Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta188 ja to tak nemam cely cyklus, jindy byva skoro neviditelna- hodne slaboucka. Mam natekla bolava prsa, rekla bych ze s nich i trosku tece pruhledna tekutina.
@Anissaa píše:
@Markéta188 ja to tak nemam cely cyklus, jindy byva skoro neviditelna- hodne slaboucka. Mam natekla bolava prsa, rekla bych ze s nich i trosku tece pruhledna tekutina.
Proto ti nezbývá nic jiného než čekat do ms, jestli chces slyšet ze jsi těhotná tak Ok, jsi
, ale nikdo ti to z nás neřekne s jistotou prostě. Já mám některý cykly taky úplně jiné než jsem zvykla, třeba tento měsíc jsem 20dpo spinila, nikdy se mi to nestalo a těhotná nejsem. Ty muzes být ale nemusíš ![]()
@Markéta188
Chapu no, miminko bychom moc chteli. Pristi tyden si zajdu na gyndu na krev a uvidime ![]()
@Anissaa píše:
@Markéta188
Chapu no, miminko bychom moc chteli. Pristi tyden si zajdu na gyndu na krev a uvidime
A k cemu ti bude krev, kdyz mas ms dostat az za 12 dni?
To te nejak uklidni, kdyz tam zvysene hcg bude a pak to treba spolu s ms odejde? 🙈
Budes mit v ruce jen to, ze mas zvysene hcg (pokud se tedy zadarilo), nic vic.
Na krev pak budes muset jit jeste opakovane, aby se potvrdilo, zda-li se hcg zveda jak ma a doktor v tvem pripade v tuhle chvili uvidi na utz neco az tak za 4 tydny.
Moc to nechapu 😀
Ale samozrejme tvoje vec
k_hand_tone2:
@janikema90 na gyndu stejne musim na kontrolu tak se poradim s gynekologem.
@Anissaa píše:
@Markéta188
Chapu no, miminko bychom moc chteli. Pristi tyden si zajdu na gyndu na krev a uvidime
A nebylo by lepší počkat do termínu menstruace?
@Anissaa píše:
@janikema90 na gyndu stejne musim na kontrolu tak se poradim s gynekologem.
A co cekas, ze ti gynekolog rekne, kdyz mas dostat ms za 12 dni?
Ze si mas pockat na termin ms 🤷🏼♀️