Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Je to zvláštní, ale v mém okolí 5 holek ztrácí v těchto dnech mateřské mléko, včetně mě. Prvně jsem si myslela, že je to záležitost jen Ostravy, ale ono to tak asi nevypadá. Docela by mě zajímalo, jestli některá z vás má taky mateřské mléko na ústupu. Aby totiž tolik holek najednou ve stený týden přišlo o mléko,bez ohledu na věk dítěte, to mi nepřijde jako náhoda.
![]()
vodaziva píše:
Je to zvláštní, ale v mém okolí 5 holek ztrácí v těchto dnech mateřské mléko, včetně mě. Prvně jsem si myslela, že je to záležitost jen Ostravy, ale ono to tak asi nevypadá. Docela by mě zajímalo, jestli některá z vás má taky mateřské mléko na ústupu. Aby totiž tolik holek najednou ve stený týden přišlo o mléko,bez ohledu na věk dítěte, to mi nepřijde jako náhoda.![]()
trošku scifi-ne? ![]()
Já o mlíko bojuji už skoro 3 měsíce, ale asi to nebude tím, že jsem z Ov:-))
No to určitě, ale bohužel nedokážu najít logické vysvětlení. Mám ve svém okolí tři kojící kamarádky a všechny přicházejí o mléko. A přitom ho měly opravdu hodně.
Anonymní píše:
Já o mlíko bojuji už skoro 3 měsíce, ale asi to nebude tím, že jsem z Ov:-))
Díky za vstup ![]()
U mě se jedná o to, že malá nechce tahat, je strašný lenoch po tatínkovi:-)
rorozulka píše:
Dnesuplnek–od nedele to bude zase lepsi
Myslíš že luna má na to vliv? Dcera už je skoro úplně na UM, nemám ji absolutně čím kojit
den za dnem to je horší a horší, takže pochybuji, že bych se od neděle zase rozkojila ![]()
u me to tak funguje, mam mleka akorat, ale tyden pred uplnkem vetsinou vecer musim dokrmovat um, vecer byvam total sucha a nedky i pres den ![]()
rorozulka píše:
u me to tak funguje, mam mleka akorat, ale tyden pred uplnkem vetsinou vecer musim dokrmovat um, vecer byvam total sucha a nedky i pres den
No tak konecne nejake rozumne vysvetleni, to me vubec nenapadlo
a prosim te od kdy tenhle ubytek pozorujes, hned od prvniho mesice nebo ti to zacalo pozdeji, napr. od 3. mesice ditete
ja ti to nereknu presne, ale dva posledni mesice je to poznat hooodne, protoze dcerka je podstatne vetsi
tak na mě asi žádné temné síly nepůsobí, protože ze mě mlíko přímo pryští! Stačí pořádně natáhnout ![]()
rorozulka píše:
ja ti to nereknu presne, ale dva posledni mesice je to poznat hooodne, protoze dcerka je podstatne vetsi
Hmm, tak to by mozna odpovidalo, opravdu moc diky za reakci
![]()
Jarka K píše:
tak na mě asi žádné temné síly nepůsobí, protože ze mě mlíko přímo pryští! Stačí pořádně natáhnout
Tak to ti gratuluji, to mas vyhrano
![]()