Zrusit ohradku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
12.10.10 09:57
bumbinka píše:
My jsme ohrádku vůbec neměli, když zvonil pošťák nebo něco takového, na tu chviličku jsem prcka šoupla do postýlky…

přesně náš případ, taky jsme ohrádku neměli a na chvilkové odskoky jsem ho dávala do postýlky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
12.10.10 10:36

Ohrádku jsme taky neměli, dostali jsme jednu na ven, ale tam nechtěla být ani omylem… takže když bylo potřeba, tak na chvilku do postýlky, jinak měla vždycky volno :) Kocouří granule jsme přestěhovali a bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
12.10.10 10:42

predpokladam ze vy co jste meli ohradky az treba do roku a pul jste meli ty velky ohradky … ne takovou pidi - velikosti postylky cca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
12.10.10 10:46
pryfish píše:
predpokladam ze vy co jste meli ohradky az treba do roku a pul jste meli ty velky ohradky … ne takovou pidi - velikosti postylky cca

jako metr x metr asi není nic moc :think: , my máme jako ohrádku cestovní postýlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
12.10.10 11:43
pryfish píše:
predpokladam ze vy co jste meli ohradky az treba do roku a pul jste meli ty velky ohradky … ne takovou pidi - velikosti postylky cca

Tak my máme 135 cm x 135 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
12.10.10 12:06

i kdyz ohradka byla 1,5×1,5, tak na odskoky jsem pide stejn emusela a musim brat sebou. kdyz prijde postak musim jet dolu,tudiz ditka musi se mnou.
u jinych odskok udoma dite muze byt se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
12.10.10 13:32

Taky mám tu malou horádku - velikostně menší než postýlka.
Kačka si v tom vyhraje, snaží se stavět… nemám problém, mám ji na oku…

Velká by nikam nevešla :D i když mám 3+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mom.kri
12.10.10 13:55

malé je 6m, v obýváku je na zemi na dece, v pokojíčku má postýlku na spaní, a v kuchyni mám cestovní postýlku, nevím jak jinak bych vařila, takhle ji mám na očích a nic se nemůže stát, myslím že v tý kuchyni bude docela dlouho…záleží na dítěti, některé zůstane tam kam ho posadíš, jiné je všude.

• Citovat
  • Upravit
5527
12.10.10 15:25

My jsme ohrádku neměli:

• byt jsme přizpůsobili dítěti
  • zvonek nemáme, takže pošťákovi ani nikomu jinému neotvíráme ;)
  • domácí zvířata též nechováme, tak nehrozí, že by dítě sežralo něco, co nebylo určeno jemu

ALE: Teď ji budu muset pořídit z toho důvodu, že až začnu mít potřebu dávat miminko na zem, budu ho muset ochránit před starší dračicí :cert: Tak se s dovolením přidám s dotazem - je ohrádka dostatečnou ochranou před jen o něco starším sourozencem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
12.10.10 20:15

lulje, myslím, že starší sourozenec klasickou ohrádku v pohodě přeleze :mrgreen: Sice jsem ji na malou neměla, ale vím, jak to vypadá - mamka ji měla na nás a vzpomínám si, že jsme si tam v pohodě hrávali všichni, v pohodě tam přes postranice lezli a vylézali.

A taky, nechci strašit, starší se Ti může mladší pokusit z postýlky nebo ohrádky vytáhnout. Můj starší malou z postýlky vytáhl, když jí byl asi rok a ona tam nechtěla být.On je starší o 2 a půl roku. Já jsem ji tam dala, potřebovala jsem něco udělat.Prostě vlezl za ní,ona se ho chytla, držela - je až s podivem, jak sourozenci spolupracují. A přelezli :mrgreen: Jsem myslela, že ho přerazím :cert: Mohli spadnout :mrgreen:

Ale pokud myslíš ochránit např. před dítětem na odrážedle, to ano :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky