Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Andýsek92 já prostě věřím tomu, že majitel svého psa pozná na první pohled! a pokud jste si na první otevření toho odkazu řekli, že je to on, tak já věřím, že to on je..Neměl nějaé poznávací znamení, jizvu, cokoli???
a ano, dělám tohle ve volném čase…a popravdě, někdy se mi s tím chce seknout…když vidím tu beznaděj, jako v tomhle případě nebo když se psa zachránit nepodaří…to je pak hrozná rána…
pokud by jste nám občas chtěla pomoci, přidám si vás do přátel na FB, můžu??ono pomůže i sdílení pejsků ![]()
Tady se beznaděj stala nadějí
a my toho nenecháme dokud mě někdo nepřesvědčí, že to on opravdu neni. Poznávací znamení nemá
ale ještě se zeptáme tý veterinářky. Třeba jí napadne jak si to ověřit. Myslíte, že by nám pomohla i s těma testama DNA?
@hlozi podívejte se mi na fb do alba zvířátka na toho černého psa s černou kočkou. Ten černý pes je ostříháný Andy. Když ho porovnáte s tim Montym… Je to prostě on.
@Andýsek92
Mě bylo řečeno veterinářem (můj pes je čipovaný v USA) že čip se může zatoulat. Je možný, že ho prostě jenom nenašli?? Může ho mít někde na straně
![]()
@girlie sage prý mu zkoušela jen krk a plece. takže je možné, že je někde jinde. to mě mrzí, že jsem to nevěděla včera. bych si vydupala, že když už tam jsme tak to chci pořádně…
S těmi testy DNA nevím, nevím totiž, co by laboratoř chtěla jako vzorek..Pokud krev vašeho pejska a krev matky/otce, tak by to byl asi průšvih…
Ale pokud by jste doma našli nějaký chlupy (třeba v kartáči), tak pak by se to asi porovnat dalo, podle chlupů Montyho.
našla jsem třeba toto: http://www.dnatest.cz/…cz_order.asp
@hlozi Máme chlupy Andyho. Na tuhle stránku jsem už psala a pro malý zájem zvířecí testy nedělají
AKUTNI - v Praze Letnany se dnes ztratila fenka ruskeho toy teriera, ktera vypada jako mala listicka…je rezava, vazi 3 kg, jmenuje se Sara…kdybyste ji nekdo videli, ci nasli, volejte prosim 773575989 nebo piste sem. Dekuji
@PetiteFillette Nijak… Když se prostě nenašel čip, měli jsme smůlu. Ale ted se má u nových lidí dobře. Jestli je to on. Žádný jiný podobný už nikdy nikde nebyl ![]()
To je škoda.. Já jsem to tady loni četla a doufala jsem, že jste si ho nakonec mohli odvést domů..