Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ininaaa
Tak ty jsi čerstvá bez FB baba, tak to jo
Máš abstinenční příznaky, co?
Přemýšlela jsem o tom, že si ho zařídím, ale nakonec ne a jsem za to ráda ![]()
@Křížek1 píše:
@ininaaa![]()
Tak ty jsi čerstvá bez FB baba, tak to jo
Máš abstinenční příznaky, co?
Přemýšlela jsem o tom, že si ho zařídím, ale nakonec ne a jsem za to ráda
Tak asi tak no
ale nepodlehnu a dělat znova si ho nebudu ![]()
Aha, zakladatelka
tak drzim palce at to vydrzis
urcite se bez nej zit da ![]()
@ininaaa píše:
Ahoj holky, právě jsem se odhodlala k tomu, že jsem trvale deaktivovala účet na facebooku… udělala ste to taky některá? cítím obrovskou úlevu, byl to hroznej žroit času a soukromí![]()
to ja bych potrebovala odhlasit emimino. sama to nedokazu a ac provokuji, kudy chodim, ne a ne me bloknout ![]()
@Vlkoška píše:
Tak já si ten FB používám špatně. Proletění zpráv a toho, co je nového mně zabere tak 5-10 min? A když se nekouknu, tak se taky nic nestane
Je fakt, že tam nemám stovku přátel a ti, které tam mám, většinou taky nežijí facebookem, tudíž tam nepíšou každý prd a nesdílejí každou kravinu.
přesně…
já se zas občas bavím tím co někteří sdílejí, píšou a řeší, ale to spíš ve skupině našeho města ![]()
Neívm no, já facebook mám a mám spoustu času, asi jde o to, kolik času mu chcete věnovat, já ho využívám hlavně kvůli komunikaci, málokdo má dnes skype, nebo icq. A navíc tam chodím i na místní bazárek, v přátelích mám především rodinu a potom opravdové přátelé, dohromady asi jen 30 a nesdílím každou kravinku a fotek svých tam mám snad jen 3. Statusy nečtu a nekomentuji, prostě nevím proč z něho každý dělá žrout času, vždyť máme přeci vlastní volbu co chceme dělat, ne? ![]()
@Makikki píše:
Neívm no, já facebook mám a mám spoustu času, asi jde o to, kolik času mu chcete věnovat, já ho využívám hlavně kvůli komunikaci, málokdo má dnes skype, nebo icq. A navíc tam chodím i na místní bazárek, v přátelích mám především rodinu a potom opravdové přátelé, dohromady asi jen 30 a nesdílím každou kravinku a fotek svých tam mám snad jen 3. Statusy nečtu a nekomentuji, prostě nevím proč z něho každý dělá žrout času, vždyť máme přeci vlastní volbu co chceme dělat, ne?
přesně…taky to tak nějak podobně mám ![]()