Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobre ranko, trochu ve me hloda cervik, tak se jdu zeptat sem. Vcera jedna maminka v nasi skupince na fb zminila, ze se ma jednat na podzim o ruseni slevy na dani na manzelku, ale ze to pouze slysela od ucetni a nejakycj dalsich maminek v jine diskuzi. Zda se mi to jako blbost, internet o tom nenasel vubec ale vubec nic. Vite o tom neco?
Dekuji
@Antares píše:
Dobre ranko, trochu ve me hloda cervik, tak se jdu zeptat sem. Vcera jedna maminka v nasi skupince na fb zminila, ze se ma jednat na podzim o ruseni slevy na dani na manzelku, ale ze to pouze slysela od ucetni a nejakycj dalsich maminek v jine diskuzi. Zda se mi to jako blbost, internet o tom nenasel vubec ale vubec nic. Vite o tom neco?Dekuji
Nevím o tom nic, ale přesto chci napsat, že doufám, že ta sleva na dani zůstane.
Tak takhle vznikaji famy a novinarske kachny
prijde mi to velmi nepravdepodobne a nelogicke, kdyz si vezmeme, jake ulevy stavajici vlada zavedla v oblasti podpory rodiny. Napriklad odecet nakladu na skolku. Spis pujde o nejakou upravu, ale neverim, ze to zrusi uplne… pokud to ma jit na vladu na podzim, tak je to ted ve fazi pripravy navrhu nekde na ministerstvu. A kdo vi, co z toho nakonec bude…
Přesně tak, to bude nějaká blbost. I když co se týká daní, tak občas bývají změny ze dne na den ![]()
No já si to právě myslím taky, ale červík hlodal, tak jsem jen chtěla vědět, zda to neslyšel ještě někdo další ![]()