 dni po ovulce
Jo, tak to je u me tezky, nikdy jsem to nezkoumala
ale nejspis jsem s druhym otehotnela 26.11. A 5.12. Jsem mela uz slabe pozitivni test
@VeronikaV31 píše:
@Liskynka To není pravda, že se vajíčko hnízdí od 9-12dpo, ale začíná od 5-6dpo po 10dpo. A 7dpo není zase až tak brzo
Blastocysta, která vzniká 5den se pomalu zanoří do děložní sliznice, která je v této době vysoká a prosáklá. Povrch sliznice se pod blastocystou rozpadá a ta se zanořuje do hloubky sliznice. Proces připomíná situaci, když se teplá kovová kulička vnořuje do vosku. Tento děj se nazývá uhnízděním, odborný název je nidace. Nidace začíná 6.-7. den po oplodnění a končí 12. den. Nidace je skutečným počátkem těhotenství…Pardon paní Veroniko asi jsem za dva roky snažení o syna nedávala pozor v Centru asisi. reprodukce…
@Lukyna86 jak se rýsuje test dnes a nebo to necháš až na pondělí???
Jsem 8dpo… Prave sedím v kuchyni a přemýšlím, zda mam vyzkoušet
Nápada me, co vyzkoušet ovulacni
@Lukyna86 Ten vypadá taky dobře, já zkoušela ovu test stejně jako těhu a u obou krásně silné //
![]()
No kez by to vyslo po 2 letech, uz tak nějak začínám rezignovat ![]()