Zpoždění menstruace - pak je delší

543
25.6.23 16:17

Zpoždění MS a MS pak delší

Ahoj holky,

chci se zeptat, jestli neměl někdo podobný problém. To, že mám občas nepravidelnou ms je u mě normální, těch 28-35 dnů je u mě úplně normální rozmezí. Parkrat jsem to dostala i déle, ale to mi zapříčinila viróza, délka ms pak byla úplně normální. Stejně tak tomu bylo i teď. V době očekávané MS jsem byla nemocná a dostala jsem to tedy až 37. den. No “dostala”, spíše to bylo takové úplně mini špinění, asi čtyři pět dni to byla opravdu jen “kapička” v kalíšku, pak se mi to ale rozjelo úplně normálně a tudíž i s tím špinenim mi dnes ms trvá už devátý den, a nevypadá to, ze by měla třeba zítra koncit, normální delka periody je u mě těch 5-7 dní. Má s tím někdo zkušenosti? Může to být tou virózou co jsem měla? K dr jsem objednána na začátek července ale už mi to opravdu vrtá hlavou, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1046
25.6.23 18:58
@robatko23 píše:
Ahoj holky,chci se zeptat, jestli neměl někdo podobný problém. To, že mám občas nepravidelnou ms je u mě normální, těch 28-35 dnů je u mě úplně normální rozmezí. Parkrat jsem to dostala i déle, ale to mi zapříčinila viróza, délka ms pak byla úplně normální. Stejně tak tomu bylo i teď. V době očekávané MS jsem byla nemocná a dostala jsem to tedy až 37. den. No “dostala”, spíše to bylo takové úplně mini špinění, asi čtyři pět dni to byla opravdu jen “kapička” v kalíšku, pak se mi to ale rozjelo úplně normálně a tudíž i s tím špinenim mi dnes ms trvá už devátý den, a nevypadá to, ze by měla třeba zítra koncit, normální delka periody je u mě těch 5-7 dní. Má s tím někdo zkušenosti? Může to být tou virózou co jsem měla? K dr jsem objednána na začátek července ale už mi to opravdu vrtá hlavou, děkuji.

Spineni se nepocita jako menstruace. Mne se nekdy stane, ze mam pocit, ze MS jen tak neskonci a najednou je po MS. Muze to byt kazdopadne cimkoliv. Mne kdysi doktor rikal, at neplasim do 10.dne cyklu. A to jsem mela cyklus vzdy sakra rozhazenej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
26.6.23 17:28

Opravdu nikdo další zkušenost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie