Zrušení objednávky (INTIME)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.3.20 10:04

Zrušení objednávky (INTIME)

Ahoj holky sem tu zas s dotazem jestli lze zrušit objednávku která už byla odeslána vůbec bych to nedělala ale čekala jsem na balík 2 týdny ale zase chápu že toho mají hodně a ještě v téhle situaci no ale největší gól byl to že mi ani nenapsali kdy mi balík doručí a dnes mi napsali že dnes mám očekávat balík a to jsem byla v práci a chtěla jsem objednávku přesunout na jiný datum a napsalo mi to že nelze protože kurýr je na cestě tak sem to pochopila a šla jsem domů hned protože většinou INTIME dorucuji ráno tak sem čekala 2 hodiny a šla sem se podívat na stav balíku a tam napsáno že datum doručení je změněno sem strašně naštvaná zbytečně sem doma z práce a balík už nechci už na to nemám absolutně nervy a tak sem se chtěla zeptat jestli bych jim nemohla napsat email o zrušení :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
117
27.3.20 10:06

Já myslím že minimálně rozhořčený email bys jim napsat mohla. Reálně nevím jak je to právně. Ale líbit bych si toto taky nenechala. Napsala byc jim to stějně jak jste to napsala tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33153
27.3.20 10:07

@Jenniferstojkova Když balík nepřevezmeš, tak se jim vrátí. Už ho máš zaplacený, nebo byl na dobírku? Mohou po tobě pak chtít náklady za dopravu. Podívej se, co mají v podmínkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.20 10:13

@arinecka bylo to na dobírku.. Noo právě hledám nemůžu najít podmínky na jejich stránce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33153
27.3.20 10:19

@Jenniferstojkova Tak balík nepřebírej, napiš jim email a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák