Ztrácíte taky mateřské mléko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10937
16.8.11 10:00

Já kojila první dítko od půl roku do 13měsíců jen na jednom a nějak, že by bylo vytahané víc jak druhé teda nepozoruji. :think:
Jinak gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
16.8.11 20:48

no taky pozoruju, že poslední dobou je míň mlíka, ještě minulý týden to bylo v pohodě, malý jedl po třech hodinách i v noci, ale teď se budí v noci po dvou hodinách, přes den už má po hodině hlad a vůbec nespí. A taky se krmí půl hodiny na každé kojení. Už začínám uvažovat, že rozbalím na noc Sunar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
17.8.11 14:07

Bohuzel uplnek uz skoncil. Ja jsem si taky optimisticky rikala, ze to uplnek opravdu ovlivnil a pak uz bude hej, ale holky, nezvladla jsem to. Odstrikala jsem jen tech 50ml a pak uz vubec nic a mala taky nic nevytahla, takze se vztekala, plakala, ja ji porad prikladala, skoro kazdou hodinu, pila kojo caj, caro, vodu, ale fakt bez vysledku, teda s jednim jo, mala byla urvana a nestastna, ten jeji pohled v ocich „mami mam hlad, dej mi najist“, fakt na tohle nemam nervy a zaludek :zed: :nevim: :nevim: Takze jsme plne na UM, nic se mi tam netvori. Zadny stastny konec se nekona :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
17.8.11 14:21

Počkej já myslela, že jste se rozkojili??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
17.8.11 14:24

Nee, ja kojila proste jen v noci nejake zbytky, ale i tak doplnovala UM no a v pondeli jsem najednou odstrikala 50ml a jeste malou nakojila, tak jsem se po tomhle snazila rozkojit, ale to byl asi posledni zavan mleka, pak uz neprislo nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
17.8.11 14:44

Tak to mě mrzí, že se nepovedlo.
Já mám ted antibiotika tak uvažuji o tom, zda nepřestanu kojit (odstříkávat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
knopi
17.8.11 15:36
vodaziva píše:
Bohuzel uplnek uz skoncil. Ja jsem si taky optimisticky rikala, ze to uplnek opravdu ovlivnil a pak uz bude hej, ale holky, nezvladla jsem to. Odstrikala jsem jen tech 50ml a pak uz vubec nic a mala taky nic nevytahla, takze se vztekala, plakala, ja ji porad prikladala, skoro kazdou hodinu, pila kojo caj, caro, vodu, ale fakt bez vysledku, teda s jednim jo, mala byla urvana a nestastna, ten jeji pohled v ocich „mami mam hlad, dej mi najist“, fakt na tohle nemam nervy a zaludek :zed: :nevim: :nevim: Takze jsme plne na UM, nic se mi tam netvori. Zadny stastny konec se nekona :roll:

Vodo nesmutni, snažila ses co to dalo, každá trocha mléka od tebe má smysl. Užívej si miminka, tohle nic nemění na tom, že jsi skvělá máma! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9918
17.8.11 22:42
knopi píše:
Vodo nesmutni, snažila ses co to dalo, každá trocha mléka od tebe má smysl. Užívej si miminka, tohle nic nemění na tom, že jsi skvělá máma! :kytka:

Diky moc :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
17.8.11 22:43
EvaG píše:
Tak to mě mrzí, že se nepovedlo.
Já mám ted antibiotika tak uvažuji o tom, zda nepřestanu kojit (odstříkávat).

Evi a nedali ti antibiotika, ktera jsou pri kojeni vhodna? To by pak nemelo mit nejaky vliv na miminko, ne? :think: :think: Ale ty se taky trapis s tim mlickem od zacatku, ti teda povim, uz tak jsi toho zvladla vic nez kdejaka maminka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
18.8.11 10:18

Ano dostala jsem antibiotika při kojení, akorát už když to vezmu od začátku těhotenství a ted tak jsou to moje pátý antibiotika.
Já už jen odstříkávám a dokud bude mlíčko tak odtříkávat budu. Děkuji za podporu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
22.8.11 12:32

ahoj, už 2 týdny přicházím o mléko, mám ho čím dál míň :cry: , ale z Ov nejsem :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová