Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Já kojila první dítko od půl roku do 13měsíců jen na jednom a nějak, že by bylo vytahané víc jak druhé teda nepozoruji. ![]()
Jinak gratuluji.
no taky pozoruju, že poslední dobou je míň mlíka, ještě minulý týden to bylo v pohodě, malý jedl po třech hodinách i v noci, ale teď se budí v noci po dvou hodinách, přes den už má po hodině hlad a vůbec nespí. A taky se krmí půl hodiny na každé kojení. Už začínám uvažovat, že rozbalím na noc Sunar
Bohuzel uplnek uz skoncil. Ja jsem si taky optimisticky rikala, ze to uplnek opravdu ovlivnil a pak uz bude hej, ale holky, nezvladla jsem to. Odstrikala jsem jen tech 50ml a pak uz vubec nic a mala taky nic nevytahla, takze se vztekala, plakala, ja ji porad prikladala, skoro kazdou hodinu, pila kojo caj, caro, vodu, ale fakt bez vysledku, teda s jednim jo, mala byla urvana a nestastna, ten jeji pohled v ocich „mami mam hlad, dej mi najist“, fakt na tohle nemam nervy a zaludek
Takze jsme plne na UM, nic se mi tam netvori. Zadny stastny konec se nekona ![]()
Nee, ja kojila proste jen v noci nejake zbytky, ale i tak doplnovala UM no a v pondeli jsem najednou odstrikala 50ml a jeste malou nakojila, tak jsem se po tomhle snazila rozkojit, ale to byl asi posledni zavan mleka, pak uz neprislo nic ![]()
Tak to mě mrzí, že se nepovedlo.
Já mám ted antibiotika tak uvažuji o tom, zda nepřestanu kojit (odstříkávat).
vodaziva píše:
Bohuzel uplnek uz skoncil. Ja jsem si taky optimisticky rikala, ze to uplnek opravdu ovlivnil a pak uz bude hej, ale holky, nezvladla jsem to. Odstrikala jsem jen tech 50ml a pak uz vubec nic a mala taky nic nevytahla, takze se vztekala, plakala, ja ji porad prikladala, skoro kazdou hodinu, pila kojo caj, caro, vodu, ale fakt bez vysledku, teda s jednim jo, mala byla urvana a nestastna, ten jeji pohled v ocich „mami mam hlad, dej mi najist“, fakt na tohle nemam nervy a zaludek![]()
![]()
Takze jsme plne na UM, nic se mi tam netvori. Zadny stastny konec se nekona
Vodo nesmutni, snažila ses co to dalo, každá trocha mléka od tebe má smysl. Užívej si miminka, tohle nic nemění na tom, že jsi skvělá máma! ![]()
knopi píše:
Vodo nesmutni, snažila ses co to dalo, každá trocha mléka od tebe má smysl. Užívej si miminka, tohle nic nemění na tom, že jsi skvělá máma!
Diky moc
![]()
EvaG píše:
Tak to mě mrzí, že se nepovedlo.
Já mám ted antibiotika tak uvažuji o tom, zda nepřestanu kojit (odstříkávat).
Evi a nedali ti antibiotika, ktera jsou pri kojeni vhodna? To by pak nemelo mit nejaky vliv na miminko, ne?
Ale ty se taky trapis s tim mlickem od zacatku, ti teda povim, uz tak jsi toho zvladla vic nez kdejaka maminka ![]()
Ano dostala jsem antibiotika při kojení, akorát už když to vezmu od začátku těhotenství a ted tak jsou to moje pátý antibiotika.
Já už jen odstříkávám a dokud bude mlíčko tak odtříkávat budu. Děkuji za podporu. ![]()
ahoj, už 2 týdny přicházím o mléko, mám ho čím dál míň
, ale z Ov nejsem ![]()