Ztracený pes - utěšení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
561
10.10.12 21:27

@Andýsek92 já prostě věřím tomu, že majitel svého psa pozná na první pohled! a pokud jste si na první otevření toho odkazu řekli, že je to on, tak já věřím, že to on je..Neměl nějaé poznávací znamení, jizvu, cokoli???
a ano, dělám tohle ve volném čase…a popravdě, někdy se mi s tím chce seknout…když vidím tu beznaděj, jako v tomhle případě nebo když se psa zachránit nepodaří…to je pak hrozná rána…
pokud by jste nám občas chtěla pomoci, přidám si vás do přátel na FB, můžu??ono pomůže i sdílení pejsků :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
10.10.12 21:48

Tady se beznaděj stala nadějí :-) a my toho nenecháme dokud mě někdo nepřesvědčí, že to on opravdu neni. Poznávací znamení nemá :,( ale ještě se zeptáme tý veterinářky. Třeba jí napadne jak si to ověřit. Myslíte, že by nám pomohla i s těma testama DNA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
10.10.12 21:54

@hlozi podívejte se mi na fb do alba zvířátka na toho černého psa s černou kočkou. Ten černý pes je ostříháný Andy. Když ho porovnáte s tim Montym… Je to prostě on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
10.10.12 22:33

@Andýsek92 :think: :think: Mě bylo řečeno veterinářem (můj pes je čipovaný v USA) že čip se může zatoulat. Je možný, že ho prostě jenom nenašli?? Může ho mít někde na straně :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
10.10.12 23:51

@girlie sage prý mu zkoušela jen krk a plece. takže je možné, že je někde jinde. to mě mrzí, že jsem to nevěděla včera. bych si vydupala, že když už tam jsme tak to chci pořádně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
11.10.12 10:05

S těmi testy DNA nevím, nevím totiž, co by laboratoř chtěla jako vzorek..Pokud krev vašeho pejska a krev matky/otce, tak by to byl asi průšvih…
Ale pokud by jste doma našli nějaký chlupy (třeba v kartáči), tak pak by se to asi porovnat dalo, podle chlupů Montyho.
našla jsem třeba toto: http://www.dnatest.cz/…cz_order.asp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
11.10.12 10:23

@hlozi Máme chlupy Andyho. Na tuhle stránku jsem už psala a pro malý zájem zvířecí testy nedělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.12.13 12:51

ZTRACENY PES AKTUALNE - prosim pomozte

AKUTNI - v Praze Letnany se dnes ztratila fenka ruskeho toy teriera, ktera vypada jako mala listicka…je rezava, vazi 3 kg, jmenuje se Sara…kdybyste ji nekdo videli, ci nasli, volejte prosim 773575989 nebo piste sem. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.12.13 13:07

@Andýsek92 Jak to s Andym dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
13.12.13 14:25

@PetiteFillette Nijak… Když se prostě nenašel čip, měli jsme smůlu. Ale ted se má u nových lidí dobře. Jestli je to on. Žádný jiný podobný už nikdy nikde nebyl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.12.13 15:42

To je škoda.. Já jsem to tady loni četla a doufala jsem, že jste si ho nakonec mohli odvést domů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný