Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já si ten FB používám špatně
. Proletění zpráv a toho, co je nového mně zabere tak 5-10 min? A když se nekouknu, tak se taky nic nestane
Je fakt, že tam nemám stovku přátel a ti, které tam mám, většinou taky nežijí facebookem, tudíž tam nepíšou každý prd a nesdílejí každou kravinu.
@Fjodorka jj, to beru.. taky mi tam segra ukaze zajimave veci ale obcas se fakt zasmejeme jaky jsou lidi blbci..
A nevadí vám ( ti co ho nemáte, nebo jste zrušili, že vlastně nejste s lidmi v kontaktu?) nemyslím tim psát si o nesmyslech, ale celkově že se třeba jen tak neeomluvíte, že někam zajdete atd…
@ininaaa Ne, nevadí
V dnešní době přeci existují mobily, ne? ![]()
Tak to jde i jinak nez pres facebook
s lidmi se kterymi chci bejt v kontaktu jsem i bez facebooku.. nepotrebuju mit v pratelich 150 lidi ktery jsem 100 let nevidela.. napsat si s nima ahoj jak se mas co je novyho v den kdy si me pridali a pak uz nikdy ![]()
Dobře ale řekněme ty lidi se kterými se vídáte osobně… jak se domlouváte, kde kde v kolik nebo tak prostě?
Pokaždé přes telefon? na fb to bylo vždycky jednoduchý rychlí ![]()
@ininaaa A jak to děláš, když jdeš pozdě na smluvenou schůzku a FB u sebe namáš???
Pak je Ti nějaký FB na dvě věci ![]()
No me to prijde teda jednudussi pres mobil
na FB preci nemusi byt kazdy prihlaseny vzdycky kdyz se s nim chci na necem dumluvit.. je vetsi pravdepodobnost ze si driv precte sms na mobilu nez zpravu na FB ![]()
@Křížek1 píše:
@ininaaa Ještě nějaký dotaz ohledně domlouvání se???![]()
Ježiš, takle já to nemyslel, jen sem myslela jestli to náhodou těm co to zrušili nechybí kvůli tomuhle
já ho před chvilkou zrušila a než si zvyknu tak si budu připadat odříznutá ![]()