Ztracený balíček zásilkovna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29.11.22 14:29

ztracený balíček zasilkovna

Ahoj, kupovala jsem přes Vinted bundu za docela velke penize od pána který měl hodně pozitivních recenzí a nemyslim si ze by byla chyba u nej ale spise u zasilkovny. Už od 23.11. mám stále v aplikace zasilkovna napsane “na podacim miste” a od te doby nic.. Mate nekdo podobne zkusenosti?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20858
29.11.22 14:33

Klasicky pošta nestíhá před vánoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
29.11.22 14:49

Co jsem ted objednavala, tak to trvalo Zasilkovne tyden, prevzeti- doruceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24613
29.11.22 14:51

Teď to trvá déle. Taky čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7909
29.11.22 14:55
@mispulinkaa píše:
Ahoj, kupovala jsem přes Vinted bundu za docela velke penize od pána který měl hodně pozitivních recenzí a nemyslim si ze by byla chyba u nej ale spise u zasilkovny. Už od 23.11. mám stále v aplikace zasilkovna napsane “na podacim miste” a od te doby nic.. Mate nekdo podobne zkusenosti?..

Co přesně tam máš napsáno? Je rozdíl, zda odesílatel jen předal data k balíčku a očekává se od něj jeho dodání, nebo jestli ho podal a zásilkovna balíček někam zašantročila. Jinak za mě z pohledu odesílatele zásilkovna rok od roku čím dál horší. Už přemýšlím, že ji nechám na e-shopech zrušit a nechám balíkovnu, která příjemně překvapila. Zásilkovna navíc potichu zrušila na internetu čísla na jednotlivá depa, takže už si člověk ani neobvolá, kde ten balíček vázne a na zákaznické lince není problém čekat půl hodiny a více v pořadí, aby nakonec stejně nepomohli. Obchodní zástupce pro firemní klientelu buď nebere telefon a nebo sám doporučí volat na klientskou linku, že on neví o nic víc. O neřešitelných reklamacích u zásilkovny úplně škoda mluvit. To u té české pošty je alespoň kam zajet podat reklamaci, u zásilkovny se v případě problémů najednou ocitnete ve vzduchoprázdnu, kde není s kým co pořádně řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3319
29.11.22 14:56

Stalo se mi to samé. Po týdnu jsem psala na zásilkovnu, proč se balíček nehýbe. Chtěli po mě popis zboží, případně fotku. Z balíčku se odlepil přepravní štítek a nevěděli kam to poslat, tak to skončilo v nějakym centrálnim skladu. Podle popisu balíček dohledali a poslali znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
29.11.22 15:04

Ano mě se to stalo, byla jsem odesílající, zavolala jsem na podací místo a balíček tam prostě zůstal zapomenutý neodeslaný. Ihned odeslali a dopadlo to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
29.11.22 15:32

@mispulinkaa jo, tak mě už taky zásilkovna doručuje přes týden, jedno depo, druhý depo, třetí depo… teď už to asi od pátku trčí na depu v mém městě a ne a ne se to pohnout směrem k výdejně :nevim:

ale jinak mám se Zásilkovnou zkušenosti dobrý. asi že už se zase blíží ty Vánoce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.22 15:39

@sagina Ja vždycky měla super zkušenost proto mě toto zaskočilo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
29.11.22 16:15

Já jsem během roku měla taky super zkušenosti. Nechávám si přes ně posílat co jde, protože mám výdejní místo nejblíž a je to u kamarádky. Ale poslední dobou je to strašné. Trvá to než jí to dojde. Poslední dva balíčky poškozené - jednou i obsah jednou naštěstí jen obal. Teď jsem posílala a přijímala balíček z balíkovny a tam to bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
30.11.22 05:53

Jdi na FB Zasilkovny. Rozklikni chat a proklikej se k živému člověku. Já takhle posílal balíček a trčel asi týden na třídícím depu. Požádal jsem o podporu přes FB, popsal jsem balíček, v jaké asi byl krabici, jak byl zabalen a balíček zůstal v depu protože se odlepila nálepka a nikdo nevěděl kam jej doručit. Zasilkovna teď přechází na robotizované třídící depa takže nebudeš asi jediná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
16.1.23 05:54

To je zvláštní já prodávám a kupuji přes vinted a balíček co dám na zásilkovnu má kupující druhý den k odběru totéž naopak vánoce nevánoce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
16.1.23 10:01
@Simdan píše:
To je zvláštní já prodávám a kupuji přes vinted a balíček co dám na zásilkovnu má kupující druhý den k odběru totéž naopak vánoce nevánoce :think:

mně ho nakonec ztratili. chápu, stane se. co mne ale nakrklo, že ač se všechno eviduje přes počítače, tak že mě nikdo nekontaktoval „heleďte se, váš balíček nám už tady týden visí na depu a nehne se, pojďme to řešit“, naopak, když jsem to chtěla řešit já, tak přímo na depo jsem kontakto nenašla a všude jinde narážela na automaty :zed: pak mě to tedy nakonec prdlo někam, kde jsem nechala vzkaz, o kterém jsem ale taky ani nevěděla, jestli se dostal k živému člověkovi, protože asi tři dny na něj nikdo nezareagoval, ani blbá automatická odpověď „přijali jsme váš podnět k řešení“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák