Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@pikola píše:
10 let starý co má na tachometru 185tis km? Ne
Nooo a jaké v takové cenové relaci???
@Anonymní píše:
Nooo a jaké v takové cenové relaci???
Do 200 tis? A jak moc s tím hodláš jezdit?
@pikola píše:
Do 200 tis? A jak moc s tím hodláš jezdit?
dost… prostě rodinné auto. A muž do práce. Jezdí asi 1000km měsíčně. A pak se jezdí výlety, dovolené…
Záleží na tom, kde to auto jezdilo. Pokud to má naježděný po dálnicích, tak klidně. Je to nafťák, ten má hodně dlouhou životnost a nejspíš ještě jednou tolik najezdí. Ale rozhodně bych se poradila v autorizovaným servisu na fordy. Tam ti řeknou, jakou mají s tímhle motorem zkušenost a jak moc je opravují.
Stačí vidět tu webovou adresu a už je zbytečné klikat na odkaz. Nebrat.
@Janli píše:
Záleží na tom, kde to auto jezdilo. Pokud to má naježděný po dálnicích, tak klidně. Je to nafťák, ten má hodně dlouhou životnost a nejspíš ještě jednou tolik najezdí. Ale rozhodně bych se poradila v autorizovaným servisu na fordy. Tam ti řeknou, jakou mají s tímhle motorem zkušenost a jak moc je opravují.
To máme zjištěné že tento motor je ok. Zajímali mě nějaké osobní zkušenosti… je to těžké vybírat auta…nebaví mě to…
@Elnc píše:
my už auto z autoesa měli…neměli jsme problém. Kde jinde kupovat a jak??? Od soukromníka se bojím… jen tak od někoho na inzerát…
@Elnc píše:
myslíš autoesa, že je špatný prodejce? celé mé široké okolí má názor, že nejhorší autobazar jsou aaaáčka, podvodné, předražené, špatně řešící reklamace,
tak kde by jsi teda koupil jetý auťák?
jinak mně přijde to konkrétní auto trochu předražené, ale nezdá se mi špatné - nejsem ovšem žádný odborník na auta,
jetého forda mám a příští auto bude zase ojetý ford
@Anonymní píše:
To máme zjištěné že tento motor je ok. Zajímali mě nějaké osobní zkušenosti… je to těžké vybírat auta…nebaví mě to…
U nafty klidně koupím za slušnou cenu auto, co má najeto 180 tisíc. Samozřejmě musíš počítat, že bude potřeba udělat rozvody + čidlo, olej, asi i tlumiče…. Ale životnost toho motoru je dlouhá, není to benzín. Jestli bych koupila konkrétně tohle auto, to ti neřeknu, to bych ho nejdřív nechala protáhnout servisem.
@Anonymní píše:
my už auto z autoesa měli…neměli jsme problém. Kde jinde kupovat a jak??? Od soukromníka se bojím… jen tak od někoho na inzerát…
no právě - kde jinde kupovat,
já bych se od soukromníka také bála, že to bude neprověřený vrak
@stinga píše:
myslíš autoesa, že je špatný prodejce? celé mé široké okolí má názor, že nejhorší autobazar jsou aaaáčka, podvodné, předražené, špatně řešící reklamace,
tak kde by jsi teda koupil jetý auťák?
jinak mně přijde to konkrétní auto trochu předražené, ale nezdá se mi špatné - nejsem ovšem žádný odborník na auta,
jetého forda mám a příští auto bude zase ojetý ford
Projeli jsme si i cebiu… vše sedí a je to ok. Taky mě zajímá kde tedy koupit auto?
Nejlépe na doporučení někoho, kdo má dobrou zkušenost s nějakým autobazarem nebo i od toho soukromníka, případně občas lze i v některém autoservisu natrefit na dobrou koupi. Ale velké autobazary typu AAA a ESA, to je prostě průser. Tyto bazary jsou tak „úspěšné“ jenom proto, že většinu prodejů mají na splátky, tj. kdo nemá prachy a něco nutně potřebuje, tomu strčí všechno.
@Elnc píše:
Nejlépe na doporučení někoho, kdo má dobrou zkušenost s nějakým autobazarem nebo i od toho soukromníka, případně občas lze i v některém autoservisu natrefit na dobrou koupi. Ale velké autobazary typu AAA a ESA, to je prostě průser. Tyto bazary jsou tak „úspěšné“ jenom proto, že většinu prodejů mají na splátky, tj. kdo nemá prachy a něco nutně potřebuje, tomu strčí všechno.
Nikdo v okolí nemá žádnou zkušenost z žádným autobazarem… nemám žádné kontakty… od soukromníka jen tak někde na bazos.cz nebo sauto.cz se bojím…co jak bude průser potom… jak reklamace? Nikdo v okolí nic neprodává…
https://www.autoesa.cz/…ta/785264400?…
Viz. nadpis…