Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
bumbinka píše:
My jsme ohrádku vůbec neměli, když zvonil pošťák nebo něco takového, na tu chviličku jsem prcka šoupla do postýlky…
přesně náš případ, taky jsme ohrádku neměli a na chvilkové odskoky jsem ho dávala do postýlky
Ohrádku jsme taky neměli, dostali jsme jednu na ven, ale tam nechtěla být ani omylem… takže když bylo potřeba, tak na chvilku do postýlky, jinak měla vždycky volno
Kocouří granule jsme přestěhovali a bylo ![]()
predpokladam ze vy co jste meli ohradky az treba do roku a pul jste meli ty velky ohradky … ne takovou pidi - velikosti postylky cca
pryfish píše:
predpokladam ze vy co jste meli ohradky az treba do roku a pul jste meli ty velky ohradky … ne takovou pidi - velikosti postylky cca
jako metr x metr asi není nic moc
, my máme jako ohrádku cestovní postýlku.
pryfish píše:
Tak my máme 135 cm x 135 cm.
i kdyz ohradka byla 1,5×1,5, tak na odskoky jsem pide stejn emusela a musim brat sebou. kdyz prijde postak musim jet dolu,tudiz ditka musi se mnou.
u jinych odskok udoma dite muze byt se mnou.
Taky mám tu malou horádku - velikostně menší než postýlka.
Kačka si v tom vyhraje, snaží se stavět… nemám problém, mám ji na oku…
Velká by nikam nevešla
i když mám 3+1
malé je 6m, v obýváku je na zemi na dece, v pokojíčku má postýlku na spaní, a v kuchyni mám cestovní postýlku, nevím jak jinak bych vařila, takhle ji mám na očích a nic se nemůže stát, myslím že v tý kuchyni bude docela dlouho…záleží na dítěti, některé zůstane tam kam ho posadíš, jiné je všude.
My jsme ohrádku neměli:
ALE: Teď ji budu muset pořídit z toho důvodu, že až začnu mít potřebu dávat miminko na zem, budu ho muset ochránit před starší dračicí
Tak se s dovolením přidám s dotazem - je ohrádka dostatečnou ochranou před jen o něco starším sourozencem? ![]()
lulje, myslím, že starší sourozenec klasickou ohrádku v pohodě přeleze
Sice jsem ji na malou neměla, ale vím, jak to vypadá - mamka ji měla na nás a vzpomínám si, že jsme si tam v pohodě hrávali všichni, v pohodě tam přes postranice lezli a vylézali.
A taky, nechci strašit, starší se Ti může mladší pokusit z postýlky nebo ohrádky vytáhnout. Můj starší malou z postýlky vytáhl, když jí byl asi rok a ona tam nechtěla být.On je starší o 2 a půl roku. Já jsem ji tam dala, potřebovala jsem něco udělat.Prostě vlezl za ní,ona se ho chytla, držela - je až s podivem, jak sourozenci spolupracují. A přelezli
Jsem myslela, že ho přerazím
Mohli spadnout ![]()
Ale pokud myslíš ochránit např. před dítětem na odrážedle, to ano ![]()