Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Přítel se bojí pořídit si štěně k malému dítěti tak prý možná někdy později a já pořád čekám na zázrak
A ted by mi přišlo pořízení nového psa nefér vůči starému
![]()
Ten pocit, že je to nefér, mi naštěstí odpadl, když jsem věděla, že předchozí pejsek nepřežil. Přeji ti z celého srdce, aby se vrátil - aby se stal zázrak, jako u těch ostatních, co psali.
@Andýsek92 píše:
Přítel se bojí pořídit si štěně k malému dítěti tak prý možná někdy později a já pořád čekám na zázrakA ted by mi přišlo pořízení nového psa nefér vůči starému
![]()
@Mishka85 píše:
Ten pocit, že je to nefér, mi naštěstí odpadl, když jsem věděla, že předchozí pejsek nepřežil. Přeji ti z celého srdce, aby se vrátil - aby se stal zázrak, jako u těch ostatních, co psali.
Děkuju ![]()
Dobrý den. Měli sme NO ale museli sme ho dát pryč. Mysleli sme, že bude v bezpečí u tchýně, ale omyl. 1.ledna 2012 záhadně utekl a já ho stále hledám na internetu a pod. Stali se zázraky ale je jich málo. Stále truchlím ale už skoro nedoufám. Byla chyba ho dát pryč ale teď už se můžu jen smířit. Přeji mnoho sil a trpělivosti. S pozdravem V.
Já snad už ani nedoufám. Debata o něm mě stále bolí, nedávno jsem našla letáky které jsme nerozdali. Jestli někde je, tak doufám, že v pořádku.
Andýsku, koukám, že diskuze je už dost stará a psa stále nemáte… psala, jsi, že šlo o černého kokra, ke všemu ostříhaného, tohle v současnosti není módní plemeno, jak se mohlo stát, že,, najednou,, zmizel? Pokud někdy budete pořizovat dalšího, investuj do čipu s GPS a pojisti si psa proti krádeži, kdyby ho někdo ukradl a nahlásila jsi to, pes se ti za několik hodin vrátí, samotný čip je o ničem, tak držím palce, ať to brzy přebolí…
@Andýsek92 píše:
Já snad už ani nedoufám. Debata o něm mě stále bolí, nedávno jsem našla letáky které jsme nerozdali. Jestli někde je, tak doufám, že v pořádku.
já bych ještě hledala, kamarádka našla psa po dlouhé době v útulku, kam několikrát volala a pes tam byl hned druhý den po ztrátě!!!byla to náhoda jako prase, ne každý útulek je úplně čestný a psa jí několikrát zapřeli!!takže to zkoušet znovu a znovu..nakonec jí volala jedna dobrovolnice, že ten pes tam je…
pokud chcete, hodně se pohybuju mezi útulky, se spoustou komunikuji, znám lidi, co řeší psy..
pokud mi pošlete letáček meilem nebo na FB, tak ho rozešlu mezi známé…
můj email je hlozi@seznam.cz
Příspěvek upraven 10.10.12 v 08:52
Do čipu určitě investujeme. Jen mě mrzí, že je pozdě :-/
@hlozi poslala jsem email. Moc moc moc děkuji
@Andýsek92 Tak už to běží facebookem - tim okolo útulků…V útulku Lazec z Příbrami byl donedávna černý am. kokršpaněl, ale ten byl asi starší a měl jen jedno očíčko…
http://www.facebook.com/photo.php?…
Budu moc držet palce, denně mi projde facebookem cca stovka psů, tak třeba…
Ale pokud si ho někdo třeba nechal, tak se na to nikdy nepřijde, bohužel…:-(
@hlozi já ani nevim jak ti poděkovat
pejsek z fb co jsi mi poslala je úplně přesný. Jenže mi jsme svého neviděli už 10 měsíců tak mi možná přijde přesný každý. Ještě jsem fotku poslala příteli. Byla by možnost kdyžtak se na něj podívat i když už ho má jiná majitelka? Včera se nám ozvala jedna pani co si myslí, že našeho pejska viděla v pořadu chcete mě, tak se pokusím to zpětně dohledat.
Tak ted jsem zjistila, že pejsek co jsi mi poslala je ten z chcete mě. Ještě počkám, co mi na to řekne přítel.
Tak ted jsem zjistila, že pejsek co jsi mi poslala je ten z chcete mě. Ještě počkám, co mi na to řekne přítel.
Tak přítel mi ted napsal, že je to přesně on. Mě se úplně klepou ruce a nevim co mám dělat ![]()
@hlozi Tak přítel volal do útulku. Tam si myslí, že čip neměl a hlavně nám řekli, že majitelka nám ho nedá, že je z něj nadšená
ale co když je to náš pes? ![]()
@Andýsek92 Ahoj, tak hlavně musíte zjistit, jak je to s tím čipem. Je divné, že si tím v útulku nejsou jisti. Vždyť to by asi mělo být první, co zkontrolují, zda pes má čip
.
My máme hafíka z útulku a v té smlouvě je uvedeno, že kdyby se do roka od předání psa nám, ozval původní majitel, tak mu ho musíme vrátit. Nevím, jestli to vyplývá z nějakého zákona, ale myslím si, že to nějak můsí být ošetřeno v té předávací smlouvě. A psala jsi, že je to deset měsíců, tak snad nějaká šance je. Držím moc palce, aby se k vám pejsek vrátil ![]()