Zrušení slevy na manželku

135
11.4.15 08:08

Zruseni slevy na manzelku ?

Dobre ranko, trochu ve me hloda cervik, tak se jdu zeptat sem. Vcera jedna maminka v nasi skupince na fb zminila, ze se ma jednat na podzim o ruseni slevy na dani na manzelku, ale ze to pouze slysela od ucetni a nejakycj dalsich maminek v jine diskuzi. Zda se mi to jako blbost, internet o tom nenasel vubec ale vubec nic. Vite o tom neco? :-) Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10141
11.4.15 08:57
@Antares píše:
Dobre ranko, trochu ve me hloda cervik, tak se jdu zeptat sem. Vcera jedna maminka v nasi skupince na fb zminila, ze se ma jednat na podzim o ruseni slevy na dani na manzelku, ale ze to pouze slysela od ucetni a nejakycj dalsich maminek v jine diskuzi. Zda se mi to jako blbost, internet o tom nenasel vubec ale vubec nic. Vite o tom neco? :-) Dekuji

Nevím o tom nic, ale přesto chci napsat, že doufám, že ta sleva na dani zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21617
11.4.15 09:27

Tak takhle vznikaji famy a novinarske kachny :D prijde mi to velmi nepravdepodobne a nelogicke, kdyz si vezmeme, jake ulevy stavajici vlada zavedla v oblasti podpory rodiny. Napriklad odecet nakladu na skolku. Spis pujde o nejakou upravu, ale neverim, ze to zrusi uplne… pokud to ma jit na vladu na podzim, tak je to ted ve fazi pripravy navrhu nekde na ministerstvu. A kdo vi, co z toho nakonec bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
11.4.15 13:36

Přesně tak, to bude nějaká blbost. I když co se týká daní, tak občas bývají změny ze dne na den :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
11.4.15 14:14

No já si to právě myslím taky, ale červík hlodal, tak jsem jen chtěla vědět, zda to neslyšel ještě někdo další :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák