Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@deni2912 ja mam 4 tydny dnes. Křeče mám, ale nekrvacim.. ja byla před tydnem na gynde, utz byl ok. Hodnota hcg 15. Tak jdu ještě za tyden na krev, doktorka chce mit hcg na nule. Doktorka mi dovolila sex s ochranou, kvuli mozne infekci. A ze po prvni MS at se klidne snazime, jestli se pry na to citim, tak neni problem. Lecis se se stitnou zlazou? Ja ano. Mam snizenou funkci, beru leky.
No mě v úterý na gyndě řekl, že vše Ok, hcg nemerili, ale na utz v pravem vaječníku videl dozravat folikul a ty 3 dny na to jsem to dostala 😄 se stitnou se nelečím, respektive to u mě nikdy nikdo nezkoumal, ale mamka jo, takže i v nemocnici řekli, že po tom ZT si to mám raději nechat zkontrolovat, že to mohla byt příčina..
Ahoj holky, mám dotaz a prosím o zkušenosti. Otěhotněla jsem neplánovaně a přes nitroděložní tělísko. Podle me Mudr se to může stát. Je mi 41 a mám dva skoro dospělé syny. Původně jsem si mimco ani nechat nechtěla, s partnerem spolu víceméně nejsme a navíc je o 11 let starší, takže se na mimi nějak necítil. Jenže pak se ve mně něco zlomilo a rozhodla jsem, že to zvládnu. V 8 týdnu se ale bohužel zastavilo srdíčko. Nechtěla jsem na revizi a rozhodla se to nechat na přírodě. Samovolný potrat přišel i tři týdny později. Nejdřív dva dny krvácení, potom šílene bolesti. Vypadly ze mě s prominutím dve velké sraženiny a vytekla spousta krve. Bolesti pominuly, jen jsem byla moc unavená. Od té doby krvácím normálně, ale pořád ze mě ani po třech dnech nevyšlo plodové vejce. Včera jen car, který bych řekla, že byl kus plodového obalu. Stále ale cítím, jako bych měla v porodních cestách něco, co mě tam tlačí. Za jak dlouho po spontánním potratu vyšlo plodové vejce. Na kontrolu jdu až v pondělí a tím, že nemám bolesti, horečky ani příliš nekrvacim, se mi nechce na pohotovost, jde by mě nutili k zákroku. Díky moc
@Jaja810
Ahoj, nemám zkušenost, ale přidej se do skupiny na fb Zamlklé těhotenství, přirozený potrat - rady, příběhy, psychická podpora. Tam ti holky určitě pomůžou. ![]()
Ahoj holky, jak se vám daří? Já byla v pátek na revizi, cítím se fyzicky dobře, ale furt krvácím, měli jste to také? V nemocnici mi říkali, že se má jen lehce špinit, já to mám, jako bych měla menstruaci prostě 🙂 🤷
@MissyPF ahoj. Ja jsem dnes presne 6 tydnu po zakroku. Prvni dny jsem trochu krvacela, pak par dni spinila. MS nakonec prisla pet tydnu po zakroku. Koncem tydne zacnu opet hlidat ovulaci a zkusime to znovu. Krvaceni je podle me uplne normalni…
@Asijetotu Tak to je super, já si to myslela, ale raději se ujistím 🙂 a jak ti to uběhlo, to šestinedělí? Už jste měli s mužem sex, nebo jste čekali těch 6 týdnů? 🙂
@MissyPF ty prvni dva tydny nic moc. Pak uz jsem to pustila z hlavy, dva tydny se placame v angine, věnuji se synovi, tak to uteklo. Po 3 tydnech jsem byla na gynde, vse v poradku a dovolila sex s ochranou jestli se na to citim. Vse proběhlo normalne. ![]()
@Asijetotu Tak to je skvělá zpráva 🙂 Já mám taky doma dceru, tak mi to dost času výplní a ještě k tomu období Vánoc… 🙂
Ahoj, já jen špinila minimálně, ale pak jsem měla velké bolesti a jela do nemocnice a pichli mi něco na vypuzeni a pak jsem asi 1-2 dny taky krvacela. Celkove jsem spinila tak týden. Sex jsme měli po 3 týdnech s ochranou a vše v pohodě, ale nemohla jsem byt nahore, to mě bolelo 😬
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.