Ztracené dítě v nákupním centru - noční můra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
758
9.5.15 16:16

@Tuco a to pockej az bude vetsi, jednou jsme sli s partnerem takhle na nakup a vidime pani jak se zapovidala s druhou a kolem ni krouzilo porad takove cca 5-lete dite na kole. My sli smerem k nakupaku a po peti minutach ten chlapecek kolem nas prosfistel (nutno dodat, ze to bylo u docela rusne cesty) a pak jsme slyseli jen jak matka vola kde je a behala po ceste (dite si to jeste jednou cele obkrouzilo) a pro zmenu zase hledalo jako by nic mamu, upozornili jsme ho, ze mama ho hleda a nakonec se nasli, ale chlapec dostal takovy vyprask, ze jsme ho slyseli na 50m daleko. Takze trenuj sprint :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
9.5.15 16:46

No, já myslim, že stačí hrozně málo. Moje máma, když jsem byla malinká, tak něco platila v obchodě a já mezitim dokázala v mžiku zdrhnout…vyhlašovali mě, ale mě to moc nezajímalo, protože jsem si prohlížela barbínky v hračkářství no a když mě po nějaký době konečně našla nějaká paní a dovedla za mámou, tak prý máma ubrečená řekla,,prosimtě, to už nesmíš nikdy dělat, takhle mi utéct, jak by ses beze mě dostala domů?" a já s úsměvem řekla,,mami, v pohodě, já bych si vykouzlila klíč." :mrgreen: Prostě dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.5.15 16:50

NO nám se zatím- musím zaklepat dítě nikde nezatoulalo, ale teda můžu říct, že jednou v Tescu,, když je víc lidi, tak se nám stalo, že prostě jdem a 5 letým, prostě kousek odbíhal- kousek jsou dva, tři metry, a najednou se tam nějak přimotala asi 4 členná rodina, my zatočili v tu chvíli jinde, kluk taky, protože nám jakoby přes to zboží a lidi znemožňili výpohled a pak jsme se teda museli hledat mezi těmi dlouhými regály..
Akorát si myslím, že i kdyby se tam dítě zamotalo, tak ho přes pokladny nepusti, dkyby se k němu nikdo nehlásil.. horší by to bylo už na těch chodbách a obchodech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
9.5.15 21:18

Zrovna nedávno na letišti vyhlašovali rusky ztrátu chlapečka. šla jsem zrovna na záchod. Kdy jsem šla zpět, už máma táhla kluka s velkým křikem. Nám se ztratila malá v obchodě. Začali jsme lítat jak zděšení, a ona se nám schovávala mezi hadry na věšácích a měla z toho srandu. Dokonce jsme klečeli na kolenách a dívali se pod ty stojany, protože obchod nebyl velký a holka nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
9.5.15 21:56

Musím zaklepat, mě se dítě ještě neztratilo, ale když měl prvorozený necelé dva roky a já byla pokročilae těhotná, dostal právě na cesty do centra pro jistotu identifikační náramek. Měla jsem opravdu strach, že ho někde nedoběhnu, nebo že až bude mimino na světě, tak nebude chodit vzorně u kočárku. Naštěstí i celkem srozumitelně mluvil, tak jsem se ho snažila naučit, že kdyby se ztratil, tak musí říct, že má na náramku telefon na maminku. Kdoví, jestli by to ale zvládl, kdyby opravdu na věc došlo. Synek je naštěstí docela vzorný, to mladší dcera je větší kvítko, ta mi utíká schválně a ještě se tomu směje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová