Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, právě jsem se odhodlala k tomu, že jsem trvale deaktivovala účet na facebooku… udělala ste to taky některá? cítím obrovskou úlevu, byl to hroznej žroit času a soukromí
![]()
JA uz se odhodlavam pekne dlouho
Jsem zvedava, jak dlouho Ti to vydrzi ![]()
Ne nemam potřebu nepíši tam nic soukromého jako ze se cítím tak ci jinak atd fotky dávám výjimečne a s kamarády jsem v kontaktu když chci ničím me to neobtěžuje a casu tak tolik netravim spis využívám messenger hlavně z ciziny
Účet tam mám, chodím tam podle času (někdy i jednou za tři dny) a moji známí jsou z toho na nerva, že si nevyzvedávám poštu. Ono je to se mnou těžký, když už tak už, nereaguju na mail, tyhle zprávy, ani na mobilu… takže ono asi fakt aby tam jeden neseděl furt a zbytečně, jinak to vyloženě za ztrátu času nevidím, naopak, já na fsb našla spoustu známých, na které jinak kontakt (už) nemám
Ono to jde deaktivovat tak, že se můžeš během 14 dnů přihlásit a fb je zase aktivní a nebo o jde úplně, že už se nikdy nepřřihlásíš, já zvolila tu druhou variantu, protože mam slabou vůli a vím, že bych se přihlásila ![]()
Já to udělala před 3 týdny. Měla jsem face 4 roky, 150 přátel a ani jeden z nich nikdy nenapsal, nezavolal. Jen jsem tam četla samé negativní věci, jak se mají někteří špatně (asi čekali, že to za ně facebook vyřeší), pak tam psali, jak sedí na záchodě a serou. Fakt masakr. Nemám facebook třetí týden a můžu říct, úžasný pocit. Žiju svůj vlastní život a KONEČNĚ, mám čas po večeru i na čtení knížky.
@Emilie mám to stejně…nedávno si mi jeden známej stěžoval, že jsem si ho nepřidala…no když tam chodim jednou za čas, takt o fakt nesleduju ![]()
pro mě je větší žrout času emimino ![]()
@dlouha píše:
To je jedno, třeba pak budeš sedět pro změnu tady
To možná jo, ale tady se člověk o něčem poradí, něco zjistí, nějaký tipy rady ohledně dětí atd a je to užitečnější než sledovat kdo kdy přidal novou fotku atd ![]()
@ininaaa a ještě se tady kolikrát pobavíš, ne já ti to samozřejmě schvaluju, že jsi to udělala ![]()
Ano, zrušila jsem si účet, už to budou tři roky a jsem moc ráda. Vůbec mi to nechybí a ani tady nejsem pořád. Opravdu to byl žrout času, ale to je na každým.
Já nějak moc nechápu, co lidi z toho FB vlastně mají
. Mám ho založený, ale mrknu na něj sem tam občas. Neumím ho moc ovládat, občas si něco napíšu s kamarádkou nebo rodinou, ale jinak ho k životu nepotřebuji. Mnohem větší žrout času je u mě emimino
(ale to dobrovolně rušit nebudu
)