Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem jej zrušila, už před rokem, ale objevila jsem zase instagram
![]()
Mě teda taky víc času žere emimino. Messenger je dobrej, ušetřím za sms
Já tam fotky nedávám.
Ano.
Založila jsem si ho před 4 lety kvůli VŠ, bylo tam hodně spolužáků a řešily se tam důležité věci, státnice, apod. Po státnicích jsem ho smazala, a nikdy už se tam nevrátila.
Moje soukromí nade vše.
Tak ja jsem si facebook ani nezalozila a jsem fakt rada, obcas se u me prihlasi segra na facebook a kdyz vidim co ta ty lidi davaj tak se nestacim divit.. nechapu jak nekdo muze napsat ze na matersky nema na nic cas a pak kazdou hodinu davat na facebook fotky svych deti jak jedi, spi, hrajou si
nebo kdyz tam nekdo napise den blbec.. a pak kazdej copak se ti stalo? atd.
ke kazdy fotce kazdy napise jeee tobe to slusi ikdyz vypada na strsidlo
no nevim, jsem rada ze ho ani nemam ![]()
Já jsem se 2× za život stěhovala pomerne daleko, všude zanechala základnu známých, pro mě je FB vhodný komunikační prostředek..dost kamarádek mám i v zahranici, mám aspoň přehled, jak se jim vede..zatím rusit nehodlám..
@a12 Jsem na tom úplně stejně
Můj chlap má FB a stejně tam má v přátelích skoro všechny mé kamarádky a kolegyně, takže když se u nich něco děje, chlap mi to hlásí ![]()
Příspěvek upraven 22.09.14 v 12:07
Ono je to docela o „šajslich“
Napsat na FB: Jedu na dovolenou s rodinou a 14 dní tady nebudu, tak pokud tam má pravdivé údaje a píše toto, tak si koleduje o průser ![]()
@karafice píše:
Já to udělala před 3 týdny. Měla jsem face 4 roky, 150 přátel a ani jeden z nich nikdy nenapsal, nezavolal. Jen jsem tam četla samé negativní věci, jak se mají někteří špatně (asi čekali, že to za ně facebook vyřeší), pak tam psali, jak sedí na záchodě a serou. Fakt masakr. Nemám facebook třetí týden a můžu říct, úžasný pocit. Žiju svůj vlastní život a KONEČNĚ, mám čas po večeru i na čtení knížky.
Tak když ti tam „přátelé“ psali takové kraviny, které tě nezajímaly, tak proč si tam trávila večery?
Nechápu tohle téma, nechápu gratulace.
Člověk, který na FB nemá pravé přátele, vadí mu, co tam lidi píší (ale přesto je zatvrzele v přátelích má), nic mu to nepřináší, ale přesto tam tráví celé dny a tvrdí, že jde o závislost, je podle mě normální idiot.
Když se mě jedna bývalá kolegyně ptala, jestli mám FB a já řekla: K čemu?, tak jsem u ní byla za exota, která žije 100 let před opicema ![]()
@a12 píše:
Tak ja jsem si facebook ani nezalozila a jsem fakt rada, obcas se u me prihlasi segra na facebook a kdyz vidim co ta ty lidi davaj tak se nestacim divit.. nechapu jak nekdo muze napsat ze na matersky nema na nic cas a pak kazdou hodinu davat na facebook fotky svych deti jak jedi, spi, hrajou sinebo kdyz tam nekdo napise den blbec.. a pak kazdej copak se ti stalo? atd.
ke kazdy fotce kazdy napise jeee tobe to slusi ikdyz vypada na strsidlo
![]()
no nevim, jsem rada ze ho ani nemam
To nemá fakticky s FB nic společného. Já FB mám a tohle tam neznám - mí přátelé sdílí zajímavé články, své úspěchy, názory na určité dění… Nikdo tam nedává každou chvíli fotky sebe sama, nikdo tam nikomu nelez do zadku, všichni píší jako gramotní vzdělaní lidé a ti, co psali kraviny, ti většinou patřili jen do širokého okruhu známých, tak jsem je s klidem smazala.
@Fjodorka píše:
To nemá fakticky s FB nic společného. Já FB mám a tohle tam neznám - mí přátelé sdílí zajímavé články, své úspěchy, názory na určité dění… Nikdo tam nedává každou chvíli fotky sebe sama, nikdo tam nikomu nelez do zadku, všichni píší jako gramotní vzdělaní lidé a ti, co psali kraviny, ti většinou patřili jen do širokého okruhu známých, tak jsem je s klidem smazala.
Tak tak ![]()
Nemusíš zakládat nový, starý se opět aktivuje pokud se normálně přihlásíš na staré přihl. údaje