Ztracený pes - utěšení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
712
8.10.12 08:55

@Bublana pani si ho vyzvedla teprve asi 29. nebo kdy. Ono je víc čipů a ne všechny čtečky ty čipy přečtou. Já bych si tak strašně přálá, aby to byl on a byl s náma doma :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.12 09:05

Tak si to zjistěte, jak je to ošetřené v té smlouvě. Kdyby nebylo, tak bych té paní prostě vysvětlila co a jak. Sice může být z pejska nadšená, ale třeba neví, že po pejskovi někdo truchlí, pořád ho hledá a prostě by vám ho vrátila i tak. Neházej flintu do žita, určitě to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
8.10.12 09:36

@Bublana ted se snažíme ze všech sil zjistit co a jak. Třeba nakonec zjistíme, že to on neni, ale dokud ho neuvidim, nevzdám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
8.10.12 11:42
@Andýsek92 píše:
@hlozi Tak přítel volal do útulku. Tam si myslí, že čip neměl a hlavně nám řekli, že majitelka nám ho nedá, že je z něj nadšená :,( :,( :,( ale co když je to náš pes? :,(

Já když jsem si brala psa z útulku, bylo mi řečeno, že do roka kdyby se přihlásil původní majitel, musím mu psa vrátit. Naopak já mohu požadovat zaplacení všech výdajů se psem spojených, veterinář, jídlo apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
8.10.12 11:47

@Andýsek92 ahoj vzhledem k tomu že jsem milovnice zvířat tak vím jak ti je a přeji ti aby to byl on a měli jste ho zase co nejdříve zpátky u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
8.10.12 12:05

@boball v tomhle útulku je to prý stejné, jen je na to půl roku. Jen si zjistit adresu té pani. nám v útulku tvrdí, že to určitě ten náš neni :nevim:
@cukratko33 děkuji :hug: ještě mít možnost si ověřit, že to náš neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
8.10.12 12:09

@Andýsek92 a v tom útulku tam ti asi nějakej kontakt nedají na tu paní že? že by jste se s ní zkontaktovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
8.10.12 12:28
@Andýsek92 píše:
@boball v tomhle útulku je to prý stejné, jen je na to půl roku. Jen si zjistit adresu té pani. nám v útulku tvrdí, že to určitě ten náš neni :nevim:
@cukratko33 děkuji :hug: ještě mít možnost si ověřit, že to náš neni…

Adresu, ti nechtějí dát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. Andýsek92
8.10.12 16:42

Pořád mi tvrdí, že to prostě náš pe neni a basta :cert: Ještě jednou jim napíšu a pak to budeme muset řešit osobně. Našeho psa se jen tak nevzdáme. Třab to on opravdu neni, ale naděje umírá poslední.

• Citovat
  • Upravit
561
10.10.12 08:12

@Andýsek92 Neděkujte mi, ještě není vyhráno! Pokud by to byl opravdu váš pejsek, tak by vám ho vrátit měli, ale mohou po vás chtít uhradit veškeré náklady, které s ním za tu dobu měli…
Kontaktovala bych je znovu a znovu, dokud by mi nedali kontakt na novou majitelku - pokud by tam nechtěli učinit, napište mi, klidně je rozmáznu na FB, jako tohle si nemůžou dovolit…Trvala bych na tom, že se psem dojdou k veterináři spolu se mnou a zkontroluje se čip..Nechápu, jak si útulek nemůže být jistý???
Každopádně, doufám, že to váš pejsek je a že se vám ho podaří získat zpět ;)
I když je to už teď pejsek handikepovaný, tak věřím, že ho natolik milujete, že by jste to spolu zvládli.
Určitě mě informujte o vývoji situace!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
10.10.12 08:19

Tak včera jsme dojeli do útulku. Pani byla strašně nepříjemná, nejdřív přítele odbývala tím, že to prostě náš pes neni, pak mu vyčítala, že jestli je to náš pes tak je to naše vina jak dopadl, podezírala ho, že už mi jsme ho týrali a nakonec mu řekla, že je to od nás vůči nové majitelce nefér. Nakonec jsme se s novou majitelkou spojili, dojeli tam. Sjeli s přítelem na veterinu a veterinářka řekla, že čip nemá :,( ten pes si je ale tak strašně podobný! I chováním… Ale ten čip… Už nevim co mám dělat, pořád mám pocit, že nedělám dost proto, abych ho našla. A ještě do toho tenhle pejsek, který vypadá úplně stejně, ale nemá čip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
10.10.12 08:24

@Andýsek92 to je mi líto :( Doufala jsem že už to vážně by mohl být on :hug:
Že neděláš nic tak to není však jste proto udělali už dost ale někdy to nejde ikdyž bych člověk chtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
10.10.12 08:27

@Andýsek92 Od kdy ho v tom útulku měli a jak se tam dostal? Řekli vám to? Zdá se mi to celý nějaký divný…Projížděl ho veterinář čtečkou všude? Čipy můžou cestovat..
Ach jo…To mě moc mrzí, že jsem vám dala takovou naději a nakonec to nebude on…
A jak na vás reagoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
10.10.12 08:39

Zkusím se rozepsat. Náš pes se ztratil 4. prosince ze zamčené zahrady ve které žil 8 let a nikdy neutekl. Ted by mu bylo 9,5let. Monty (ten nalezený) se dostal do útulku před půl rokem. Měli ho nějací příbramský romové, kteří ho týrali. Psovi vykopli oko, měl neléčené záněty v uších kvůli kterým neslyší a byl strašně vychrtlý. To ještě včera na něm byli cítit kosti i když je v dobré péči. Nedaleko těch romů se někdo přistěhoval, viděl jak pejsek trpí a tak ho pomohl ukráct a dovedl ho do útulku. Tam udělali nákladnu operaci, aby si ho ti romové nemohli vykoupit zpátky. Veterinář odhaduje stáří psa na deset let.
Pani se včera také obhajovala, že to nemůže být náš pes, že to byl pes těch romů, ale přece by pes nepřežil v takovýhle podmínkách deset let. Navíc v našem městě se kradou psi, většinou je kradou fetky, aby měli na drogy.
Veterinářka prý čtečkou projížděla na více místech, ale mě to stejně hlodá. Já vám sem dám fotky at vidítě porovnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
10.10.12 08:43
@Andýsek92 píše:
Zkusím se rozepsat. Náš pes se ztratil 4. prosince ze zamčené zahrady ve které žil 8 let a nikdy neutekl. Ted by mu bylo 9,5let. Monty (ten nalezený) se dostal do útulku před půl rokem. Měli ho nějací příbramský romové, kteří ho týrali. Psovi vykopli oko, měl neléčené záněty v uších kvůli kterým neslyší a byl strašně vychrtlý. To ještě včera na něm byli cítit kosti i když je v dobré péči. Nedaleko těch romů se někdo přistěhoval, viděl jak pejsek trpí a tak ho pomohl ukráct a dovedl ho do útulku. Tam udělali nákladnu operaci, aby si ho ti romové nemohli vykoupit zpátky. Veterinář odhaduje stáří psa na deset let.
Pani se včera také obhajovala, že to nemůže být náš pes, že to byl pes těch romů, ale přece by pes nepřežil v takovýhle podmínkách deset let. Navíc v našem městě se kradou psi, většinou je kradou fetky, aby měli na drogy.
Veterinářka prý čtečkou projížděla na více místech, ale mě to stejně hlodá. Já vám sem dám fotky at vidítě porovnání.
0Ale ten pes, by vás přece musel poznat.Jak už jsem psala, objevila jsem známému psa, fenu v útulku po delší době a hned se navzájem poznali. Čip to tedy potvrdil :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný