Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Maminky třeba budete vědět víc než já…V neděli jsme se vraceli z dovolené a synovi vypadl z kapsy v autobuse mobil. Bohužel nám to řekl až jsme vystoupili z autobusu a ten jel dál, mobil jsme ihned prozvonovali, párkrát zazvonil, poté se vybil. Řešili jsme to na autobusové dopravě, poté i na policii,2 roky nazpět jsme přes policii už mobil našli, byl to levný mobil, tenhle ztracený je My Phone Prime, bohužel jsou na něm veškeré fotky + videa z dovolené, byla to naše první dovolená, jen si na to vzpomenu, brečím…nevím na koho se ještě obrátit, abych telefon dopátrala, zkoušela jsem i psát sms, je to dual telefon a na jednu sim kartu byla zpráva doručena, nemáte někoho známého kdo se v tomto vyzná…Budu moc vděčná za jakoukoli radu.
![]()
Příspěvek upraven 05.08.17 v 20:35
Telefon je vypnutý, syn vyhledal na googlu kdy s ním naposled pracoval /hrál hry ve vlaku/.
Jakmile je telefon vypnutý nelze ho lokalizovat. Čas poslední aktivity vám asi nepomůže a lokalitu posledního výskytu znáte. A pokud ho někdo zapne, tak ma policie šanci ho najít podle IMEI, ale lokalita je pouze přibližná a je to +-několik km. Což vám například na sídlišti s množstvím paneláku nebude k ničemu. @toma0105
@toma0105 píše:
Maminky třeba budete vědět víc než já…V neděli jsme se vraceli z dovolené a synovi vypadl z kapsy v autobuse mobil. Bohužel nám to řekl až jsme vystoupili z autobusu a ten jel dál, mobil jsme ihned prozvonovali, párkrát zazvonil, poté se vybil. Řešili jsme to na autobusové dopravě, poté i na policii,2 roky nazpět jsme přes policii už mobil našli, byl to levný mobil, tenhle ztracený je My Phone Prime, bohužel jsou na něm veškeré fotky + videa z dovolené, byla to naše první dovolená, jen si na to vzpomenu, brečím…nevím na koho se ještě obrátit, abych telefon dopátrala, zkoušela jsem i psát sms, je to dual telefon a na jednu sim kartu byla zpráva doručena, nemáte někoho známého kdo se v tomto vyzná…Budu moc vděčná za jakoukoli radu.![]()
![]()
Příspěvek upraven 05.08.17 v 20:35
@toma0105 A neukládali se vám ty fotky atd na google automaticky. Zkoušeli jste se přihlásit přes pc? Třeba není ještě nic ztraceno a vy ty fotky máte zálohovány na googlu.
Syn se na google přihlásil, tam se mu pouze ukázalo, kdy mobil použil naposled, jinak já laik, ale poptám se synka ![]()
Mobil se ztratil 30.7. a 31.7.jsem poslala ještě sms, ta přišla na sim kartu s předplacenými daty, ukazuje se jako přijatá, takže mobil zřejmě někdo zapnul.