Ztrácíte taky mateřské mléko?

9918
13.8.11 09:59

Ztrácíte taky mateřské mléko??

Je to zvláštní, ale v mém okolí 5 holek ztrácí v těchto dnech mateřské mléko, včetně mě. Prvně jsem si myslela, že je to záležitost jen Ostravy, ale ono to tak asi nevypadá. Docela by mě zajímalo, jestli některá z vás má taky mateřské mléko na ústupu. Aby totiž tolik holek najednou ve stený týden přišlo o mléko,bez ohledu na věk dítěte, to mi nepřijde jako náhoda. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.8.11 10:11
vodaziva píše:
Je to zvláštní, ale v mém okolí 5 holek ztrácí v těchto dnech mateřské mléko, včetně mě. Prvně jsem si myslela, že je to záležitost jen Ostravy, ale ono to tak asi nevypadá. Docela by mě zajímalo, jestli některá z vás má taky mateřské mléko na ústupu. Aby totiž tolik holek najednou ve stený týden přišlo o mléko,bez ohledu na věk dítěte, to mi nepřijde jako náhoda. :think: :think:

trošku scifi-ne? :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.11 10:13

Já o mlíko bojuji už skoro 3 měsíce, ale asi to nebude tím, že jsem z Ov:-))

• Citovat
  • Upravit
9918
13.8.11 10:14

No to určitě, ale bohužel nedokážu najít logické vysvětlení. Mám ve svém okolí tři kojící kamarádky a všechny přicházejí o mléko. A přitom ho měly opravdu hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
13.8.11 10:15
Anonymní píše:

Díky za vstup :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
13.8.11 10:16

Dnes :palec: uplnek–od nedele to bude zase lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.11 10:19
Anonymní píše:

U mě se jedná o to, že malá nechce tahat, je strašný lenoch po tatínkovi:-)

• Citovat
  • Upravit
9918
13.8.11 10:19
rorozulka píše:
Dnes :palec: uplnek–od nedele to bude zase lepsi

Myslíš že luna má na to vliv? Dcera už je skoro úplně na UM, nemám ji absolutně čím kojit :-( den za dnem to je horší a horší, takže pochybuji, že bych se od neděle zase rozkojila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
13.8.11 10:23

u me to tak funguje, mam mleka akorat, ale tyden pred uplnkem vetsinou vecer musim dokrmovat um, vecer byvam total sucha a nedky i pres den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
13.8.11 10:25
rorozulka píše:
u me to tak funguje, mam mleka akorat, ale tyden pred uplnkem vetsinou vecer musim dokrmovat um, vecer byvam total sucha a nedky i pres den :nevim:

No tak konecne nejake rozumne vysvetleni, to me vubec nenapadlo :kytka: a prosim te od kdy tenhle ubytek pozorujes, hned od prvniho mesice nebo ti to zacalo pozdeji, napr. od 3. mesice ditete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
13.8.11 10:28

ja ti to nereknu presne, ale dva posledni mesice je to poznat hooodne, protoze dcerka je podstatne vetsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
13.8.11 10:35

tak na mě asi žádné temné síly nepůsobí, protože ze mě mlíko přímo pryští! Stačí pořádně natáhnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
13.8.11 10:36
rorozulka píše:
ja ti to nereknu presne, ale dva posledni mesice je to poznat hooodne, protoze dcerka je podstatne vetsi

Hmm, tak to by mozna odpovidalo, opravdu moc diky za reakci :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
13.8.11 10:36
Jarka K píše:
tak na mě asi žádné temné síly nepůsobí, protože ze mě mlíko přímo pryští! Stačí pořádně natáhnout :mrgreen:

Tak to ti gratuluji, to mas vyhrano :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
13.8.11 11:44

já odtříkávám a mě teda taky pokleslo. už druhý den. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...